pitäkää jujunne

Kiitos armaat lukijat kommenteistanne siihen postaukseen, jossa tuskailin hajoilevia saumoja ja nyppääntyviä kankaita. Teidän vinkkienne innostamana marssin H&M:n miestenosastolle ja kas - siellähän se täydellinen t-paita odotti!

 

Tunnen itseni vähän hölmöksi. Olen vuosia marissut siitä, miksi naisten t-paidat tehdään aina vartalonmyötäisiksi ja hihoiltaan miniminimittaisiksi, jolloin niistä puuttuu se ihana rento, klassinen James Dean -fiilis. Samaan aikaan olen näpistellyt poikaystäväni t-paitoja, eikä missään vaiheessa ole tullut mieleen, että voisin tietysti ryhtyä ostamaan omatkin t-paitani miestenosastolta.

 


Alan hiljalleen uskoa, että paras design on sittenkin jo tehty, vuosisata tai pari sitten. Jos jokin on jo täydellinen, niin kuin t-paidan malli on, siihen kajoaminen jätettäköön korkeintaan Herralle korkeuksissa. Suunnittelijat voivat siis minun puolestani pitää ne kuuluisat pienet jujunsa kaukana t-paitahyllyltäni, minä luotan klassikkoon.
 

H&M:n miesten paidat olivat juuri sitä, mitä hain: puuvillaa, leikkaukseltaan klassisia eikä niissä ei ole mitään ylimääräistä - ei kikkailuja kaula-aukoissa, ei tekokuituja (paitsi harmaameleeratussa, mutta siinä on aina), ei logoja eikä muitakaan nykyajan hömpötyksiä. Ja taivaan kiitos - ei stretchiä! Ostin paidan samantien valkoisena, mustana ja harmaana.

 

Saa nähdä, kuinka monta pesua nämä halpispaidat kestävät - mutta kun se viiden kympin hintakaan ei ole enää nykyään tae kestävyydestä, otan riskini mieluummin halpojen kuin kalliiden paitojen kanssa. Toivotaan, että perust-paitojen metsästys päättyy tähän!

 

 

 

Kuvien hame ja hattu ovat samasta puljusta kuin paidatkin, ja kumpaistakin olen käyttänyt ihan liikaa tänä kesänä. Maksihame on hellevaatteista käytännöllisin, vilpoinen ja peittävä niinä päivinä, kun sortsit tuntuvat ahdistavilta. Myönnettäköön tosin, että minusta tuntuu joka kerta yhtä perverssiltä kiskaista kesällä mustaa päälle - toukokuusta eteenpäin haluaisin pukeutua vain hiekkaisiin sävyihin, pellavaan ja vaaleaan denimiin. Maksihametta vain ei vielä ole tullut vastaan niissä sävyissä.

 

 

 

 

 

Tuo hattu taas pelastaa auringonpistokselta ja hellepahoinvoinnilta, ja haluaisin yhdistää sen kaikkeen. Siis oikeasti, joka ikiseen asuun. Joudun hillitsemään itseäni, jotta en tule pian tunnetuksi sinä tyyppinä jolla on aina se hattu, kyl sä tiät. Ehkä pitäisi etsiä jostain toinen hattu, niin tätä tarvitsisi käyttää vain joka toinen päivä?

Kommentit

Armi (Ei varmistettu)

Itsestäänselvyys nyt kun sitä pysähtyy miettimään, mutta ei me kaikki muutkaan näköjään olla sitä tultu ajatelleeksi - miestenosastolle mars!

kl (Ei varmistettu)

Olisin itsekin kertonut tuon, jos olisin ehtinyt. Mutta siltä varalta että ne miestenosaston puolestapuhujat eivät ehtineet, käypä joskus dressmannilla. Kyllä, siellä. Mies osti sieltä juuri läjän valkoisia teeppareita, voi pestä kuudessakympissä eikä useamman pesun jälkeen ole mennyt vielä miksikään. Ylipäänsä laatuvaatteita löytää ihme paikoista - itse olen laadukkaimman poolon ostanut henkkamaukalta, ja pikeepaidan ginasta.

annap. (Ei varmistettu)

H&M:n miesten puuvillaiset t-paidat kestää. Eivät edes nyppyynny.

tukru (Ei varmistettu)

mie oon jo jonkin aikaa ostanu pelkastaan miesten t-paitoja. naisten puolelta mie valitan kanssa sita etta paidat on aina tosi lyhyita!

