Piknik 2.0

Hmm. Siitä tietää, että on kevät, kun on koko päivän yrittänyt kirjoittaa blogipostausta, mutta tekee vain mieli hihitellä.

Joten ehkäpä jätän tämän kirjoitteluhomman tällä kertaa vähemmälle ja lataan vain läjän kuvia. 

Nämä kuvat ovat eiliseltä, kun ihana aurinko helli Samppalinnaa. Kaverini sai luovan idean - tänä vappuna raahataan piknikille pöytä ja tuolit! Elmukelmua vaan jalkojen ympärille ja sitten menoks.

Ehdottomasti paras puoli elämäni ensimmäisessä aikuisvapussa - piknik tuolilta. Ei tarvitse selkävaivaistenkaan könöttää maassa. Joskin aurinkoa sokeasti seuraten suurin osa porukasta taisi kuitenkin jossain vaiheessa löytyä vaaka-asennosta ruohikolta...

Jossain vaiheessa joku ohikulkija kysyi onko tämä se Vapaaseurakunnan vappupiknik. Vastasimme, että ei, mutta aikamoinen sekalainen seurakunta meitä kyllä oli koolla.

Sulassa sovussa tytöt, pojat, ihmiset, koirat, eksät ja nyksät. Vappu se taitaa olla semmoinen yhdistävä tekijä. Siis tietysti paitsi jos sitä inhoaa. Mutta Turussa vapusta taidetaan kyllä yleisesti tykätä. Ehkä koska täällä ei ole teekkareita. (Rakkaudella, rakkaat teekkarit! Mutta teidän vappumeininkinne on jopa minulle liikaa.)

Kuusi tuntia myöhemmin, naama helottaen sekä auringosta (!) että kuplajuomasta, heitimme heipat. Tervetuloa uudestaan vuoden päästä, kävi kutsu. No kyllä kiitos.

Tässäpä hyvä uusi vappuperinne nyt kun haalarit on hyvästelty.

(Niin, useampi teistä kyseli, olenko oikeasti käyttänyt haalareita opiskeluaikana. No en. Mutta 80 % kavereistani on, ja he ovat oikein hyviä ihmisiä.)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kommentoida että kyllä Turun ihana vappu johtuu jostain muusta kuin teekkarittomuudesta koska teekkareita löytyy niin Yliopiston kuin Akademin puolelta. Mutta oli kyllä itsellä ikävä Vartsikan vappua, kun tänä vuonna pyörähdin katsomassa Kaivopuiston tungosta, ei ollut sama tunnelma...

Eeva Kolu

Vierailija, joo tiedetään, mutta eihän se kourallinen teekkareita täällä missään katukuvassa näy. Toisin kuin Tampereella ja Helsingissä. Itse asiassa tamperelaiset teekkarit ovat Turun vapussa näkyvämmin esillä kuin turkulaiset :)

Vierailija (Ei varmistettu)

oli miten oli mut haalarit on junttiutta haha

anskusiili (Ei varmistettu) http://lunnileipoo.blogspot.com

Tämä pöytäidea pistetään toteutukseen heti ensi vappuna! Katse kiinnittyi muuten heti noihin herkullisen näköisiin muffineihin, mitähän ne mahtoivat olla?

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Eeva, koska jos olisit kertonut käyttäneesi haalareita, olisin luultavasti samantein alkanut kyseenalaistaa oman pääni terveyttä ja tilannut myös ne haalarit! Huh, kiitti siis! Toki, omatkin ystäväni ovat aivan ihania haalareista huolimatta <3

Baw (Ei varmistettu)

Me kuultiin kavereiden kanssa vasta vähän aikaa sitte, että turussakin on teekkareita! Ikinä ei oltu yhtäkään nähty, mutta vappuna törmättiin ensimmäiseen bajamaja-jonossa ja oli pakko ottaa oikein yhteiskuvat! :DDD

Itse kyllä viihdyn haalareissa paremmin ku hyvin (tänään 4 päivän jälkeen tavalliset housut jalassa ja tuntu ihan oudolta), mutta täytyy sanoo, et vappuaattona Börssissä oli kyllä harvinaisen juntti olo siellä muun juhlakansan keskellä...

