Pipo ja kuivasampoo, laulan teistä kiitosta, mutta ette tekään täydellisiä ole

Asuhommeleita eiliseltä. 

Nyt tuoreena pipon omistajana osaan kertoa kaksi juttua:

1. Onpahan kätevää, kun likaisen tukan saa kätsästi pipon alle piiloon eikä tarvitse 15 minuutissa yrittää ehtiä pesemään hiuksia, kun on jo kiire ravintolaan.

2. Ei ole niin kätsää huomata, että kun korvien päällä on kerros tukkaa ja paksu pipo, siellä ravintolassa ei kuule yhtään mitään, mitä kaveri sanoo, joten sitten on kuitenkin otettava se pipo pois ja toivottava, että yksikään tuttu ei tule moikkaamaan.

 

Takki Monoprix / mekko Filippa K / villatakki COS / huivi Acne / pipo FWSS / laukku ja kengät Zara

Mutta siis teoriassa.

Hirveän kätevä kapistus tuo pipo. En kuitenkaan ehkä ihan heti lakkaa ostamasta kuivasampoota.

(Vaikka ne pullot tyhjenevätkin aina jossain vaiheessa itsestään. MIKSI NE TYHJENEVÄT AINA JOSSAIN VAIHEESSA ITSESTÄÄN?!? Kysyin tätä asiaa viimeksi kosmetiikkaliikkeen myyjältä ja sain vastaukseksi että käytän kuulemma kuivasampoota enemmän kuin kuvittelen, eikä se pullo oikeasti tyhjene itsestään vaan  käytöstä. No, varmaan pitää paikkansa, jos pullosta riittää 4-8 käyttökertaan...)

Kommentit

lapa111 (Ei varmistettu)

Ne tyhjenevät aina itsestään! Kosmetiikkamyyjä, OLET VÄÄRÄSSÄ! Haistan salaliiton...

Eeva Kolu

Todellakin! Ei voi olla mahdollista, että pullo tyhjenis käytöstä jos sitä on käytetty alle 10 kertaa...

Hosuli
Hömppäblogi

Joo, ei todellakaan pidä paikkaansa. Yksi kuivashampoopulloni tyhjeni vain parin käyttökerran jälkeen. Vai käytinköhän sittenkin vain niin paljon kerralla? Hmmmmm. EN.

-Karoliina (Ei varmistettu)

tigin rockaholic kuivashamppoos on ollu sitä vikaa et tyhjenee ittestää. reklamaatioo vaan niin saat uuden!

Eeva Kolu

 

En oo käyttänyt tota Tigiä koskaan, joten ongelma ei taida olla merkkikohtainen...?

 

keamar

Ainoa kuivashampoo mikä oikeasti toimii, tuuheuttaa ja kestää jopa kuukausia on kaurauutteesta tehty Klorane. Toimii hyvin ainakin vaaleahkoille hiuksille - ja vieläpä ilman aerosolia! Kunhan muistaa harjata kunnolla. Suosittelen. Löytyy apteekeista. :)

FFFifi
Fitness Führer

Klorane on aika hyvä, edullinen, sopii herkällekin iholle, ja todellakin kestää. Mutta se sähköistää ja eikä mulla tuuheuta. Ja sivuvaikutuksena näyttää Karlilta :P

Musta paras kuivasampoo (hyvin pitkällisten kokeilujen jälkeen) on Batisten XXL, se todellakin tuuheuttaa. Mulla on tosi ohuet hiukset, eikä yksikään tuote ikinä ole antanut tuuheutta, mutta tämä todellakin. Toimii muutenkin hyvin, ihan minimaalinen sähköistys ja todella hyvä rasvanpoisto. Vähän mataksi kyllä jää. Muut Batisten ei jätä mataksi, mutta niistä ei tule tuuheutta :/

Eeva Kolu

Batistet tyhjenee myös itestään :( :( Muuten se on musta ihan paras.

FFFifi
Fitness Führer

Mulla ei ole tyhjentynyt koskaan, onneksi! Ostan ne Kaubamajasta, ehkä siellä on parempia pulloja :P

Eeva Kolu

Hmm, tai ehkä tossa XXL-versiossa on jotenkin erilainen koostumus/korkki? Mä olen käyttänyt sitä Originalia ja nyt ainakin 3 pulloa tyhjentynyt jossain vaiheessa itsekseen.

Mannin (Ei varmistettu)

Jännää, mulla ei ole koskaan tyhjentynyt Batisten kuivashampoot, Tigin kylläkin. Batistesta käytän xxl-version lisäksi originalia ja kookosta.