Beatriceleb (Ei varmistettu)

Ah hei, sieltä H&M:n miesten osastolta löytyy mitä ihanempia hattuja kans! ;) Sekoaisin ilman päähinettä, se peittää pahimman juurikasvun ja estää just sen mainitun hellepahoinvoinnin!

Riikka (Ei varmistettu)

mäkin haluan kokeilla niitä. Miehelläni on ollut jo pitkään käytössä niitä hyviä H&M paitoja ja tosi hyvinä ovat pysyneet . Myös Filippa k paita löytyy ja melkein ovat yhtä hyviä. Filippa k:n paita vain vähän paksumpaa kangasta..

Ihanaa paita keskustelua täällä ja oli pakko yhtyä mukaan..

ida365.indieadays.com (Ei varmistettu)

Miestenosastolta voi tehdä vaikka mitä löytöjä - mulla on superhyvin kestänyt lampaanvillaneuletakki joka maksoi alle kolmekymppiä ja on muuten lämpöisin neule! Hatunkin olen joskus ostanut miestenpuolelta, mutta paitoja en ole vielä tiiraillut. Pitääkin pitää mielessä...

Evep (Ei varmistettu)

Hei! Raportoithan sitten, miten paidoilla muutaman pesun jälkeen käy. Asiasta toiseen: Ihosi näyttää tosi hyvältä, ja lueskelinkin joskus aiemmin postauksesi lempi-ihonhoitotuotteistasi. Olen yrittänyt netissä vertailla erilaisia pellavansiemenöljyjä, mutta en nyt oikein tiedä, mikä olisi hyvä - niitäkinhän on näköjään jos jonkinlaisia... Siis juurikin sellaiseen lusikallinen päivässä -käyttöön haen öljyä :-) Osaatko suositella jotain - tai voitko ainakin kertoa, mitä öljyä olet käyttänyt itse? Kiitos!

Eeva Kolu

Armi: kyllä, parempi myöhään kuin ei milloinkaan - sinne siis! :) ******************** KL: kiitos tästäkin vinkistä, pistetään mieleen! :) *************************** Annap: oi ihanaa, kiva kuulla! ************************************** Beatriceleb: ...JA sieltä saa hattuja, jotka ovat tarpeeksi suuria myös kaltaiselleni jättipäälle :D ********************* Riikka: mulla on myös hyviä paitoja Filippa K:lta, mutta viime aikoina niidenkin t-paidat on olleet sitä isokaula-aukkoista ja vartalonmyötäistä mallia. Tällaisia ihan perust-paitoja en ole löytänyt merkiltä vähään aikaan! ************************ Ida365: ajattelin just, että jahka syksy tulee, tsekkaan neuleet ensimmäisenä miestenosastolta! Naistenosastoilla perusneuleet on harmillisen usein sellaisia lyhyitä kittanoita.

Eeva Kolu

Evep: kiitos! Olen käyttänyt sellaista jotain luomupellavaöljyä, jonka ostin aikoinani luomupiiristä. Olisikohan merkki ollut Sinipellava? Uskoisin, että tuota tai vastaavaa saa Ruohonjuuresta tai muista luomukaupoista. Tosin nyt en ole moneen kuukauteen syönyt koko öljyä, kun se on jossain muuttolaatikon pohjalla autotallissa. Mutta tähän pätee siis ihan sama kuin kaikkiin muihinkin öljyihin, joita käyttää kypsentämättä - kannattaa ostaa luomua ja kylmäpuristettua!

Evep (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, täytyypä käydä ostoksilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.