raksi ruutuun

... jälleen yksi kesän eka tehtynä!

 

Vanha kaverini Maiju kiteytti kaiken olennaisen eilen Facebook-statuksessaan:

 

Julmaliste! Ekat pussikaljat Koffarissa! Ei voi olla kun onnellinen ja hyvis fiilareis!

 

No niinpä. Kevään/kesän (terminologiassa on tällä hetkellä hienoisia epäselvyyksiä, sillä niin - ei ole edes toukokuun puoliväli, mutta kun kaupungilla tulee ihmisiä vastaan sortseissa ja itsekin on jo nauttinut mansikoita vaakatasossa nurmikolla maaten.... onko se mitään muuta kuin kesä?!) ensimmäinen piknik on aina suuri ja hieno asia, joka tekee onnelliseksi juuri sillä tavalla, joka voisi saada jonkun kyynisemmän kysymään että mikä tos nyt muka on NOIN hienoo. Ei sitä osaa oikein edes selittää, se vaan on. Parasta.

 

Meillä tosin Koffarin virkaa toimitti Espa ja pussikaljat vaihtuivat pussisamppikseen. Fiilarit silti yhtä hyvät.

 

 

 

 

 

 

Piknikit ja pussikaljat hyvässä säässä ovat melkein ihaninta mitä on. Ihanampaa ovat vain spontaanit piknikit ja pussikaljat hyvässä säässä. Niin kävi nytkin. Törmäsin kaupungilla naamoista tutuimpaan ja olin tylsästi että "mennään samalla bussilla kotiin". Jolloin naama katsoi minua ilmeellä "hullu akka, onko sulla kuumetta?" ja ehdotti, että mennään nyt hyvä ihminen tämän sään kunniaksi hakemaan vähän kuohuvaa ja istutaan nurmikolle.

 

Ja niinhän me tehtiin, ja voijet meil oli mukavaa. Söin myös järjettömän ylihinnoitellun pehmiksen, ja voijet sekin maistui hyvältä. Vaikka eihän se edes oikeastaan ole.

 

 

Säätiedotuksen mukaan (kyllä, olen säätiedotusaddikti) kesäiset ilmat eivät jatku enää kauaa, joten määrään teidät kaikki tänään piknikille!

Kommentit

Emma (Ei varmistettu)

Tua on niin ihanaa! Kesän ekat kaikki on aina niin hulppeita. Mä korkkasin eilen Donnan Love Deckin, pusarit vielä ootteloo. Makeaa elämää sinne!

Eeva Kolu

Emma nooooouuu haluun kans Donnan rakkauskannelle! Niisk. Niisk! Turun kesä niisk. Makeeta elämää sinnekin, pus!

Marita (Ei varmistettu)

Mä olen niin katkera ja kateellinen, koska täällä vaan sataa. Ja tulee satamaan koko viikon. Onneksi voin ainakin elää ihanien kuvien kautta hengessä mukana.

Eeva Kolu

Marita - ou nou! Toisaalta siellä on Madewell, joten kaikkea ei voi ilmeisesti saada. Ja onhan tässä vielä Suomenkin kesää jäljellä jahka kotiudut :)

Petra (Ei varmistettu)

Niin Eevamaista, ei mitään pussikaljaa vaan shamppanjaa! :) (Nyt aloin epäilemään kirjoitinko tuon sanan sittenkin väärin.) Oot mun idoli. T. Pitkäaikainen lukija

Vieno (Ei varmistettu)

Mahtavaa, että teidän spontaanille shampanjapiknikille löytyi vielä lasiset lasit!

Eeva Kolu

Petra: no voi sentäs, kiitos! :) Nykyään se virallinen kirjoitusasu taitaa olla ilman H:ta, mutta kuka noista nyt selvän ottaa :) ***************** Vieno, jos tämä nyt oli postauksen "sanoman" kannalta kovinkin olennainen seikka, niin kerrottakoon että lasit oli hankittu aikaisemmin päivällä meidän tulevaa asuntoa varten, ja tämä taasen johti siihen, että oli vielä parempi syy mennä piknikkeilemään kun lasitkin oli laukussa valmiina. Mut hei, piilokettuilu kannattaa aina, siitä tulee parempi mieli sekä itselle että muille. Eiku....

O (Ei varmistettu)

Voi vitsi että sulla on hieno takki ja kiva kirjoitustyyli! Hyviä piknikkejä!

