Pari räpsyä viikonlopulta

Lauantaibrunssilla vanhassa kodissa. Vaikka aikoinaan kirosinkin asumista kaksin yksiössä, täytyy sanoa, että tykkäsin kyseisestä kämpästä kovin ja edelleen muistelen sitä lämmöllä. Siksi onkin kivaa, että siinä asuu nykyään kaveri. Pääsee välillä moikkaamaan molempia.

Överiksi mennyt aamupalaleipä. Ja söpösiä kukkasia, jotka näyttävät ihan siltä että olisin käynyt poimimassa ne jostain mökin takapihalta. Paitsi että on helmikuu, ja ostin ne kaupasta. 

Monkin (siis turkulaisen jazzbaarin, ei ruotsalaisen vaateketjun) tupakkapaikalta löytyi tämmöinen laulava tyttötrio. Onneksi oli laukussa villapaita, niin tarkenin hytistä kolme biisiä. (Niin ja ennen kuin tästä tulee hirveä skandaali kuten nykyään aina kun jossain sivulauseessa viitataan tupakointiin, niin mainittakoon nyt jo näin ennaltaehkäisevästi että en polta, mutta hengailen kyllä välillä tupakkapaikoilla.) Oikealla pizzavaras. Huomaa revitty laatikko ja tyytyväinen ilme.

Nyt täytyy Kristoffer Taxfreen hengessä huokaista, että ristus mikä reissu! Tämä maanantai meinaan. Noin neljän päivän työt osuivat juuri sille päivälle, jota edeltävänä yönä olen nukkunut yhteensä neljä tuntia.

Leijailen tällä hetkellä aikamoisen epätodellisissa kofeiinihuuruissa. Luulen, että otan ihan just pienet päikkärit, koska työpäivä ei ole vielä ohi. Onneksi kaikki muutkin tuntuvat olevan ihan yhtä sekaisin, koska kaikki ovat valvoneet Oscar-lähetyksen ja hullun aikaeron vuoksi. Kiitos Hollywood!

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Jep, sekaisin ollaan täälläkin, lienee mitä houraillu töissä, ainakin matkinut Anne Hathawayta ja Joaquin Phoenixiä...O_0

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mistä tuo upea matto on?

Vierailija Kate (Ei varmistettu)

Söpö varas :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei onko tuo paistettua verigreippiä vai mitä?

Eeva Kolu

Kiitti kommenteista, kamut! Matto on anopin vanha ja kuvissa on paahdettua verigreippiä :)

Tuuli - Looking for Clementines

Minkähän nimisiä nuo suloiset kukkaset mahtavat olla...?

KateGuest (Ei varmistettu)

Hei,Sori, en tunne tätä blogia. Tuli mieleen, että mitä teetkään työksesi, mihin kirjoittelet? Tämän Lilyn lisäksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.