Lauraeo (Ei varmistettu)

Tigin Rockaholicit tosiaan jossain kohtaa pullovian takia tyhjenivät itestään, mutta vian pitäisi nyt kuulemma olla korjattu (tiedä häntä). Itse ratkaisin ongelman sillä tavalla, että aina käytön jälkeen otin pullosta pois sen valkoisen "suuosan". Siis sen josta painetaan ja josta kuivashampoo suihkuaa ulos. Hyvin toimi.

Eeva Kolu

Ei koske vain Tigiä :( Itsekseen tyhjenemistä havaittu ainakin 4 eri merkin kanssa...

vaiva (Ei varmistettu)

Osta lushista sellaista jauhokuivashampoota! Se jos tyhjenee itsestään on tontut asialla. Kätevää ja ei haise pahalta!!

Rimmanen (Ei varmistettu) http://fiilistelijanpilvilinnoja.blogspot.fi/

Siis miten en ole tiennyt että Lushista saa kuivashampoota? Lähden samantien ostoksille. KIITTI!

Niina_ (Ei varmistettu)

Kisby:n jauhemainen kuivashampoo on rakkautta! Purkki kesti KOKO kesän. En tiedä myydäänkö Suomessa, mutta ainakin verkkokaupoista sitten.

Marsublog

Joo tää on hyvää, lentokentillä taidetaan ainakin myydä. Ja ehkä Åhlénsissa.

Niina_ (Ei varmistettu)

Juuri Åhlensista omani ostin!

Ajastaika

Mä olen käyttänyt onnistuneesti pari pullollista Tigin kuivashampootakin, kun vain pyöritin sitä suutinosaa aina käytön jälkeen ja kuuntelin ettei kuulu sihinää. Tyhjenemisen aiheuttanee se, että shampoohiukkasia jää jotenkin sinne väliin ja suutin jää ikään kuin auki. Kun suutinosaa liikuttaa (pyörittää, ottaa kokonaan pois), tällaista tilannetta ei pääse syntymään eikä pullo näin ollen tyhjene itsekseen. Teoria on siis ihan mun omassa päässä syntynyt enkä tiedä sen tieteellistä totuutta, mutta ainakin se on toistaiseksi toiminut. :)

mamiia (Ei varmistettu)

Hei kokeile Klippotekin kuivashampoota, kestää todella pitkään eikä tyhjene itsestään! Maksaa jonkun reilu 5 euroa, sellanen vaaleanpunainen puteli, löytyy ainakin Stockmannilta ja Sokokselta. Oon kokeillu useampia kuivashampoita, ja kaikki muut paitsi tää on aina tyhjentyny itsestään. Ja ihan puppua tuo kosmetiikkamyyjän väite, ei sitä millään voi käyttää kerralla niin paljon että tyhjenis alle 10 käyttökerran jälkeen!

Eeva Kolu

Mulla on kyllä Klippoteketitkin tyhjentyneet itsestään :( Muuten kyl hyvä tuote, varsinkin hintaansa nähden.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmmm, tämä on ainut merkki jota käytän, veikkaan että 15-20 pulloa on tullut tuhottua, eikä yksikään ole tyhjentynyt itsestään. Nyt tämä viimeisin, joka loppui maanantaina, kesti toukokuusta tähän päivään (käytän sitä päivittäin otsatukkaan). Toivottavasti ei siis tule tyhjeneviä kohdalleni jatkossakaan...

Maijaleipoo (Ei varmistettu) http://maijaleipoo.blogspot.fi/

EI mulla klippotekki oo ainaskaan tyhjentyny :o kauan välistä kaapissa ja sit pystyy käyttämään vaikka viikon putkeen ja taas antaa olla ja käyttää ni ei oo tyhjä:O

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä käytän Klippoteketin kuivashampoota, maksaa alle 5e eikä tyhjene ittekseen! :)

Muismunen (Ei varmistettu)

BigSexyHairin kuivashampoo on mielettömän tuuheuttava ja hyvä, eikä tyhjene itsestään. Miinusta tuosta karseasta nimestä, mutta ei sitä tartte kenellekkään kertoa. ;) Suosittelen! Herbinakin menettelee. Monia olen testannut mutta ei ole ensinmainitun voittanutta.

Mahdoton Nainen

Mitä kuivasampoota kannattaisi tummahiuksisen kokeilla?

nansk

KICKSissä oli jotain ihan vartavasten tummatukkaisille, en ole ihan varma oliko se Batisten vai Kicksin oman merkin kuivashampoo. On kuulemma liian tummaa punatukkaiselle niinku meikä, että aika tummaa tavaraa varmaan.