Nina (Ei varmistettu)

Onko teillä samanlaiset raitapaidat??!! Niin söpöä! <3

iinuska (Ei varmistettu)

Kevään eka piknikki pidettiin viime viikolla, tosin mälsän sään vuoksi kaverin olohuoneessa. :) EIKU itse asiassa eka piknikkini oli jo vappuna! Jei!
Oikeasti tulin vain sanomaan sitä, että on jotenkin tajuttoman hauskaa ja ihanaa kun viittaat poikaystävääsi tuolla "naamoista tutuimmalla". :D

Anne (Ei varmistettu)

Suomen kieli se muuttuu etten muualla maailmassa asuvana perässä pysy
sillä mitä? Shampanja muka kirjoitetaankin sampanja...???ihanko totta?

eimi (Ei varmistettu)

Anne, oikeastaan se kirjoitetaan samppanja, ilman hoota ja kahdella peellä. Näin ainakin meikäläiselle koulussa opetettiin.

Kaino (Ei varmistettu)

Vienolle tiedoksi, että sieltä paikasta mistä tuo pullokin on ostettu, saa myös laseja.

Armi (Ei varmistettu)

Helpotti kamalasti, kun tänä vuonna päätin, että kesän alkamista ei katsota kalenterista vaan lämpötilasta. Tähän saakka olen katkerin mielin puurtanut sisäoloissa kiltisti aina kesäkuun alkuun saakka, kunnes koululaiset on päässeet lomalle. Olen kieltäytynyt monesta kivasta vain siksi, että "vielä ei virallisesti ole kesä". Meillä suomalaisilla on mielestäni nyt kyllä vähän opittavaa: jos kesän aloittaa kesäkuussa, se jää korkeintaan kolmen kuukauden mittaiseksi. Jos taas aloittaa ja lopettaa silloin kun haluaa, saattaa saada jopa yhden kuukauden lisää. Ja se on kuulkaa täällä pohjoisessa paljon.

Enni (Ei varmistettu)

Tosiaanki nyt on jo kesä! Me on vietetty kaikki maholliset tauot, niin hypärit ku välitunnitki, koulun takana tien vieressä aurinkoa ottamassa. Ohikulkijoita meinaa huvittaa, mutta varmasti on vaan kateellisia meijän piknikille. :) Voi ihana aurinko!. Nii, ja nuo raitapaidat on huiput!

Emma (Ei varmistettu)

Voijet että sä olet sitten herttainen! Ei haittaa, etten itse ole päässyt vielä tänä keväänä/kesänä puistoon huviretkelle (vierastan sanaa piknik paitsi silloin kun se on kirjoitettu pique-nique...), kun tätä sinun blogiasi lukee.

Saara (Ei varmistettu)

On niin ihanaa, että juuri silloin kun meinaa pää hajota ja itku tulla kaikesta stressistä ja paineista ja kiireistä, tekeekin kaveri aloitteen ja sitä löytääkin itsensä puistosta ilman kenkiä, valkosipulipatonkia ja hummusta kädessä ihanien ihmisten seurassa. Ihanaa kun joku huolehtii etten mene sekaisin liiasta pänttäämisestä. Ja auttaa hymyilemään töissä kiireestä huolimatta.

Pussikaljat jäi vielä väliin, kn työt puskivat päälle. Mutta ens kerral sit!

Sanna (Ei varmistettu)

Sitä vaan, että sulla on kauniin väriset hiukset!

Eeva Kolu

O - kiitos! Hieno takki ja kiva kirjoitustyyli, muuta ei kai ihminen tarvitsekaan :) ************ Nina - ON! Eikö ole sietämätöntä.... *************** Iinuska - mun mielestä sisäpiknikejäkään ei pidä mitenkään aliarvioida! Oikea meininki :) ***************** Anne & Eimi - näin minullekin on opetettu: samppanja. ******************* Kaino :D sekä kommentille että nimimerkille ********************** Armi: aivan. Ja jos esim. kesäkuussa on huonot säät, kesän voi hyvin aloittaa myös sillä päinvastaisella metodilla eli kalenterista katsomalla. Valitaan juuri se menetelmä, jolla kesä saadaan mahdollisimman pitkäksi. ****************** Enni: ihanaa! Teillä on oikea meininki. Takuulla ovat vain kateellisia :) *********************** Emma - huviretki on kyllä hyvä sana. Muistaakseni kirjoitin siitä viime kesänä jonkun bloggauksenkin, täytyypä kaivella se arkistoista esille. Ja kyllä säkin pian pääset, älä huoli!

Eeva Kolu

Saara - no just näin! Puistossa istumisessa ja syömisessä ja juomisessa vaan on jotain aivan ihmeellisen terapeuttista, tuntuu kuin kaikki maailman murheet ja paineet unohtuisi hetkeksi :) Se on se ulkoilma, se se on! ************* Sanna - voi, kiitos kovasti! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.