Perjantaihima

Viikonlopun kunniaksi kotona näyttää tältä.

Meille tulee tänään tärkeä vieras. Siivosin (puolivillaisesti). Ostin kukkia. Nyt huudatan täysillä TLC:tä, laulan mukana ja laitan ripsiväriä. Kohta harjaan hampaat ja sitten toivottavasti päädyn johonkin missä on ihmisiä ja musiikkia ja keskustelua. Tai sitten en, mutta ei sekään haittaa, sillä onhan... perjantai.

Mietin Twitterissä, että miten joku voi innostua niin paljon asiasta, joka tapahtuu 3-4 kertaa joka ikinen päivä (viitaten tällä siihen, että meidän koira sekoaa edelleen joka kerta kun ollaan lähdössä ulos) mutta nyt kun ajattelen asiaa niin toisaalta meikäläisen suhtautuminen perjantaihin ei ole kauhean erilainen, vaikka sekin tulee joka viikko.

Kyllä perjantaissa vaan on aina taikaa. Vaikka olen elänyt satoja (tuhansia?) perjantaita. Vaikken ole edes säännöllisissä päivätöissä. Friday I'm in love.

Hyvää viikonloppua!

Kommentit

puru (Ei varmistettu)

Teillä on tosi nättiä ja ihanaa, kun on tuoreita kukkia! Mutta ihan sitä vaan mietin, että onko kaikki ihan uutta? Missä pieni rosoisuus, joka tekisi tuon tyyppisestä sisustuksesta muutakin kuin Pentikiä?

Mutta mä kyllä rakastan tota teidän mattoa. (sitä ei löytyisi kirppikseltä.)

Lipasto (Ei varmistettu)

Mun mielestä on vähän mautonta puhua pentikistä, kun asunnon remontti on toteutettu itse ja osa huonekaluistakin on itse rakennettu...

PaulaT (Ei varmistettu)

Samaa mieltä Lipaston kanssa. Ja vaikka olisikin niin, että "kaikki olisi Pentikiä" niin mitä sitten? Pitäisikö omaa kotia muuttaa tuntemattoman ihmisen maun mukaiseksi?

Mirene (Ei varmistettu) http://kattimania.blogspot.fi

En kyllä ollenkaan ole varma, mutta minulla on sellainen muistikuva, että kyseinen matto ei nimenomaan ole kaupasta ostettu vaan jostain ihan muualta saatu. Oliko se niin? Ihmettelen muiden tavoin kommenttia muutenkin suuresti, ehkä ei kannattaisi kommentoida tietyistä asioista, jos ei ole seurannut blogia pidempää. Sisustuksessahan on nimittäin -kuten täällä jo sanottiin- hyvin paljon niin itsetehtyä kuin kirppislöytöjäkin (esimerkiksi kuvissa näkyvä kahvimylly).

Perjantait ovat kyllä ihania! Itse en vain kovin usein niitä koe, kun torstaisin olen iltaan asti yliopistolla ja seuraavan päivän opiskelen kotona - perjantai siis tuntuu lauantaille.

Eeva Kolu

Heippa! Matto on tosiaan ehkä 20 vuotta vanha, anopilta saatu :)

Meidän huonekaluista iso osa on poikaystävän tekemiä, osa uusina ostettuja. Kirppisjuttuja meillä on jonkin verran, Pentikiä ei yhtään ;)

Tuntuma (Ei varmistettu)

Olisiko jollain näkemystä mistä tuon henkisiä mattoja saisi hankittua (Helsingissä)? :) Myös Lainahöyhenissä- blogissa oli taannoin saman tyylinen ja ihastuin saman tapaisesta jo siellä!

n0ir (Ei varmistettu) http://ihmiskohtalo.blogspot.fi/

Niin kaunis koti. Etenkin tuo sohvapöytä on upea. Ja värimaailma ja KAIKKI!