A.H.
Helsinki-Antwerpen

Molemmilla on kuivashampoo tummille hiuksille. Tuo Kicksin oma kuivashampoo bruneteille oli mun mielestä aikamoista tököttiä, meinaan siis että koostumus oli aika kostea, jopa spraymainen. Ei välttämättä paras vaihtoehto, jos tykkää sellaisesta kuivasta, puuterisesta enemmän :) 

Anna
Ai niin!

Batistella on väripigmenttiä sisältävä kuivashampoo, joka on tarkoitettu nimenomaan bruneteille. Toiminut tällaisella feikkibrunetella ainakin vallan mainiosti! 

KT (Ei varmistettu)

Cutrinilla on myös tuote, jonka tulisi sopia tummahiuksisille:http://www.cutrin.fi/tuotteet/muotoilu/chooz/cutrin-chooz-refrehing-dry-...

tiippa (Ei varmistettu)

Kuivashampoon käytön jälkeen kannattaa aina tsekata, ettei ponnekaasu jää vuotamaan (tunnistat vuodon sihinästä) jos vuotaa paina lyhyesti suutinta, jos vuotaa edelleen, koita loppuuko vuoto jos putelin laittaa ylösalasin. Muutenhan noi ei tyhjene itsestään, mutta kaasun loppuessa shampoo ei pääse enää nousemaan.

Emilia M

Minäkin olen käyttänyt jauhomaisia ja äiti opetti, että tiukan paikan tullen kaurahiutaleillakin voi suorittaa pikapesun!

herttainenn (Ei varmistettu)

Mullakin nuo kuivashampoopullot tyhjeni aina itsestään!! Mutta tuo Lushin No Drought jauhemainen kuivashampoo tosiaan toimii mainiosti, tuoksuu ihanan sitruunaiselta ja purkki on ollut käytössä jo puoli vuotta ja edelleen riittää! Suosittelen!

sontsi (Ei varmistettu)

Meikäkin suosittelee Lushia :) kestää ikuisuuden.

terttunen (Ei varmistettu)

Eeva, taidat tarvita myös sellaisia vähemmän paksuja ja hiukka löysiä pipoja jotka ei tee kuuroiksi mutta pelastaa huonon hiuspäivän. Paksu pipo sit kun on tosi kylmä. Entäs hattut, lipalla tai lierillä. Lämmittää kohtuudella ja auttaa samalla lailla näyttämään hyvältä likaisellakin tukalla. Enkä itse ole takertunut muotimalleihin vaan käytän sellaisia jotka sopii mun päälle ja naamalla.

Mimosaa (Ei varmistettu)

HAA, tätä mä olen epäillyt! Ensin syytin aina miestä kuivashampoon (Biozell) loppumisesta, mutta pakko kai uskoa, että ihan itsestään se puteli tyhjenee jo parin ekan käyttökerran jälkeen. Kummaa ainetta.

S-S

No nyt kun aiheessa ollaan, niin auttakaas kanssasisaret (ja miksei myös -veljet) tomppelia: 

MITEN kuivasampoota käytetään niin ettei päänahka tykkää kyttyrää? Yritän kyllä aina olla suihkimatta päänahkaan, mutta jotenkin silti jää aina sellainen jauhopäinen (pun intended) fiilis. Joko en vaan osaa, käytän vääriä tuotteita, (yleensä Four Reasons, Tigi tai apteekin Klorane) tai muu, mikä?

Olisi ihanaa jos ei joutuisi joka päivä jynssäämään kuontaloaan märkäsampoolla.

Hensu

Mä aina harjaan kunnolla hiukset läpi, että saa sen ylimääräsen kuivashampoon pois. Se hieman helpottaa oloa. Mutta kyllä mun on pakko seuraavana päivänä jo pestä tukka ihan normista, kun on kuivashampoota käyttänyt. Päänahka kutisee, jos en hiuksia pese. Ei tästä vastauksesta varmaan kunnolla apua ollut, muutta koita harjata tosi hyvin ylimääräset kuivashampoot pois (jos et ole sitä jo tehnyt).

k-rahvi (Ei varmistettu)

Itse olen käyttänyt Biozellin kuivashampoota, mielestäni tosi hyvä ja ennen kaikkea edullinen. Muitakin on tullut kokeiltua, mutta tuosta on tullut vakkarituote hinta-laatusuhteensa vuoksi. Mikä ihaninta, se ei jää haisemaan, kuten monet muut kuivashampoot, olen aika herkkänenäinen ylimääräisille parfyymeille.