Alina (Ei varmistettu) http://plasticssmile.blogspot.fi/

Ihanasti toteutettu pöytäpiknik! Olen itsekin muhitellut mielessäni samanmoista syksystä asti, nyt alkaisi varmaan pikkuhiljaa olemaan sopivat olosuhteet. Enää pitää keksiä tekosyy piknikille!

Poffuliini
Kahvitauko

Turussa teekkarit tosiaan katoava luonnonvara ja sit osa niistä harvoista (eli esim oma teekkari-mieheni) ei edes viitti osallistua teekkariremuamiseen :D Hyvä niin. 

Ihanan näköinen tuo teidän piknik-idyllinen, ihan kateeksi käy! (hyvässä mielessä) :)

sanumaria

Teekkariremuaminen on ihan parasta! Sitä lienee vaan vaikea ymmärtää ulkopuolelta :)

Juudit (Ei varmistettu)

Eikä, miten ihania kuvia! Päivä alkoi mahtavasti, kun teekuppi kädessä ihailin näitä! :)

tannttu (Ei varmistettu)

Muakin kiinnostais noi muffarit! Oisko reseptiä? :)

Marppu (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Mitäs teillä oli tarjolla, nousi ihan vesi kielelle?

Eeva Kolu

Kiitos kommenteista kamut!

Kuppikakut oli kaverin tekemiä, en ikävä kyllä tiedä näiden tarkkaa ohjetta. Mutta tein ihan vastaavanlaisen ohjeen maaliskuun Avotakkaan, jos sellainen sattuu löytymään lehtipinosta :)

Marppu, no meillähän oli vaikka mitä - hampurilaisia, montaa eri salaattia, silliä, silakkaa, saaristolaisleipää, kakkua, brownieta, tuulihattua - ihan läkähdyttää ajatellakin!

Salla-Riina (Ei varmistettu) http://croissantquotidien.blogspot.fi/

Yleensä nyökyttelen päätäni tätä blogia lukiessani, mutta tällä kertaa meni puistelun puolelle!

1. Teekkarit on parasta Vapussa! Tampereella on ihanaa viettää Vappua kun on kunnon hulinat. Rakkauden Wappuradio, Wappuleffa, keskiyön teekkarihymni ja lakitus Hämeensillalla... Voi kuinka niitä kaipaankaan!

2. Haalarit on mitä parhain vaatetus etenkin Vappuna. Kestää sadetta, skumppaa ja möyhennetyn kevätruohikon kuraa.

3. Voiko sitä kutsua piknikiksi jos se on pöydällä? Eikö se ole silloin vain ulkona syömistä? No, jokainen toki tavallaan, ehkä olen vielä liian lapsi ymmärtääkseni aikuisten piknikkejä.

Mipa (Ei varmistettu)

Ihanaa, olen saanut synninpäästön. En tiennyt, että on joku muukin, joka ei pitänyt haalareita. Mulla kyllä on ne, kun ne sinisilmäiselle niin taitavasti myytiin suuressa ihmeellisessä maailmassa heti eka viikolla, mutta ei niitä kyllä käytetty ole.

Ja miksi teillä oli kelmua jalkojen ympärillä?

Eeva Kolu

 

Salla-Riina, uskon, että maailmassa on tilaa teekkareille ja ei-teekkareille, haalareille ja pitsimekoille, niille, jotka tykkäävät syödä pöydän ääressä ja niille, jotka syövät mieluummin viltillä. Kukaan ei ole uhka kenenkään vapulle, ainakaan mun maailmassa :)

Mipa, ettei tule kosteutta (tai kamalia multajälkiä) puukalusteisiin :) 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.