pari ideaa viileämpiä tuulia silmälläpitäen

See by Chloén tuleva sesonki on aika herkku.

 

Omistan muutamia See by Chloén vaatteita, mutta viime vuosina merkin hinnat ovat kaksinkertaistuneet. Siksipä nämä viehkeät ranskalaishepeneet (fabriqué en Chine) ovat karanneet ulottuviltani kuin Pariisin metron viimeinen vuoro liian pitkäksi venähtäneen illallisen jälkeen.

 

Huokaisen, ja tyydyn tätä nykyä ihailemaan See by Chloéa kaukaa, kuten sen vielä monta kertaa kalliimpaa isosiskoa (joka muuten on minulle se unelmamerkki, johon pukeutuisin päästä varpaisiin, jos jostain syystä elämäni hetkellisesti muuttuisi Pane miljoona menemään -lautapeliksi. Jep, arvasitte oikein - minä olin tietenkin aina Luksus-Lili!)

 

Onneksi inspiraatio on ilmaista.

 

 

 

 

 

 

Mitä opimme tästä? No ainakin sen, että niinkin yksinkertainen ja halpa pieni juttu kuin harmaat ribbisukkahousut voi muuttaa koko vaatekaapin sisällön astetta kiinnostavammaksi.

 

Ja että ne harmaat ribbisukkikset voi syksylläkin pukea hentoisten värien, keveiden materiaalien ja silkkisten pintojen kanssa. Itselläni on tapana heti viileämpien ilmojen tullen hautautua tummiin ja tunkkaisiin sävyihin, mutta uskon, että kaamoskin tuntuisi kepeämmältä kermanvaaleassa silkkimekossa. Ja mitenkäs tuo himmeä keltainen nyt näyttääkin noin hitsin hyvältä harmaan villan kanssa? 

 

 

 

 

Neuleen päälle puettu vyö oli kuuminta hottia (siis yhtä kuumaa hottia kuin sanonta kuuminta hottia) silloin sata vuotta sitten, kun löysin tyyliblogien maailman ja peilin kautta otetut rakeiset asukuvat. Koskaan en oikein oppinut, miten se vyö puetaan siihen neuleen päälle jotenkin luontevan näköisesti, mutta josko tänä syksynä...?

 

Kuvat: Chloe.com

Kommentit

inke (Ei varmistettu)

Kiitos näistä, ihanaa tietää että "voin" pukea kaiken kanssa viimetalviset harmaat villaribbisukkahousuni myös tänä syksynä. Näin olisin todennäköisesti tehnyt myös ilman näitä kuvia, mutta olipas kivaa saada muistutus siitä, miten hyvältä ne oikeastaan näyttävät lähestulkoon kaiken kanssa. Mmm...

Unia (Ei varmistettu)

Hah-HAA! Täällä on yksi joka myhäilee enemmän kuin tyytyväisenä sille havainnolle, että minähän ostin juuri_tuollaiset sukkahousut viime talvena joten sellaiset löytyvät jo vaatekaapista eli ei muuta kuin sovittelemaan kesähepeneitä niiden kanssa yhteen! Mehehehe *hieroskelee käsiään tyytyväisenä yhteen*

Eeva Kolu

Inke, mistä sä muuten ostit mainitsemasi sukkikset? Kiinnostuin heti, kun mainitsit että aiot käyttää SAMOJA sukkiksia kuin vime talvena. Mulla ne kestää yleensä 3 viikkoa...

Eeva Kolu

Unia - sinulle sama kysymys kuin Inkelle! Mistä saa kaksi talvea kestäviä sukkahousuja?!

cherry (Ei varmistettu)

lueskelin tätä blogia läpi ja täytyy sanoa, että on aivan mainio<3 !

Hennakaisa (Ei varmistettu)

Voi ihanaa, että en olekaan ainoa, joka on lapsuudessaan (ja myönnettäköön, paristi vähän isompanakin) pelannut "Miljoona-peliä"! Sait hymyn huulilleni :)

inke (Ei varmistettu)

Stockalta ostin, ovat merkiltään Bleuforêt. Maksoivat jtn 50-60 €, aika paljon mutta toisaalta olivat lämpimät ja ovat vielä ehjät... Suosittelen! Niiden alla pidän tosin aina toisia sukkiksia, minua tuppaa villa aina syyhyttämään ja lisäksi niistä neuloksen pienistä rei'istä ei tuule läpi kun tilkkeenä on alla normisukkiksetkin. Voi tosin olla, että ovat vielä ehjinä koska olen käyttänyt usein vielä villasukkia noiden päällä.. Eivät ole siis jalkateräosiot niinkään päässeet tarttumaan lattialautojen tikkuihin :D

Unia (Ei varmistettu)

Mistähän ne olisi mukaan lähteneet...ne on varmaan ihan Henkkaa tai sitten Seppälästä, varmaksi en muista. Voi olla että Tukholman Hennesiltä löytyivät. Ja hyvänä on kyllä pysyneet! Ei yhtään silmäpakoja, vähän ehkä nyppyyntymistä on jo havaittavissa mutta sellaisia sukkahousujahan ei olekaan, jotka ei nyppyyntyisi.

Amamba (Ei varmistettu)

Kuola valuu näppäimistölle noita kuvia katsoessa. Ihania asukokonaisuuksia! Olen aika yllättynyt itsestäni, että reagoin näin voimakkaasti, koska eihän tuo nyt ihan ominta tyyliäni ole.

noooorra (Ei varmistettu)

Mulla on kans harmaat ribbisukkikset, viime talvena ostetut ja äärimmäisen ahkerasti käytetyt - ja edelleen kasassa! H&M:ltä ostin, vähän on ottanu osumaa mutta oon kyllä ollu tyytyväinen (;

anskusiili (Ei varmistettu)

Ihan sun näköisiä asukokonaisuuksia!

