Palasia syyskodista + StyleRoomin jouluhaaste

Yhteistyössä StyleRoom

Hei sisustajat!

Huikkaan täältä, että Lilyn sisarsaitilla StyleRoomissa saa jo fiilistellä joulua. Saitilla on meneillään joulukotihaaste, jossa voi voittaa 150 euron lahjakortin Finnish Design Shopiin. 

Jos StyleRoom ei ole ennestään tuttu, niin kyseessä on sisustushulluille suunnattu inspiraatiosaitti, jossa voi tehdä ja jakaa omia albumeja sekä tallentaa muiden käyttäjien kuvia omiksi leikekirjoiksi. 

Tein itse sinne juuri albumin, johon keräilin paloja siitä, miltä yksiössäni tänä syksynä näyttää. Näet kaikki kuvat täältä.

Minulla ei ole koskaan ollut tapana ihmeemmin koristella kotiani joulun alla - tunnelmaa tuomaan riittävät kynttilät ja kuumien juomien tuoksu.

Tänä vuonna olen harkinnut joulun skippaamista kokonaan, ehkä pakoa ulkomaille. Mutta sitä ennen ajattelin kyllä keitellä glögit poikineen, poltella kakluunissa isoja kynttilöitä ja möllöttää viltin alla (sain vähän aikaa sitten Balmuirilta kasmirviltin ja se on paras asia koskaan). Minusta joulunalusaika onkin oikeastaan aina ollut kivempi kuin itse joulu. Jouluvalot kaupungilla, pikkujoulut, kynttilät, joulumyyjäiset ja kaikki.

Sehän tässä joka vuosi aikaisemmin saapuvassa joulussa on hyvä puoli - vaikka häippäsisi viidakkoon jouluksi, ehtii silti monta viikkoa juoda glögiä ja syödä torttuja.

Kommentit

ElinaPK
Sataman valot

Me skippaamme joulun tänä vuonna ja lähdemme viikoksi Toscanaan. Kuitenkaan ei tunnu yhtään siltä, että jäisi jostain paitsi, kun joulu tuli tänäkin vuonna kaikkialle niin aikaisin. Tässä siis ehtii fiilistellä pimeää ja glögiä ihan riittävästi ja silti voi loikata iloisesti sen kaikkein hektisimmän tohinan ylitse. ;)

Eeva Kolu

Oi, kuulostaa ihanalta! Ja Toscanassa pääsee takuulla halutessaan myös joulutunnelmiin :)

ElinaPK
Sataman valot

Se on totta ja silti on tosi kiva, että toscanalainen joulutunnelma on varmasti erilainen kuin keskisuomalainen joulutunnelma. :)

Noushka (Ei varmistettu)

kiitos, ei ollut tuttu paikka ennestään mutta ihastuin!
Vieläkö muuten suunnittelet muuttoa täksi talveksi ulkomaille vai jäätkö sittenkin Suomeen?

Eeva Kolu

Kiva kuulla! Ja joo, olen edelleen häippäsemässä talveksi, en vain vielä tiedä koska pystyn töiden puolesta lähtemään ja mihin olen lähdössä :D Viimeistään kuitenkin helmikuun alussa.

nansk

Skippaan joulun ja lähden Ausseihin. Tein sen pari vuotta takaisin ja olin joulun Dubaissa. Se oli mieletöntä! Suosittelen. Mulle joulun stressi (täytyy käydä äidin ja isän luona ja anoppilassa, kaikki aattona ettei kukaan loukkaannu...) on liikaa että sitä jaksaisi joka vuonna, niin on hyvä välillä ottaa vähän vapaata.

Eeva Kolu

Oi, joulu Australiassa - rantaa ja grillaamista :) Kuulostaa täydelliseltä, nauti! (Ja olisi kiva kuulla lisää joulusta Dubaissa - onko siellä muuta tekemistä kuin auringonotto ja ostoskeskukset?)

nansk

Yllättävän jouluista, valoja ja joulukuusia oli joka puolella (sellaisia amerikkalaistyylisiä vilkkuvia epilepsiavaloja). Mieletön yhdistelmä uutta ja vanhaa, itää ja länttä, ihan kaikessa. Ostoskeskukset olivat makeita, lemppari oli Dubai Mallin eläintarha ja akvaario... Vesipuisto palmusaaressa oli ihana, ja kangas- ja maustesoukit upeita :) Pitkälti kyllä auringonottoa (ne rannat!!) ja ostoskeskuksia. Jouluaattoiltana risteiltiin Dubai Creekissa illallislaivalla. Suosittelen!

Voi kun voisikin (Ei varmistettu)

Skipata joulun!
Olen jo monena vuonna ehdottonut että perheenä lähtisimme muutamaksi päiväksi joulua karkuun, nauttisimme perheestämme ja jostain kivasta uudesta paikasta, mutta ei.. Kaikki muut meillä haluavat viettää joulun kotona. Tietysti, sillä perheenäitini minä olen se, joka kaiken tekee, muut saavat vain nauttia olostaan.
Ehkäpä pakkaan laukkunu ja lähdenkin ihan yksikseni johonkin..

Pari sannaa

Noi naiset, joilla on paskaa bileissä... Hirvee huutonaurukohtaus. 

Julia Juliska (Ei varmistettu)

hei eeva, mistä noi kauniit sinitäpläiset astiat on?

Vierailija (Ei varmistettu)

Arabian Tuokiotahan nuo: http://www.arabia.fi/Astiasarjat/Tuokio

Janus (Ei varmistettu)

Hei huhhuh pakko kommentoida kun oon samaistunu viime postauksiin nyt ihan urakalla! ja noi nettivinkit aiheutti ihan huutonaurua ja jotkut muutkin aikasemmat jutut on kuin omasta elämästä tällähetkellä. Oon valmistumassa ja toisinsanoen siis ihan hukassa joten Kiitos teksteistä ja kaikkea hyvää!

sosuli (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana tyyny/tyynynpäällinen on?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Tyynynpäällinen on Klaus Haapaniemen :)

Karoliina123 (Ei varmistettu)

Eipä liity tähän postaukseen, mutta Eleanor & Park!! Ihanin kirja! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.