Ruokablogin uusi elämä

Kaikki mitä rakastin

Rakkaat ystävät!

Muistittekos, että meikkiksellä on sivutoiminen ura myös ruokabloggarina? 

Heitän tänään heipat Hesarille, ja tästedes keittiöstäni kajahtaa vinkkejä, reseptejä ja ruoka-aiheista horinaa osoitteessa kauhaajarakkautta.blogspot.com.  Jatkossa haluaisin kirjoittaa blogia entistä monipuolisemmin, rennommin ja useammin, joten kuulisin todella mielelläni teiltä palautetta ja toiveita.

Patojen ääressä nähdään - tai no, Don Draperin lempicocktailin äärellä nyt näin aluksi. Kippis!

Kommentit

Anna-Mari (Ei varmistettu)

JESJESJESJES! Ihanaa, ihanaa! Hesari oli ihan pöh. :D

asdg (Ei varmistettu)

THANK GOD! Hesari oli tosiaan melko pöh, hirvee nipottajameininki siellä joka toisella kommentoijalla...

Minä tulin sun lukijaksi Voisilmäpelin kautta, lifestyle-puoli tuli vasta myöhemmin vaan tykännyt olen kummastakin. :) Mutta tosiaan, tuo hesari oli tympeä siinä mielessä että kun lehteä en muuten hirveästi lue niin lukurajoitus tuli vastaan jo muutamaa reseptiä klikatessa. Uudessa blogissa tuskin tulee olemaan rajoitusta lukijoille... ;) Eli se mitä tulin oikeastaan tänne sanomaan: JEE! :)

siru- (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Monipuolisemmin, rennommin ja useammin kuulostaa oikein hyvältä, enempää en osaa toivoa :)

Elina.P (Ei varmistettu)

Kiva kun aloitat taas ruokablogin :) Tulin sun lukijaksi alunperin Voisilmäpelin kautta,

Hyvää joulua Eeva!

Miia_pau
Kolmas linja

Jes, kivaa! En muista luinko ensin Voisilmäpeliä vai sitä sun ja Annukan yhteisblogia (jonka nimi on haihtunut mielestäni), mutta jommankumman kautta kuitenkin päädyin blogejasi seuraamaan. Kuitenkin Hesarin blogia tuli luettua vähemmän, sen  jotenkin aina unohti, joten tämä oli oikein hyvä uutinen :)

Jes jes, viikon paras uutinen! Vaikka itselläni on lukuoikeus verkko-Hesariin ja muutenkin maksumuurin kiertäminen olisi naurettavan helppoa, oli se silti alustana vähän plääh. Tykkään ihan kamalasti ottestasi ruokaan, kokkaamiseen ja elämään ylipäänsä, joten olen enemmän kuin innoissani uudesta alusta. Täytyy myös kertoa, että olen elänyt puolet syksystä postaamallasi papupastalla. Se on pelastanut helppoudellaan ja edullisuudellaan monena iltana, kun pitkän gradupäivän jälkeen olen raahautunut kirjastosta nälkäisenä ja nuutuneena kotiin.

MK (Ei varmistettu)

Hienoa, että jatkat kokkailua ja bloggailua. Sulta olen lainannut montaa hyvää ohjetta ja säännöllisesti käyn katsomassa, josko olisi jotain uutta tullut. Olet ihanasti tuonut esille vähän vähemmän julkisuudessa näkyviä ruoka-aineita ja kannustanut niitä kokeilemaan. Kiitos ja maukasta uutta vuotta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana uutinen! Luin jo voisilmäpeliä, siirryin lukemaan kauhaa ja rakkautta kunnes se meni maksumuurin taakse. En viitsinyt alkaa kikkailemaan enkä halunnut maksaa hesarin sisällöstä pelkästään sun blogin takia. Siirryn nyt siis iloisena blogspotiin seuraamaan kauhaa ja rakkautta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.