Omenapuun alla

Kovasti on tullut kyselyitä siitä, miksi täällä blogissa ei enää ole asukuvia. Se on minustakin vähän harmi, kun vaatteet on kuitenkin niin kivoja ja siinä mielessä ansaitsisivat kyllä paikan täällä. Noh - syyt voi lukea esimerkiksi tästä ja tästä postauksesta sekä kaikista niistä miljoonista, joissa kitisen häkkivarastoissa viimeiset puoli vuotta lojunutta omaisuuttani. Tiedättehän te.

Mutta äsken löysin kameran muistikortilta jotain, jonka voi laveasti luokitella asukuvaksi. Meidän iskän nappaaman kuvan minusta ja seuralaisestani, kun olimme lähdössä juhliin.

No niin. Eihän se kovin hyvä kuva ollut, myönnetään. Minulla ylimielinen ilme ja tärähtänyt käsi. Ja ei, en tiedä mistä tuo seuralaisen Jerry Only -kampaus ilmestyi kuvaan, mielestäni se ei ole sen päässä yleensä. Jos olisi, saattaisin mainita asiasta.

Mutta on kuitenkin asukuva! Ja kai niistä kuteista selvän saa, se kai tärkeintä. Minulla on Zaran laukku ja paita, Monkin hame ja Swedish Hasbeensin puukkarit.

Hyvin pian kuvanottohetken jälkeen söin, join, tanssin valssia julkisesti ensimmäistä kertaa elämässäni (en edes kompastellut pahasti), vollotin, tanssin vähän lisää, heiluin ihmismuurina Hey Juden tahdissa, halailin, söin, join, tanssin, vollotin, söin, join, tanssin, vollotin.

Onnistuneet juhlat siis.

Kommentit

Tuulee tuulee

Tässä sen taas näkee, kuinka eri tavalla omaa kuvaansa katsoo: mä näin olemuksessa hyvän ryhdin, pystyn pään ja sellaisen mallimaisella tavalla itsevarman viileän ilmeen (en ylimielistä), ja heilahtanut käsi oli mun silmään harkittu liikettä tuova elementti muuten tarkassa kuvassa, heh. :)

KT (Ei varmistettu)

Tulin miettineeksi, että tarvitseeko niiden kuvien aina niin viimeistä piirtoa myöden olla harkittuja. Toki myönnän, että tänne kaikkien ihmisten pällisteltäväksi kuka tahansa laittaa mieluummin niitä kuvia, joissa mikään ei häiritse itseä.
Mutta huolimatta kädestä, leuasta ja hiuksista, minusta tästä kuvasta välittyy ilo, onni ja rakkaus ja se jos mikä on tärkeää.
Hyvää kesää teille molemmille!

Ma (Ei varmistettu)

Näytät Eeva katehdittavan kauniilta, juuri sellaiselta huolettoman tyylikkäältä mikä kääntää katseeni kaduilla. Toivottavasti opit arvostamaan itseäsi edes puoleksikaan niin paljon kuin minä (ja muut lukijasi). (Seuralaisesi Leningrad Cowboys -tötsä kaipaa vielä vähän hiomista)

Eeva Kolu

Am, no näinhän se on :) 

KT, haha, mun kuvat ei oo ainakaan koskaan viimeistä piirtoa myöten harkittuja, ennemminkin salamavauhdilla otettuja räpsyjä joissa horisonttikin on (AINA!) vinossa :D Paitsi ehkä hajuvesi- ja ruokakuvat, joita nyhrään joskus pinsettien kanssa :) Mutta joo, lienee ihan ihmisluonnon mukaista, että itsestään haluaa julkaista kuvia, joissa näyttäisi edes jossain määrin kivalta. Hyvää kesää sullekin!

Ma, kiitos kaunis! 

Vierailija (Ei varmistettu)

On mahdotonta olla pitämättä ihmisestä, joka käyttää sanaa vollottaa!

ohmygodfathers (Ei varmistettu)

Ihanan tätimäinen asu olematta silti lainkaan tätimäinen!

Sipsu (Ei varmistettu)

Sinulla on Eeva ihan mielettömän upeat kasvot!

(Pitemmän aikaa jo ilahtunut blogistasi/blogeistasi, mutta ensimmäinen kerta, kun tuntui, että nyt olisi hyvä hetki kommentoida jotakin.)

Hosuli
Hömppäblogi

Olen aivan samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa. Kaunis!

Vierailija (Ei varmistettu)

kutriina (Ei varmistettu)

Oon ite pitkään haaveillu noista Hasbeensin puukkareista, mutta onko niillä hankala kävellä, ku se pohja ei yhtään taivu? Joo-o, ei oo siis minkäänlaista aiempaa kokemusta puukengistä :D

Eeva Kolu

Kiitos söpöt kommenteistanne, olette ihania! :)

Kutriinalle tiedoksi, että Hasbeensit ovat tosi hyvät ja mukavat jalassa, eivät tunnu korkkareilta lainkaan. Siis POHJAN puolesta. Sen sijaan nuo nahkaosat hiertävät ainakin itselläni niin maan pirkuleesti...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.