Perjantai oli pitkä

Lapsena pitkäperjantaina ei ikinä saanut tehdä mitään. Piti olla kotona eikä ainakaan saanut lähteä kylille riehumaan.

Onneksi aikuisena saa tehdä mitä huvittaa. Kaupunki oli hyvä temmellyskenttä vapaalle sielulle - sää oli mitä upein. Jäätelökiskalle oli jo jono ja eräälläkin bloggarilla oli jalassa AVOKKAAT! Istuin puoli tuntia rannassa tyhmä hymy naamalla ja sain rusketusrajat aurinkolaseista.

Ihmisiä oli liikenteessä juuri sopivasti - kaduilla oli elämää, mutta hektisin kuhina ja tohina oli matkustanut lomalaisten mukana junalla muualle.

Onnistuimme paikantamaan pari paikkaa, jotka olivat auki. Ilmeisesti joku muukin oli päättänyt, että pitkäperjantainakin on ihan ookoo nähdä ihmisiä (ja mäyräkoiria) ja mahdollisesti nauraa. Ja ehkä jopa juoda yksi Corona.

Illan ohjelmassa lammaspataa ja sekalainen seurakunta. Aterian kruunasi pasha, jossa ei ollut rusinoita ja joka alkoi parin lusikallisen jälkeen muistuttaa erehdyttävästi Kanagawan suurta aaltoa.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Kommentit

Emmi L. (Ei varmistettu)

Hyvää pääsiäistä! Onneksi aikuisena tosiaan saa itse päättää mitä tekee :D Ja kaveritkin saa päättää ite mitä tekee eikä kenenkään ole pakko kököttää kotona.

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa, saisinko pyytää yrttimaakuulumisia jatkossakin? Ärsytyksen tunne nousi taas pintaan: miksi mulla ei ikinä nuo uudelleen istutetut yrtit menesty?!? Voisiko olla, että olen leikannut niitä liian vähän? Anyway kiinnostaisi kuulla, miten saat homman toimimaan :).

Eeva Kolu

Syy on mitä todennäköisimmin joko liian vähäinen auringonvalo tai liiallinen kastelu. Tai tietty liian vähäinen, mutta se on harvoin ongelma, jota ei itse tiedosta :) Yrtit on oikeasti aika vaikea tappaa ruukuissa, jos nuo asiat ovat kunnossa. Kaikilla ikkunoilla ei vaan ikävä kyllä ole tarpeeksi valoa :(

limppunen (Ei varmistettu)

Rehellisen maukkaan näköistä ruokaa! Ja tuo limppu näyttää jotenkin niin tutulta... tiedätkö mistä se oli pöytään päätynyt? Jäin pohdiskelemaan tunnistanko leivän siivusta :-)

Eeva Kolu

:D Teemu & Markus, mallasleipä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.