Perjantai!

Olen ollut viimeiset pari päivää selittämättömän hyvällä tuulella.

Siitäkin huolimatta, että sataa vuorotellen vettä ja räntää. Ja vaikka on marraskuu. Pimeää ja kylmää. Siitäkin huolimatta, että ei ole tapahtunut mitään erityistä.

Mutta toisaalta - miksipä sitä pitäisikään olla erityinen syy olla hyvällä tuulella? Eikö se jo riitä, että mitään pahaa ei ole tapahtunut? No news is good news.

Ja toisaalta kun mietin, niin onhan tässä nyt ollut vaikka mitä hyviä juttuja. Kuten tämä ovenkahva:

Oletko muka joskus nähnyt hienomman ovenkahvan? Et ole. Löytyy osoittesta Bulevardi 10, Helsinki.

Filippa K:n tekonahkaeggingsini, jotka ostin jo viime kesänä Elementin alennusmyynnistä, mutta jotka kiskaisin ekaa kertaa jalkaan vasta tällä viikolla.

(Tähän asti ne olivat odottaneet ensin syksyä ja syksyn tultua ne alkoivatkin odottaa sitä tarunhohtoista hetkeä, jota valtaosa naisista koostaan riippumatta odottaa: kun jonain aamuna herään ja olen täysin yllättäen laihtunut yön aikana viisi kiloa. Yhtenä päivänä mieleeni juolahti että sitä päivää ei tule, joten voin nyt joko heittää housut menemään tai kiskaista ne samantien jalkaan. Ja koska olisi sääli heittää hyvät housut menemään, pistin sitten jalkaan.)

Kaksi ajankohtaista punaista: chilitee ja granaattiomenat, joiden paras sesonki on alkamaisillaan. Molemmat ovat hyviä ja hyväksi.

Mutta viime päivinä olen kyllä kaikista eniten tykännyt ystäväni vastauksesta siihen, kun totesin että hänen on estettävä minua tanssimasta humalassa:

Mä en lähde sun ilmaisunvapaisua rajottamaan.

Siinäpä hyvä ohjenuora tälle perjantaille - tai vaikka koko marraskuulle. Kyllä tämä pimeys rajoittaa tekemisiämme jo ihan tarpeeksi muutenkin, ilman että alamme itse itseämme ja toisiamme rajoittamaan. Charles Wrightkin sen tietää.

It's not what you look like when you're doin' what you're doin'

It's what you're doin' when you're doin' what you look like you're doin'

Äsken laitoin tukan samanlaiselle lettiponnarille kuin Saralla on Save The Last Dancessa (täydellinen elokuva epätäydellisessä maailmassa). Seuraavaksi vedän kreisit trikoot jalkaan ja suuntaan tanssitunnille. 

Perjantaita, armaat! Express yourself!

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Mää hei tykkään sun jutuista ihan kauhiasti! (vaikka en oikeesti mitään murretta puhukaan) Ihanaa viikonloppua!

Eeva Kolu

Kiitos morsmaikku, ihana kuulla :) Kivaa viikonloppua!

Katja M. (Ei varmistettu) http://neverlandkatja.blogspot.fi/

Mukava hyvän mielen postaus! Ja Save the last dance on ihan ykkösleffa, katsoin sen juuri viime lauantaina pitkästä aikaa. Saatoin katsoa myös Flashdancen ja Honeyn, hups. :D

Eeva Kolu

Honeysta en niin välitä mutta 

!

Kaisha (Ei varmistettu)

Granaattiomenat! Hyvä tee! Save the Last Dance! Ah.

Hailie (Ei varmistettu) http://hetkenmielijohde.blogspot.com

Ah, nyt tiedän mihin käytän sairasloman vapauttaman perjantai-illan: katsomalla Save the Last Dancen! Ihanaa, että ymmärrät elokuvan päälle ja muistutit sen mieleeni. Juuri sellainen elokuva, jota poikaystävä ei luultavasti kanssani katsoisi, mutta josta voinkin sen takia nauttia yksin täysillä vaikka yskisinkin samalla.

Eeva Kolu

RAKASTAN sitä leffaa. Ja sitä ei todellakaan pidä katsoa poikaystävän kanssa, vaan just sopivasti samanhenkisen kaverin, jonka kanssa sit treenataan sitä klubikoreografiaa siihen Ice Cuben biisiin.

Emmi-Liia (Ei varmistettu) http://www.torkkujajanokkosia.com

Mäkin olen harjoitellut sitä koreografiaa kaverin kanssa ja käynyt vetäisemässä sen baarin tanssilattialla :D

OlaOla (Ei varmistettu)

Noi tekonahkaleggarit kiinnostaa. Onkohan moisia enää kaupoissa? Enkä mää ymmärrä miksi et aiemmin vaan kiskonut jalkaan, sähän oot kovasti hoikentunut! Oon sitä katellut blogissa jo pitkään. Koko kuvaa siis ootellessa!

Ihana omena! Ja kyllä sain pakkomielteen tuosta teestä, mistäköhän sitä saa?  Huippua viikonloppua Eeva!

Eeva Kolu

Ruohonjuuresta saa! Pus!

ingis8

Chilitee? Pakko kokeilla.

Ihana perjantaibiisi :)

Hauskaa hyvänmielenviikonloppua!

MaijuEmilia (Ei varmistettu)

Oi, joskus iloa ja onnea vaan kumpuilee jostain sisältä päin, vaikkei sille välttämättä erityistä ulkoista syytä olisikaan. Ja totta on, että kannattaa olla hyvällä tuulella ja nauttia siitä, ettei ole mitään pahoja uutisia!

Ps. En halua nillittää pienistä asioista, mutta on meitäkin naisia, jotka eivät halua päästä yhdestäkään kilosta eroon saati viidestä. Mutta niin yleistä se varmasti on, että voi melkein puhua (melkein) kaikista. :)

MaijuEmilia (Ei varmistettu)

Ja nyt palattuani tekstiin uudestaan huomasinkin, että siinä puhuttiinkin VALTAosasta. Joten pienikin nillityksen aihe oli siis vieläpä täysin turha, sorry ;)

Eeva Kolu

:) Kivaa viikonloppua! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.