Rääppiäiset

Kaikki mitä rakastin

Hippojen jälkeen kotona on kivaa paitsi siksi, että kämppä on täynnä kukkia, myös siksi, että jääkaappi on täynnä rääppeitä.

 

Vapaapäivän aamuna voi syödä aamupalaksi saaristolaisleipää avokadolla, savukalkkunalla, possurilletellä, marinoidulla punasipulilla ja tomme-juustolla.

Ei hassumpaa.

Loppuvuosi on mennyt omalla kohdallani vähän kurjissa merkeissä. On ollut kaikenlaista, ja ollut olematta. Olo on väsynyt ja ajoittain ohikiitävien hetkien ajan jopa toivoton. Vaikka meikä kyllä tsemppaa.

Mutta yksi juttu on mennyt juuri niin kuin toivoin ja suunnittelin: oikea olohuone, iso sohva ja vielä isompi sohvapöytä ovat tuoneet elämääni juuri niitä hetkiä, joista niin kovin haaveilin.

Jazzia, kukkia, kynttilöitä, kahvikupillisia yksin, kaksin ja kavereiden kanssa, jaloissa loikoileva koira ja sunnuntaiaamuisin ikkunasta virtaava valo. 

Soisin jokaiselle maailman ihmiselle paikan, josta ammentaa energiaa. Sellaisen, josta on hyvä lähteä ja jonne on hyvä palata, meni päivä ihan miten vain. 

Ajattelen nyt, tämän vuoden lähestyessä loppuaan, että tästä sohvalta näinikkään on ihan hyvä aloittaa vuosi 2013. 

Tässä mää istun. Ja täältä mää vielä nousen.

Mutta en ihan vielä.

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

"I have learnt that the most sacred things are most often the simply ordinary ones: undocumented habits, modest traditions. The way he does up his coat, the way she takes her coffee. If we have these things, we have everything."

Jeba
Tuuliajolla

Sä se osaat kiteyttää kaiken just niinku pitää! Kiitos tästä.

Salla-Riina (Ei varmistettu) http://croissantquotidien.blogspot.fi/

Ootpa hyvän näköinen siinä sohvalla! Jotenkin ihanat värit, sinistä raitaa ja punaista kynsilakkaa ja sit tuollainen muikea hymy. Oot selkeesti oikeessa paikassa!

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Ihania kukkia ja ihania herkkuja ja kaikkea ihanaa...aaaaa!

ü (Ei varmistettu)

eeva oot kingi! kirjota kirja!

Anna
Ai niin!

Kaikenlaista. Sitä on todella ollut ja ollut olematta. Mut kyl tää tästä vielä, eiks je?

Niania (Ei varmistettu)

Tämä piristi. Viime aikoina on täälläkin tuntunut välillä tosi lohduttomalta surun keskellä, mutta onneksi mulla ja monella muullakin on oma turvapaikka, josta ammentaa sitä voimaa. :)

Noo (Ei varmistettu)

Voi noita herkkuja, vietävän kauniitakin ovat. Ja tuo Seasons-kirja, hipelöin sitä Stockalla jo kesällä.. Jos niitä on vielä, taidan tietää mitä ostan itselleni joululahjaksi.

HaLo

Voi ihana Eeva, oot niin symppis! <3 Sun asenne elämään on niin aurinkoinen enkä epäile hetkeäkään, etteikö sieltä (upean) sohvan uumenista vielä nousta ja lujaa. Voimia Turkuun!

Vierailija (Ei varmistettu)

Anteeksi, mutta ärsyttää välillä hirveä materian palvonta ja snobeilu tässä blogissa. Toisaalta viihdyttävää lukea miten erilaista jonkun toisen elämä/arvomaailma voikaan olla, siksi kai luenkin tätä blogiakin aina välillä. Mutta silti.

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

Sen mie vaan sanon, että on tainnut edellisellä vierailijalla tämän postauksen idea aika suhisten ohitte. Ja no ylipäätään koko blogin. Ei minul muuta.

Ainiin, paitsi että Eeva oot aika ihana.

What else is there?

