Räpsyjä viikonlopulta

Uudenlainen perjantain after work: skipataan baari, ostetaan pullo viiniä kotiin ja mennään skumppalasit kädessä päikkäreille. Nukutaan, syödään pähkinöitä sängyssä ja selataan Pinterestiä kännykältä.

Sänky - täysin aliarvostettu paikka platoniseen sosiaaliseen kanssakäymiseen!

Aamujuna Turkuun, seurana Daniel Kehlmann.

Ilta Kapteeninkadulla, seurana hämmästyttävän myöhään laskeva aurinko. (Kuvat kronologisesti väärässä järjestyksessä.)

Juna saapuu Turun asemalle, minä painelen suoraan Café Artin terassille. Mikä tuuri - lempparibarista töissä, pöydässä lempparikahviseura ja kupissa se paras cappuccino. Taivaalla aurinko ja ihmisten naamoilla virne. Turun jokirannassa on taikaa, aina vaan... mutta erityisesti keväisin.

Popcornilta tuoksuvat tassut ja tuhiseva nokka - tämän tyypin viereen jaksaisi matkustaa nukkumaan kauempaakin.

Aamupalaa ja suoraan kylyvstä tullut pumpulipilvi (joka muuttuu peikoksi noin viidessä minuutissa).

Lauantai-iltana Pizzariumin synttäreillä. Onnea Suomen parhaille pizzantekijöille, veroistanne ei ole toista. Ja uskokaa huviksenne, että etsitty on.

No jos nyt vielä yksi koirakuva...

Sunnuntaina auto alle, kamat takakonttiin ja motaria kohti. Perillä Helsingissä huomaan, että avaimet jäivät Turkuun ja minulla on muuttokuormani viimeiset rippeet keskellä katua.

Livahdan rappukäytävään naapurin jalanjäljissä, kannan kamppeet portaikkoon ja painelen La Morenaan syömään kaupungin parasta ja ainoaa perulaista. Tilaamme neljä annosta, jotta aika kuluu. Kuski kääntää kokan takaisin kohti Turkua, minä kierin vatsa pinkeänä takaisin Ullanlinnaan, jonne vara-avainteni haltija on juuri saapunut. Unohdun juoruamaan keittiöön, syömään jäätelöä, grillaamaan parsaa ja väittämään, että en halua viiniä, jonka sitten kuitenkin juon.

Kymmenen aikaan illalla muistan syyn, miksi tulin. Ne avaimet! Kiitos ja kotiin. Korttelin matkalla törmään vielä ystävään, jolta saan tiukan rutistuksen.

Kannamme muuttokuorman keittiöön. Rojahdan sänkyyn, luen viisi minuuttia Gwynethin avioerosta ja simahdan kuin tukki. Sellainen viikko oli se, tilataan aurinkoa tähän uuteen!

Kommentit

nansk

Voi että tuota koiraa. Ihana karvapallo! Ja kuinka hyväntuulisia kuvia, hymyilyttää väkisinkin (: Aurinkoista viikkoa!

Eeva Kolu

Kiitos samoin, vaikka kovasti nuo pilvet yrittävätkin kerääntyä tuonne taivaalle :)

nannannanna (Ei varmistettu)

Koirista ei voi koskaan olla liikaa kuvia. Omiasi on ilo katsella, kun terrieri näyttää niin rakastavalta jokaisessa otoksessa!

Eeva Kolu

Sitä se onkin :)

Voi pikku pörrökasaa! En ymmärrä lainkaan miten voit asua viikot siitä erossa. Mulle tuottaa joskus pelkät työpäivätkin tuskaa, kun tulee hauvelia ikävä.

Eeva Kolu

Ikävä on hirveä täälläkin, mutta minkäs teet niin kauan kun koiraa ei voi kloonata kahdeksi :D

thinky (Ei varmistettu)

Miten letkeä postaus , sai rennolle ja aurinkoiselle mielelle lukijansakin:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en hei kestä sitä kilometrin mittasta conscious uncoupling menoa! Älä ole kuin ampiainen, ole kuin koira, vai kui se meni. Kai sitä täydellinen nainen myös eroaa täydellisesti..

anniel_ (Ei varmistettu)

Eikä! Minustakin meidän koiran tassut tuoksuu popcornilta :)

Ts (Ei varmistettu)

Todellinen hurmuri tuo sinun terrierrisi :) meillä asuu samanlainen pumpulipeikko, 6kk sähikäinen. Olisin lisännyt tähän hyvänmielen pentukuvan, jos olisin osannut (eläinten pentujen kuvat auttavat kaikkeen!) kaikkea hyvää Sinulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.