Miija (Ei varmistettu)

Joojoojoojooooooooo nättejä asuja (on on!) ja molemmat siskokset on minunkin suosikkityttöjä, mutta asiat tärkeysjärjestykseen: PANE MILJOONA MENEMÄÄN! Se ja Hotelli-peli olivat mun ehdottomia suosikkeja lapsena, monopoleista viis! Kiitos tästä, nyt siirtyisin vintille penkomaan...

Susanna (Ei varmistettu)

Voi, kun joskus saisi tuollaiset kengät. Ei taida minun tuloillani onnistua...
Uskallanko edes sanoa ääneen, olisi kiva jos joku tekisi vastaanvanlaiset, pienille tuloille sopivat.

Jonna (Ei varmistettu)

No niin, kaappiin pölyttymään jääneet harmaat sukkahousut saavat tänä syksynä varmasti uuden elämän käytössä! Tuo viimeisen kuvan neule on ihana. Oliskohan mulla lankoja, että voisin neuloa sellaisen...

Rilla (Ei varmistettu)

UULALA! Kiitos näistä!

Punainen (Ei varmistettu)

Kiitos tästä ja erityiskiitos "mitä tästä opimme" -selvennyksistä. Itse en oikein osaa katsella muotikuvia inspiraatioksi. Jos naistenlehden sivulla olevat vaatteet ovat liian kalliita, käännän saman tien sivua. Sanalliset ohjeet ymmärrän, jes!

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kylläpä nuo sukkikset näyttävät hyvältä, varsinkin vitoskuvassa. Mun pitää ehkä suunnata Stockalle syksyllä, koska olen lopen kyllästynyt jatkuvasti hajoaviin sukkiksiin. Se tosin auttaa jonkin verran, että pesee ne ennen ensimmäistä käyttökertaa (silloin joku niissä oleva hajoamista estävä aine aktivoituu tms.).

Myös tuo peli alkoi kiinnostaa kovasti. Ei vaan taida olla enää missään myynnissä. :)

Mira (Ei varmistettu)

Noi sukkahousut! Pakko hommata omaankin kaappiin. Nerokasta!

Salka (Ei varmistettu)

Mä iskin silmäni nimenomaan noihin sukkahousuihin! Mutta on aika mahtavaa tajuta, että en oikeastaan tarvitse tulevaksi syksyksi muuta kuin ne harmaat, paksut ribbisukkahousut -täytyy toivoa että lempisukkahousumerkkini olisi ymmärtänyt sellaiset valmistaa!

Salka (Ei varmistettu)

..ja luettuani muiden kommetit, huomasin myös Inken liputtavan Bleueforetin perään! Suosittelen lämpimästi ko. merkkiä ja ihanaa, jos heiltä myös löytyy villasukkikset myös harmaassa värissä ( itse olen suonut silmäyksen vain nille mustille yksilöille ). Merkkiä löytyy myös Sokokselta, siellä oli muistaakseni muutaman euron edullisempi, kuin Stockkalla. Ja oikeasti, noissa sukkiksissa on täydellinen vyötäröresori, se ei pureudu jenkkakahvoihin ( toki käytössä ainakin mulla se resori on lähtenyt rullautumaan, mutta siitä huolimatta sukkikset kyllä pysyvät ylhäällä :)

Marita (Ei varmistettu)

Ihania asukokonaisuuksia, minullekin taisi nyt ilmestyä ostoslistalle harmaat ribbisukkahousut! Et ole ainoa, joka ei ole oppinut pukemaan vyötä luontevasti neuleen päälle, mutta epäilen että salaisuus kyseisen lookin onnistumiseen on VYÖTÄRÖ (eli minun tasapaksulla varrellani ei kannata kyseistä hommaa edes yrittää). Mutta voinpa ainakin ihailla samaa tyyliä muiden päällä. :)

Heli (Ei varmistettu)

Jos jokutosiaan osaisi kertoa, miten vyö puetaan neuleen, neuletakin, takin tai väljemmän tunikan päälle, niin että se näyttää samalta kuin noissa mainoskuvissa, kertokoon heti! Mulla se näyttää aina jotenkin tosi tönköltä. Vyötettävän vaatten leikkaukset alkaa heti tuntua ihan vääriltä ja muutenkin olo on... no, väärä. En tajua, minäkään.

hakusessa (Ei varmistettu)

ne on kyllä ihkut molemmissa väreissä, noi nilkkurit. hakusessa olisi juuri sellaiset jotka käy ihan kaiken kanssa.

Eeva Kolu

Kiva kun tykkäsitte ja inspiroiduitte! Mahtaakohan kaupoissa kohta olla enää jäljellä yhtään harmaita ribbisukkiksia...? :D

Universumin rakkaus (Ei varmistettu)

Olen aina jotenkin karttanut juurikin harmaita ribbisukkiksia, mutta näiden kuvien jälkeen ajattelin jopa hankkivani moiset jos vain vastaan tulevat. Blogisi sekoittaa mieleni totaalisesti! :s
Kiitos siitä!

Makaila (Ei varmistettu)

If time is money you've made me a wealither woman.

hqzaqiwezk (Ei varmistettu)

yKG0Tj ebmommymaddv

uxscbtnnbyq (Ei varmistettu)

Gy9DWJ degsnohyiuby

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.