Pari asiaa, jotka opin viinin lanseeraustilaisuudessa

fishhoek (4 of 6)


fishhoek (5 of 6)


fishhoek (3 of 6)


fishhoek (1 of 6)


fishhoek (2 of 6)


fishhoek (6 of 6)


Helsingissä järjestetään harva se päivä mediaihmisille erilaisia tiedotus- ja lanseeraustilaisuuksia. Uusista tuotteista, yrityksistä, kampanjoista ja tapahtumista on tietysti aina mukava kuulla, mutta harvoin ne opettavat mitään elämästä. Yksi juotu viinilasi tai kahvikupillinen, brosyyri takataskussa. (Tarinat alituisista ja huimista bloggari- ja toimittajakemuista ovat pitkälti liioiteltuja.)


Äsken löysin kameran muistikortilta kuvia Fish Hoek-viinin lanseerauksesta, josta jäi käteen vähän enemmän kuin brosyyri. Opin ainakin nämä asiat:


1. Jokaisen kannattaisi silloin tällöin pistää kapteeninlakki päähänsä ja tarttua oman elämänsä ruoriin. Nämä kuvat nähtyäni tartuin kapteenin käskyvallallani yhteen minua pitkään vaivanneeseen asiaan ja kas, meni noin viisi minuuttia, kun se oli hoidettu. Et ehkä ole merikarhu, mutta olet oman elämäsi kapteeni. Vai oletko?


2. Haluan kesällä majakkaretkelle. Siinä yksi lomamatka, jona ei tarvitsisi stressata säästä. Jos sataa ja tyrskyää, vedän päälle keltaisen sadetakin ja otan mukaan kirjan Muumipappa ja meri. Syön merivedessä keitettyjä uusia perunoita ja olen pitkiä aikoja hiljaa.


3. Olen kateellinen kaikille helsinkiläisille, koska he saattavat milloin tahansa kadulla kävellessään törmätä näihin  tyttöihin.


4. Asiat muuttuvat äkkiä ja yllättäen. Tuosta päivästä ei ole kauaa, mutta kuvissa kaulassani on villahuivi. Eilen lähdin ulos lyhyissä lahkeissa. Istuin jokirannassa ja katselin laivoja. Lokit huusivat. Vesi kimmelsi. Kas niin - kaikki tiet vievät merille.


 

Kommentit

inke

Oiiiii voiiii tuo oli kiva päivä. Paitsi kun ne hampurilaiset vaihtuivat.

Ikävä, mutta mehän nähdään IHAN PIAN!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä ei liity periaatteessa mitenkään postaukseesi, mutta toivoisin kovasti asukuvia, joita oli paljon "entisessä" Kaikki mitä rakastin:ssa (miten pirussa toi taivutetaan?!).
-Paula

E. (Ei varmistettu)

Eeevaa kerro niistä viineistäkin, jooko! :D

Eeva Kolu

Inke, niin oli! Paitsi just kun ne hampurilaiset vaihtuivat :( Jee, ylihuomenna nähdään, jee jee jee!

Paula, kiitos ja kiva kuulla, että joku tykkäsi niistä asukuvistakin! Olen viimeiset puoli vuotta asunut poikaystäväni yksiössä, ja yhtä matkalaukullista lukuunottamatta vaatteeni ovat häkkivarastossa jemmassa. Eiköhän asukuviakin ala sitten ripotella, jahka elämä tästä normalisoituu :)

E., oi mahtavaa, joku pyytää viinitarinoita, jee jee jee! No sanoisin noista Fish Hoekeista, että olivat kelpoja perusviinejä vaikkapa piknikille tai kesäiselle aterialle. Sopivat hyvin myös "aloittelevalle" viininjuojalle, sopivat seurusteluun. Mulle nuo edustivat aika semmoista tyypillistä edullista, nuorekasta ja helposti juotavaa uuden maailman viiniä - jos nyt sellaista "tyypillistä" edes on.