Mitään itsestään tyhjenemistä en ole myöskään huomannut. Mulla oli suihkepullo itse asiassa joutilaana kaapissa yli kesän, kun tukassa oli permanentti, enkä sen aikana kuivashampoota todellakaan tarvinnut. Mutta syksyn myötä suoristin hiukset taas ja palasin kuivashampoon käyttäjäksi, niin ihan yhtä täysi se pullo tuntui edelleen olevan kuin oli kaappiin keväällä jätettäessäkin :)

Deidre (Ei varmistettu)

Itse olen blondi ja tykkää eniten fudgen dry shampoosta, tekee tosi tuuhean ja puuterisen ja jos haluaa pölyt välttää, kandee vähän harjailla pahimpia pois. Mun kampaaja ainakin painotti, ettei kuivashampoo korvaa hiusten pesua, vaan sillä kannattaan lykätä pesua vain iltaan tai seuraavaan aamuun asti.

Morsio
Mennään vaan!

KYLLÄ NE TYHJENEE ITSESTÄÄN! Minullekin on käynyt niin. Pullo oli mukana autossa, koska (tietty) tein pikajuhlakampauksen autossa matkalla ystävän valmistujaisiin. Kun tulin takaisin autoon, sen oli vallannut raikas sitruunan tuoksu ja syyllisen paljasti hiljainen pihinä kuivashampoopullon suunnalta. Eipä suihkuteltu siitä pullosta enää ei.

Mint_tu (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt 4 Reasonsin kuivashampoota jo pitkään, eivätkä pullot ole ikinä tyhjentyneet itsestään. Muutenkin tämä tuote on aivan loistava: tekee hiuksista ilmavat ja raikkaat kuin ne olisi juuri pessyt. Hiuksiin ei myöskään jää tästä minkäänlaista väriä tai mattaisuutta ja yksi pullo kestää pitkään (ainakin omassa käytössäni). Esim. Klippoteket-kuivashampoo jätti mielestäni hiukset jotenkin liian tönköiksi ja mattapintaisiksi.

Ola

Minä oon käyttäny Batisten pulloja nyt kaksi vuotta. Aluksi jokunen normiversio tyhjeni itsekseen, mutta sitten siirryin kirsikan hajuiseen, ja jostain kumman syystä sen hajuiset pullot eivät tyhjene. Lisähuomautuksena vielä se, että minulla on kotona koko ajan varastossa siis batisten normikirsikkaa sekä XXL volume versiota. Volumeversio on niin ytyä kamaa, että sitä ei tarvi käyttää kerralla niin paljon kuin tavallista; se siis säilyy täytenä siitäkin syystä paljon pitempään. Volumeversiota käytän, jotta saan hiuksista ihanan tuuheat oikean pesun jälkeen, ja kirsikkaversiota käytän seuraavana päivänä feikkaamaan tukan puhtaaksi;)

tuisku (Ei varmistettu)

apua, kiinnitin ihan toiseen asiaan huomiota. Siis syötkö pipo päässä?

Ei ravintolassa olla pipo päässä - voi tätä moraalin tappiota. Tai no, anteeksi vaan tämä moittiminen. Olet söötti ja reseptisi on ihania, mutta tämä pipo päässä -juttu ei nyt jotenkin ole vain oikein.

koo.koo (Ei varmistettu)

Parahin Eeva,
aikuiset naiset (niinkuin ei aikuiset miehet, eivätkä edes lapset, nuoret, tai vanhat) eivät käytä pipoa sisällä!
Siitä on tullut aivan kauhistuttava tapa, että naiset kuvittelevat että on jotain "sisäpipoja", jotka päässä voi olla kaiket päivät. Ja vielä syödä, RAVINTOLASSA, pipo päässä, joku tolkku sentään.

Aivan kuin nuorisollekin, samat säännöt koskevat aikuisiakin: pipo päässä ei olla sisällä. Eikä varsinkaan syödä se päässä!

Lämmintä syksyä sinulle! :)
Parhain terveisin,
koo Keski-Suomesta

Pikkumusta (Ei varmistettu)

Olen tykästynyt eniten Herbinan kuivashampooseen! Suosittelen testaamaan, hinta ei todellakaan kirpaise ja koostumus on timanttia. Myös klippoteket toimii, mutta tuoksu ei ole niin mieluinen. Minullakaan ei ole pullot tyhjentynyt itsestään koskaan. Voisiko syynä olla sama kuin se, että hiuslakka pullot tukkeutuu helpommin jos suihkuttaa kauan yhtäjaksoisesti? Itse nimittäin laitan kuivashampoota aina hyvin vähän kerrallaan, pieninä supsauksina jakaus kerrallaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.