nynnypoika

Jatkaakseni viime postauksessa sivuttua teemaa, tässä olen minä pukeutuneena vakosamettibleiseriin, vaatteeseen, joka jo pelkällä olemassaolollaan luo kantajansa ympärille kirjastopölyisen auran. Huomaa myös: se nahkahame. Ei kovin rajua, vai häh?

  

 

Kirppikseltä löytämäni bleiserin merkki on Sissy Boy, jokin hollantilainen pulju, jonka logo huutaa ikävöimääni vuotta 1995. Nimi on osuva - nynnyhän minä olen, ja joskus kai on tervettä olla vähän poikakin. En ole koskaan tuntenut tarvetta muuttaa laulamieni laulujen sanoja muotoon you and me, I was the wild girl, jos Teemu Brunila alun perin lauloi you and me, I was the wild boy.

 

(Eikä mikään vähennä arvostustani jotakuta kohtaan ythä tehokkaasti kuin se, että se joku kommentoi lauluuni "ai sä oot poika vai, hehehehehehe". Maailmassa olisi enemmän ymmärrystä ja vähemmän mielipahaa, jos jokainen tyttö olisi välillä vähän poika ja jokainen poika olisi välillä vähän tyttö, vaikka sitten vain yhden laulun ajan. Rakastan Jack Whiten tulkintaa Dolly Partonin Jolenesta, ja sanokaa Anssi Kelasta mitä sanotte, minusta tuli ainakin ihan vähän fani sen jälkeen kun hän lauloi radiossa mul on sängyssäni mies.)

 

Mutta nyt eksyin taas sivupoluille. T-paitani on Weekdaylta ja mokkahame H&M:ltä. Laukku kirppikseltä ja kengät Vagabondin. Vatsassa keskikokoinen klubileipä ja tölkki sitruunasoodaa, mielessä postissa odottava kirjapaketti Amazonilta. Sen sisällöstä varmaan lisää joskus toiste.

 

 

Kommentit

Noora (Ei varmistettu)

Ihana asu! :)
... mä halusin aina pienenä laulaa että "miiiinäää pieni paimenpoika" mutta jostain syystä se säkeistö laulettiin aina koulussa vuorotellen tytöt ja pojat ettei meistä vaan tulis jotain häiriintyneitä.

f (Ei varmistettu)

Mun mielestäni sä näytät tässäkin kyllä myös tosi naiselliselta, omalla tavallasi kuumalta. Kivalla tavalla. Ei sen osoittelevaa tarvi olla. Kunhan on kauniit ja siistit vaatteet päällä, seksikkyys tulee kaulasta ylöspäin.

Jos se nyt sitten on ylipäätään tavoiteltava ja hyvä asia.

Radamsa (Ei varmistettu)

Varsin kirjastokelpoinen asu, kirjaimia ja kaikkee. Ja Jack Whiten Jolene on kyllä niin hieno tulkinta että! Väärän sukupuolen roolissa laulamista häiritsevämpää musiikissa on kyllä aina väärällä tunnelatauksella (tai ilman minkäänlaista tunnetta) laulaminen. Gregorian on pahin - kaapuhemmot ne vaan laulaa kaiken samalla tunnesävyttömällä paatoksella, oli laulussa sitten kyse mistä tahansa. Voiko creepymmäksi enää mennä?

Bisquits (Ei varmistettu)

Vinkkailen, että Sissy Boy on itse asiassa hyvinkin suosittu merkki Hollannissa nykyään. Hintaluokaltaan ovat hiukan tyyriimpiä kuin esimerkiksi Zara ja Mango. :-)

maisa (Ei varmistettu)

yes please, sen sisällöstä lisää joskus toiste :)

meikäpoika (Ei varmistettu)

Kiva asu, mutta olet vahingossa kirjoittanut kuvan ylle nahkahame.. :> Ihan vain ilmoitusluontoisena asiana :) Vai onko se nahkahame, ja mokkahame onkin väärin ? En kykene näkemään kuvasta :D

Eeva Kolu

Noora: kyllä, lapsille on hyvä jo pienestä pitäen tehdä selväksi, että tytöt on tyttöjä ja pojat poikia ja kaikki muu on väärin ja sairasta. Re: lastenvaatteet. Huoh. ********************** F: voi kiitos kehuista :) ******************** Radamsa: kommenttisi herätti täällä spontaanin naurunpyrähdyksen! Vieläkös muuten tuo Gregorian on olemassa? Muistan sen varhaisteinivuosiltani. ******************* Bisquits: joo näin ymmärsin, muistaakseni luin tästä jostain Amsterdamin shoppailuoppaasta :) ***************** Maisa: eiköhän siitä tule jotain juttua, jahka olen tutustunut saaliiseeni lähemmin! ****************** Meikäpoika: no tuanoinnii, ainaskin meillä päin mokka on nahkaa :)

ennaKoskelo (Ei varmistettu)

sulla on kivanmuotoiset jalat

Salla (Ei varmistettu)

Tämä postaus oli kyllä pelastus siinä mielessä, etten tule enää koskaan laulamaan väärin tuota The Crashin biisiä! Olen tähän astisen elämäni ajan luullut/kuullut, että siinä lauletaan "I was the fat boy", ja enkä voinut millään uskoa olevani väärässä, kunnes googletin, että totta tosiaan, siinä puhutaankin villistä pojasta eikä lihavasta. Kiitoksia Eeva, nyt en enää lauleskele tuota biisiä katkeran lihavan pojan äänellä.

Anna (Ei varmistettu)

Moikka! En ole pitkään aikaan ehtinyt lukea minkäännäköisiä blogeja tai mitään muutakaan ihanaa ja tänään kun vihdoinkin pääsin selaamaan lempiblogejani satut mainitsemaan Still Aliven ja Jack Whiten Jolenen! Oi mitä biisejä! Arvaa mitä soi toistona koulumatkalla koko ensi viikon! Kiitos ihanasta blogista. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.