Real-arvonnan voittajat

Kiitos kaikille osallistumisesta taannoiseen Real-arvontaan!

Random.org on arponut kuntokeskuslahjakortin voittajaksi käyttäjän iiva, joka kertoo syövänsä makeanhimoon paahdettua Realia hunajalla.

Fazerin tuotepaketin voitti amelia, jolla oli näinkin eksoottinen vinkki: "paahdettuna, päälle sokeritonta vadelmahilloa. Tätä sitten dipataan maustamattomaan jogurttiin."

Voittajiin ollaan pian yhteydessä sähköpostitse.

Eli sitten vaan paahtimet kuumiks!

(Minä muuten söin tänä aamuna samaista leipää paahdettuna, paksun tuorejuustokerroksen ja siivutetun avokadon kera. Päälle reilusti mustapippuria ja ripaus chiliä!)

Kommentit

jonnis1 (Ei varmistettu)

Hehee! Söin tänään aamupalaks leipää tismalleen samaisilla täytteillä mut enpä oo koskaan tullut aatelleeksi pippuria ja chiliä. Kiitti ideasta!

Eeva, tää on niin sulle: http://nyt.fi/a1305799891117 :)

rosesarered (Ei varmistettu)

Mä syön myös ruisleipää (paahdettua, tietenkin) vastaavilla täytteillä. Ropsaus cayennepippuria päälle! Maustamattomasta tuorejuustosta, mössätystä avokadosta, sitruunamehusta ja mustapippurista saa myös ihanan tahnan.

Oijee! Piristipä päivää, kun luin "rästiin" jääneitä bloggauksia ja tämä tuli vastaan! Ihan autuaan tietämätön olin onnenpotkusta. :D

Oli kyllä erinomainen tämä arvonta, muistutti minua tästä klassikosta, jota joskus joka aamu nautin. St. Dalfourin hilloa paahdetulla ruisleivällä, nam!

Ja lisäksi, että milloin sitä yhteydenottoa sopii odottaa? Olenko nyt liian hätäinen vai vahingossa poistanut jo tulleen mailin spämminä? :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.