Sulla on niin hyvä tyyli ja maku kaikessa mahdollisessa !  Ööh snobeilua, anteeks mitä? Repesin ääneen tolle viestille :D 

What else is there?

Sulla on niin hyvä tyyli ja maku kaikessa mahdollisessa !  Ööh snobeilua, anteeks mitä? Repesin ääneen tolle viestille :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tsemppiä sinne sohvalle! Elämässä on välillä toivoa ja välillä vähän toivottomuutta, mutta sä jos joku pärjäät. Sulla on hyvä asenne elämään. Rauhallista joulua ja parempaa uutta vuotta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos, kiitos mielettömän paljon hyvää mieltä antavasta blogistasi. Tänään vasta tämän löysin ja olen lueskellut postauksiasi jo jonkin verran läpi. Ja näin montaa naurunpyrskähdystä, suoranaista räkäistä hekottamista ja toisaalta mielihyvän ailahdusta en ole aikoihin blogeja lukiessani kokenut.
Ihanan rento ja humoristinen lähestymistapa elämään sinulla. Jatka samaan malliin!!! T. Perhonen

Helma (Ei varmistettu)

Juu, just niin määkin teen. Vielä mää tästä nousen ja palaan. Vaikka mun sohva on nukkavierumpi ja venhempi. Niin on sekin rakas. Kiitos taas Eeva. Tän takii mää tätä luen.

Emmanuelle (Ei varmistettu) http://nymphalisio.blogspot.com

Aika rasittava syksy on minullakin ollut. Taidanpa todeta itsellenikin, että vielä minä tästä nousen.

Teillä on niin kaunis koti! Kiinnitin ensimmäistä kertaa huomiota tuohon mattoon, se on aikasta ihana(mistä sen on?). Ja nuo kukat ja tuo sohvapöytä ja sohva ja ja ja... Mun pitää varmaan ajatuksen kanssa lukea uudestaan kaikki postaukset tältä syksyltä ja ihailla tuota teidän asuntoa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana matto! Mistä se on?

lode (Ei varmistettu)

ihana Eeva, harmi ettei tunneta. :)

Maria/dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ihania kuvia &lt;3

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kommenteista kaikille ja tsemppiä muillekin, joille syksy on ollut vähän vähemmän lempeä.

Olohuoneen matosta kyselleille tiedoksi, että matto on iän vanha, anoppilasta poikaystävän poikamiesboksin kautta meille kulkeutunut :)

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

"Soisin jokaiselle maailman ihmiselle paikan, josta ammentaa energiaa. Sellaisen, josta on hyvä lähteä ja jonne on hyvä palata, meni päivä ihan miten vain." Olipa kauniisti sanottu, tämä kuvaa jotenkin tosi hyvin sitä, mitä haluaisin oman kotini olevan. Ja jota se alkaa pikkuhiljaa - koko syksyn kestäneen remontoinnin ja järjestelyn jälkeen - onneksi olemaankin. Kiitos siis tästä ajatuksesta! :)

Jenna Koo (Ei varmistettu)

Ai että on jumalainen Eeva sohvalla, tää pitää nähdä livenä!

Laurella
Pilkku otsassa

Sopisit hyvin mun kaveriporukkaan. Myös koirakaveri!

Laurella
Pilkku otsassa

Sopisit hyvin mun kaveriporukkaan. Myös koirakaveri!

http://howsheloves.blogspot.fi/ (Ei varmistettu) http://howsheloves.blogspot.fi/

Juhlien jälkeiset rääppiäisaamupalat, ah.
Päivi

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei mulla muuta kuin että aivan ihana matto! :)

Hop! (Ei varmistettu)

Rakastan sun tapaa kirjoittaa, niin elämästäsi kuin ruoastakin. Kuvasikin ovat hienoja. Kiitos siitä ja mennyttä loppuvuotta mukavampaa kevättä sinulle.

Hop! (Ei varmistettu)

Rakastan sun tapaa kirjoittaa, niin elämästäsi kuin ruoastakin. Kuvasikin ovat hienoja. Kiitos siitä ja mennyttä loppuvuotta mukavampaa kevättä sinulle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.