Perjantai on kyllä viikon paras päivä (paitsi jos on iltavuorossa...). Jopa tällaiselle vuorotyöläiselle perjantaissa on aina sitä tiettyä taikaa.

puru (Ei varmistettu)

Anteeksi. Mä unohdin ettei koskaan saa sanoa mitään negatiivista mihinkään. Ei Pentik oo mikään huono juttu.

karoliin (Ei varmistettu)

Hmm. Viitaten siihen "ettei koskaan saa sanoa mitään negatiivista mihinkään" - mä en tajua, että miksi ihmeessä pitäisi sanoa jotain negatiivista jonkun sisustuksesta? Ei kyse ole siitä ettei saisi sanoa, vaan enemmänkin siitä, että miksi pitäisi sanoa?
Ja tää ei nyt oikeastaan ole enää purulle suunnattu, vaan mietin asiaa yleisemminkin. Että mitä blogisti, kommentoija itse, lukijat tai universumi hyötyy siitä, että joku kertoo ettei tykkää bloggaajan tyylistä/ tapetista/ reseptistä/ nenästä/ anopin kengistä?
Mielipiteet on asia erikseen, niitä saa ja voi haastaa, se on sitä keskustelua. Mut mun mielestä valkoiset seinät ja siisti koti ei oo mielipide, ellei siitä tee jotain manifestia, että kaikilla pitää olla kukkia vaasissa tai jotain. :)

omppupomppu (Ei varmistettu)

Mielestäni nyt ei olekaan kyse siitä, etteikö mitään negatiivista koskaan saisi sanoa, vaan siitä, että kommenttisi oli täysin perusteeton, kun kerran suuri osa kuvissa näkyvistä huonekaluista on joko itsetehtyjä tai kunnostettuja, minkä varmasti tietäisit, jos olisit yhtään blogia seurannut.

Kaati (Ei varmistettu) http://kotivalossa.blogspot.com

Perjantai ja leikot kuuluvat kyllä erottamattomasti yhteen.. Ennen tehdessäni vuorotöitä en oikein osannut arvostaa perjantaita, mutta kyllä se nykyään on kiistatta viikon paras päivä. 4-vuotiaskin tuuletti aamulla, kun mainitsin tänään olevan perjantai! :)

miia484
Peperomia

Ihanan persoonallinen koti - mitenkä päin tästä saa Pentikin, en tajua...? :D

Nelli79 (Ei varmistettu)

Ihana taulu, mistä se on? Kaunis koti muutenkin, ei tule Pentik mieleen mitenkään (90% Pentikistä = en tykkää, tästä tykkään).

Eeva Kolu

Kiitos! :) Taulu on mun poikaystävän maalaama. x

anonyymi (Ei varmistettu)

puru-nimimerkille:

En usko, että kyse onkaan siitä saako sanoa negatiivisia asioita vai ei. Kyse on enemmänkin siitä, että ennen kommentoimista kannattaa miettiä sitä, että sanoisitko vastaavanlaisen kommentin suoraan toiselle kasvotusten keskustellessa? Jos kyseinen blogikirjoitus olisikin ollut live tilanne, jossa joku ihminen olisi ilakoinut perjantaihin liittyviä suunnitelmiaan ja vaikka näyttänyt vastaavanlaisia kuvia onnellisena kotinsa nätistä sisustuksesta, niin olisitko sanonut kasvotusten samanlaisen kommentin?

Jenniii
Pupulandia

Teillä on kyllä NII-IN kaunista. <3

piikkipaatsama (Ei varmistettu) http://pientaelamaa.blogspot.fi/

Voi, kuinka kauniita kuvia :). Mäkin ostin viikonlopulle kukkia. Tosin mun liljat ei oo vielkään auenneet... Ehkä ne ehtii huomiseen mennessä :D. Jos ei, niin kenties seuraavalle viikonlopulle.... :D

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kivoista kommenteista ja ihanaa viikonloppua jok'ikinen!

Chota (Ei varmistettu)

Ihana postaus, kuten aina ja ihania kuvia. Aiemmin kyselitkin mielipiteitä kuvien/palstan koosta(?). Olisiko kuvia mahdollista laittaa niin, että ne niitä klikkaamalla aukeaisivat omaksi ikkunakseen ja ne voisi nähdä kokonaisena? Omalla koneellani harmittaa, kun en nää koko kuvaa, vaan joutuu skrollaamaan ylös alas ja kokonaisuus jää näkemättä. Toivottavasti perjantai meni just noin ihanasti &lt;3

katjaemma (Ei varmistettu)

Naurahdin vins du jour -taululle syrahin suurena ystävänä!

tiinapetriikka

ahh mikä ihana koti!

sanni<< (Ei varmistettu) http://sankariniemi.blogspot.fi/

Teiän lattia on ihana! On kyllä muukin koti, mutta erityisesti se. Kun omassa vuokrakämpässä on ruma kulahtanut muovimatto, niin tiedäthän... Huokaus!

Salma

Onpa nättiä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.