Printtipökissä kohti Tanskaa

Tänään on hymy herkässä! Nimittäin minä ja printtipöksyni otamme suunnan kohti Tanskaa.

Pidän parin päivän miniloman ja lähden moikkaamaan ystävääni, joka muutti viime syksynä Aarhusiin tekemään post-docia. Onpa ihanaa päästä ETELÄNMATKALLE!

En ole koskaan ennen käynyt Tanskassa enkä tiedä Aarhusista mitään, joten viime hetken täsmävinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! Pääasiassa aion kuitenkin lähinnä haistella tuoretta ilmaa ja fiilistellä sitä, että olen ulkomailla. Illalla mennään kuulemma salsabileisiin ("tosi hyvät mojitot" mainittu).

H&M:n printtipökät ostin syksyllä, ja ne ovat osoittautuneet esimerkiksi aika mainioiksi matkustushousuiksi. Näyttävät skarpeilta, tuntuvat päällä verkkareilta.

Nyt kohti kenttää! Blogiin tulee loppuviikon aikana ihan normaaliin tahtiin juttuja, Tanska-tunnelmia taasen päivittelen Instagramiin (@eevakolu). Kys og hej hej!

Kommentit

PIENI KOTI

Hyvää matkaa! 

Iduuuuuaaau (Ei varmistettu)

Nuo pöksyt!! Ihanat!

Liina / VillaIlona (Ei varmistettu) http://villailonablog@gmail.com

Tosi ihanat housut! Jotain tuollaista tarvitsisin minäkin tulevalle matkalle:)

Ninneri (Ei varmistettu)

No kappas, tervetuloa! :)
Taidemuseo Aros tuntuu olevan aika monen kävijän suosiossa, itsekin on tullu viihdyttyä siellä kerran jos toisenkin. Eikä haittaa yhtään, että museon päällä olevasta "sateenkaaresta" on hienot näkymät keskustan ylle. Keskustassa joen varrella on monta kivaa baaria ja ravintolaa, mutta niiden hintataso on ehkä hiukan korkea. Ylipäätään täällä on pikkuisen kalliimpaa kuin Suomessa, ja rahan arvo ei tunnu menevän euroihmiselle kaaliin millään :D
Ruokapuolelta ainakin ravintola Pindenin tanskalaisia voileipiä kannattaa kokeilla, ne on H-Y-V-I-Ä! (http://www.pinden.dk/index.html)
Joo ja hei, jos aikaa on ja säät sallii (eli ei sada kaatamalla) niin kannattaa käydä kävelemässä kuningattaren linnalla (Marselisborg) ja ruokkimassa peuroja omenoilla tai porkkanoilla "peurapuistossa". Toi puisto on meikäläisen lempipaikkoja sunnuntaikävelylle :)
(http://www.visitaarhus.com/ln-int/danmark/the-deer-park-gdk653301)
Tää on oikeen kiva kaupunki meren rannalla, toivottavasti tykkäät! :)
Taidan tulla moikkaamaan jos bongaat sut keskustasta viikonlopun aikana!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin haluan suositella tuota Aroksen sateenkaarta, tolkuttoman hieno! Hyvää matkaa! :)

Roosa
Mangomalen

http://www.lily.fi/blogit/minimalen/suloinen-arhus. Ihanaa matkaa ihanaan mestaan ♡

Roosa
Mangomalen

Toi raakaruokamesta siis ah nam!

Kao Kao

Hii, minäkin menen huomenna Tanskaan. Työmatkalle Köpikseen ja sit jään sinne viikonlopuksi! 

God rejse Eeva!

 

sannnnan

Arosia suosittelen minäkin :) kannattaa vaan varata tarpeeks aikaa. Myö käytiin siellä ESN:n kanssa vaan poikkeamassa kun oltiin matkalla Aalborgiin (olin Odensessa vaihdossa 1 lukuvuoden, on kyllä kiva kaupunki sekin :) ) eikä puoli päivää ollu tarpeeks että ois ehtiny nähdä kaiken. 

Seitsikko (Ei varmistettu)

Tehtiin keväällä baarikierros Aarhusissa niin, että kysyttiin aina baarimikolta mihin kannattaisi mennä seuraavaksi. Oli tosi toimiva ratkaisu itselle vieraassa kaupungissa ja baarit mihin päädyttiin oli kivan erilaisia! Der Rustikke toimi sattumalta valittuna aloituspaikkana, siellä syötiin (oli hyvää), muualla vaan juotiin ;)

minä-tässä-hei
A modo mio

Onnentyttö! Matkustelunvapaus on parasta, mitä tiedän.

Vanhempi rouva (Ei varmistettu)

Lucky you! Ihana, ihana Tanska! Paras design, skandinaavinen rentous, eurooppalaiset käytöstavat, hyvä ruoka, ihanat ihmiset... Elämys!

Nuo housut näyttävät tosi kivoilta ja ovat varmasti mukavat päälläkin! :)

SaaraSofia (Ei varmistettu) http://silkesband.blogspot.com

Aros-museon katolla oleva "Your Rainbow Panorama on must ja mielettömän hyvä valokuvauskohde!!"

Aleksina (Ei varmistettu)

Tanskalaiset ovat jo itsessään niin valloittavia ja mukavia, että niiden ihailu jo riittää matkatekemiseksi. Itse ihastuin ensikertalaisena Köpikseen, vaikka olikin tammikuu ja hyinen ilma. Silloinkin siellä vain hymyiltiin. :) Mainiota matkaa!

Linndaa (Ei varmistettu)

Nämä asukuvat on hurmaavia, odotan niitä aina innolla! :) Olet äärettömän kaunis ja sinulta saa inspiraatiota lunnolliseen kauneuteen siinä, missä muut blogit uhkuvat hiuslisäkkeitä, ripsienpidennyksiä ja tekokynsiä. Toivottavasti koko muotimaailma kokisi mahdollisimman pian raikkaan tuulahduksen ja palaisi huolettomuuteen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.