Suikka (Ei varmistettu)

Tässäpä sulle lomamatkaidea: http://www.kylmapihlaja.com/. Kannattaa käydä, ja jos rauhaa haluaa, niin elokuu on paras aika visiitille. :)

Eeva Kolu

Suikka, herraisä, kuulostaa ihanalta! Olin itse ajatellut Bengtskäriä, mutta sinne on jostain syystä hemmetin vaikea (ja kallis) päästä ilman omaa venettä. Ja tuolla voisi olla yötä majakassa, pakko päästä!

http://jennakamarainen.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Mää toivon, että kaikki tiet vievät Eevan kainaloon.

Mörri (Ei varmistettu)

Mene Eeva Utön saarelle, sinne pääsee (ainakin kesäisin) suoraan Turun jokirannasta hotellilaivalla: Itse yövyin Hannas B&B:ssa (tai jokin sen niminen), nukuin luotsin majassa laiturin luona. Aivan ihana paikka, siellä sielu lepää.

Eeva Kolu

Jenna, kyllä ne viekin, ainakin jos se on musta kiinni! HUOMENNA näemme :)

Mörri, Utö kiinnostaa kovasti, olen kuullut siitä paljon hyvää! Mutta siellä ei taida päästä majakkaan, joten se reissu täytyy tehdä erikseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Haluin vain sanoa, että sulla on aivan ihana blogi! Vaikutat niin aidolta ja sydämelliselä ihmiseltä. Juttuisasi ei ole sellaista " pakko olla super positiivinen tiddiii" ärsyttävää sävyä niinkuin useimmissa blogeissa on. Aivan ihastuttavaa! Kiitos mahtavista jutuista, näitä tulen seuraamaan lisää! Paljon kesän aurinkoa ja iloa sun päiviin! :)

Eeva Kolu

Kiitos armas Vierailija, ja tervetuloa vaan seurailemaan jatkossakin. Ihanaa kesää myös sulle!

KV (Ei varmistettu)

Liittyen tähän:http://www.trendi.fi/blogit/nimi/Kaikki-mita-rakastin/postaus/?BlogEntry...
Suuntaanko miesten paitaosastolle, kestivätkö nuo omasi hyvin pesua ja käyttöä?
Onko noissa kuvissa muuten O- vai V-aukkoinen paita(jos satut muistamaan)?

Majsa (Ei varmistettu)

Kylmäpihlajan majakka Rauman edustalla! Aivan IHANA paikka, suosittelen!

merikarhu (Ei varmistettu)

"Jos sataa ja tyrskyää, vedän päälle keltaisen sadetakin ja otan mukaan kirjan Muumipappa ja meri. Syön merivedessä keitettyjä uusia perunoita ja olen pitkiä aikoja hiljaa" Kaksi täydellistä virkettä, sisällöiltään myös! Ihanaa!

Minna J.
Oisko tulta?

minä opin viinin maistelutilaiusuudessa jotain ihan muuta joskus :O (siis lähinnä sen, että vaikka maistaisi vain vähän viiniä , mutta jos niitä on tarpeeksi monta niin lopputulos voi olla se että oksentaa keskellä päivää kadulla) sinun oppimasi asiat olivat paljon hienompia ja runollisempia, ihania :)

Anneli (Ei varmistettu)

Tuo muumien majakkahan sijaitsee Söderskärin majakkasaarella, jonne pääsee ainakin Helsingistä päiväksi veneellä. Majakassa on muistaakseni myös yhden huoneen kokoinen hotelli, joka oli ihan näpsäkän näköinen. Paatissa tarjoiltiin muistaakseni jonkinmoinen saaristolaislounaskin, kalakeitto ainakin oli ihan passelia. Aloitin viime kesänä majakkabongauksen, josta muodostui samantien mun lempikesäharrastus. Vähän kuten huviretkillä, majakoita bongatessa voi näyttää turhantärkeältä mutta oikeesti keskittyä olennaiseen eli nauttimaan mainioista letuista joita saarella myytiin pikku kuppilassa sekä aurinkoisista rantakallioista, ja tietysti venematkasta kauniiden maisemien halki. Suosittelen lämpimästi kaikille muumien ja/tai meren ystäville!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.