punainen vaate

Alkukesästä yllätin itseni himoitsemasta punaista vaatetta. Laitoin alkuun koko jutun jonkin mielenhäiriön piikkiin - minähän pukeudun vain hiekkasävyihin, valkoiseen, harmaisiin, sinisiin, kukkakuoseihin ja talvella joihinkin  oksennusväreihin, kuten kaverini yläasteella kuvaili rakastamiani ruskeita.

 

Punainen jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni ja pohdiskelin asiaa pari kuukautta. Kun ajattelin asiaa rationaalisesti (siis niin rationaalisesti, kuin tällaisia vaateasioita nyt ylipäätään voi ajatella) totesin, että jokin punainen vaatehan olisi itse asiassa ehkä juuri se, mitä lääkäri määräisi vaatekaapilleni. Pidän siitä, että garderoobini on tätä nykyä melko simppeli ja harmoninen, mutta hyvän tylsän ja huonon tylsän välillä on vissi ero. Tällä kertaa tuntui, että se ero oli punainen vaate.

 

 

hame: Chinti & Parker / paita: Mango / hattu ja takki: H&M / laukku: kirppis / kengät: Dolce Vita / kyky näyttää jäykkikseltä valokuvissa: synnynnäinen lahja

 

Jutun sinetöi se, että näin untakin punaisesta hameesta. Löysin Net-a-Porterin aleista tämän varsin railakkaan värisen Chinti & Parkerin hameen, johon tykästyin vielä enemmän (ei nyt mietitä sitä, että se on itse asiassa enemmän oranssi kuin punainen, jotta en saa päähäni, ettei punaisuuskiintiötä kaapissani ole vielä täytetty). Chinti & Parker oli itselleni ihan uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa kiinnostavalta jatkoakin ajatellen. Nettisivujen mukaan firman idea on tarjota "great British luxury basics made in an ethical way". Ainakin näin ensikosketuksella hamoseni vaikuttaa laadukkaalta ja hyvin tehdyltä, katsotaan miten sille käy!

 

Kesällä hame on pellavaisuudessaan ihanan vilpoisa. Syksyllä aion pukea sen mustien sukkahousujen ja ison neuleen kanssa - AVOT!, kuten maailmalle karanneet ystäväni Sanni ja Tiina sanoisivat.

Kommentit

hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Oi kuulostaapa hyvältä tuo merkki, kiitos kun raportoit! Ja hamekin näyttää aivan ihanalta, samoin kuin sen kantaja. Hyvä henkari sillä on, kuten pappani sanoisi.

Terkuin eettisen vaatteiden etsijä

Sanni (Ei varmistettu)

Ja AVOT sanoo kuin sanookin Sanni täältä maailmalta! Eipä voi tuota kokonaisuutta paremmin kuvata. Oot ihana!

hanna (Ei varmistettu)

on just täydellisen värinen! ei liian räikeä vaan vähän tollainen haalea, sopii hyvin sun garderoobin muiden värien kaveriks eli on varmasti varsin helppo yhdisteltävä. nappivalinta, sanon ma!

Hanna-Katariina (Ei varmistettu)

Killer legs!

Eeva Kolu

Hosuli: kiitos kovasti :) Ainakin nettisivujensa perusteella tuo Chinti & Parker vaikuttaisi kovin lupaavalta puljulta jos kaikkiin niiden lupauksiin on uskominen :) *************** Sanni: AVOT! Säkin oot, ikävä! ******************* Hanna: no just noin mäkin sen järkeilin. Kiitti! :) ************** Hanna-Katariina: ohhoh sentään, kiitos!

Riina (Ei varmistettu)

http://madeby.fi/products/view/4049/stella-laukku,-l-koko-ja-hihna

Eeva sinä tulit ihan mieleen tästä laukusta ja viimeisen kuvan mallin asennosta :) sulla on aina ihania laukkuja!

Etty (Ei varmistettu)

I could read a book about this without fdining such real-world approaches!

fvtmyq (Ei varmistettu)

RlG11V tambpftxcapn

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.