sadepäivän kumpparitarinat

Olen kuullut raportteja lumisateesta ja jonkinlaisesta pakkasestakin ympäri Suomea, mutta täällä Åbossa kesä senkun jatkuu. Yhtenä päivänä luulin nähneeni lumisateen ikkunasta, mutta se ehti sulaa pois sillä välin, kun lyllersin seitsemännestä kerroksesta katutasolle. Tai ehkä se oli kangastus.

 

En valita yhtään. Mieleni on jo siirtynyt kevääseen ja valoisampiin aikoihin, tuntuisi lähinnä typerältä jos talvi alkaisi nyt. (Vaikka kai se vielä alkaa. Aion kestää senkin, mulla on äidin kutomat villasukat, kashmirhuivi ja rajaton varasto teetä. Nähdään toukokuussa.)

 

 

 Näinä aikoina kunnon kumpparit ovat ihmisen paras ystävä. Aikaisemmin minulla oli yhtä kokoa liian pienet Hai-saappat. Sitten hankin Vivienne Westwood for Melissa -kumpparit, jotka ovat toki söpöt, mutta niissä ei ole sitä oikeaa kävelen näissä vaikka sataisi mummoja ja flyygeleitä -fiilistä.

 

 

Tänä syksynä hankin suosiolla kunnolliset rötväyskumpparit, kuvan Hunterit. Salaisuus kaikille, jotka ovat sovittaneet alkuperäisiä klassikko-Huntereita ja todenneet ei helevetti - Huntress-malli on suunniteltu meille onnekkaille, jotka saimme geeniarvonnassa vähäsen paksummat pohkeet. Siinä missä alkuperäiset Hunterit tuntuivat (ja näyttivät) jaloissani aivan hirveiltä, nämä ovat kaikin puolin loistavat. Niin hyvät jalassa, että toisinaan tunnen kiusausta laittaa ne jalkaan silloinkin kun ei sada... 

 

Ostin saappaiden kanssa myös hoitosetin, jolla kumin pitäisi pysyä mustana, puhtaana ja naarmuttomana. Mutta sitten totesin, että itse asiassa tykkään kumppareista juuri noin, vähän rähjäisinä. Ne näyttävät siltä, että tässä on tarkisteltu corgien kanssa tiluksia koko päivä, laitahan Charles teevesi kiehumaan.

 

(Mistä tulikin mieleeni, katsoin juuri elokuvan The Queen. Herrrrrranjestas se oli hyvä.) 

 

 

Kommentit

Sohvi (Ei varmistettu)

Tässäpä asenne, josta minäkin voisin ottaa mallia. Nimim. Rötväsin eilen sisällä sadetta piilossa koko päivän ilman ruokaa, kunnes oli nieltävä tappio ja heitettävä päälle (vedenpitävä, mutta maailman karsein) tuulipuku ja lampsittava lähikauppaan.

Pii (Ei varmistettu)

Minunkin pitäisi hankkia kumisaappaat, itsekin totesin eilen, että turha täällä Turussa on haaveilla lumesta, kun aamulla oli maa valkea, mutta kun muutaman tunnin päästä palailin litimärkänä kotiin, ei siitä lumesta ollut tietoakaan. Nyt näyttäisi taas olevan pakkasta, mutta satessta ei ole tietoakaan ;)

Maria/Pinkki työhuone (Ei varmistettu)

Helsingissäkin tuli lunta ja eilen oli se meni-vaihe ja loskaa kadut täynnä. Ostin aikoinaan siskoni lastenvaateliikkeestä Espritin kumisaappaat, kun sattui olemaan sen verran isoja kokoja, että minullekin mahtui. Kumisaappaat ovat aivan ihanat, mustalla pohjalla erivärisiä pieniä kukkia. Käytän niitä kesät - ja näköjään myös - talvet, esimerkiksi eilen kaupungilla kävellessäni yhdistelmällä kumisaappaat-talvitakki sain useita pitkähköjä katseita. :D http://pinkkityohuone.blogspot.com

Grace (Ei varmistettu)

"...on tarkisteltu corgien kanssa tiluksia koko päivä..." valaisi tämän päivän. Mullakin on ympärivuotiset kumpparit, jotkin norjalaiset Wikken hulluilta päiviltä heräteostoksena aikanaan hankitut. Mustat, nyöritys ja karvavuori, joten tarkenee suvisenakin aikana, kun vaellan saaressa uimasta rannasta mökkiin punkkeja ja käärmeitä uhmaten.

Anna (Ei varmistettu)

Olen juuri aikeissa tilata Hunter-kumpparit, kun vanhat Hait alkaa olla jo parhaat päivänsä nähneet. Mutta kääk, millä lailla se alkuperäinen malli tuntuu siis haastavalta? Itse pidän ehkä juuri original-mallin ulkonäöstä enemmän, ja ajattelin hankkia lyhytvartiset, niin on helpompi pöyräillä..ehkä.

Eskimo (Ei varmistettu)

Mahtava vinkki! Kiitos! Mistä löysit Huntressisi? Ja kyllä, tuo sama ei-helevetti- fiilis on näidenkin pohkeiden ja huntereiden kohtaamisesta tullut.

Eeva (Ei varmistettu)

Sohvi: joo, kunnon varusteissa voi mennä suoraan sadetta päin! On se mahtavaa. ***** Pii: tänään oli poikkeuksellisesti kaunis sää, oih! ********** Maria: haha, taidan olla liian tottunut Turun sadetalviin kun mulle ei ole tullut mieleenkään, että olisi epänormaalia yhdistää kumpparit ja talvitakki :) ******* Grace: äh en kestä, mäkin haluan saareen! Kumppareiden kanssa tai ilman! ********* Anna: no siis jos tilaat lyhytvartiset niin sithän tuolla varren sopivuudella ei ole mitään väliä :) ************* Eskimo: ostin omani countryattire-nimisestä brittiläisestä verkkokaupasta, mutta niitä saa kai jostain suomalaisistakin verkkokaupoista, esim. Brandosilta. Saattavat tosin maksaa enemmän.

Eeva (Ei varmistettu)

Täydellistä! Mahtavaa!: "Ne näyttävät siltä, että tässä on tarkisteltu corgien kanssa tiluksia koko päivä, laitahan Charles teevesi kiehumaan."

Eeva (Ei varmistettu)

Tarkennan vielä, että kommentti nro 8 on joltain toiselta Eevalta, vaikka olenkin hurahtanut viime aikoina kaikenlaiseen, niin pidän itseni väliset keskustelut vielä toistaiseksi vain omana tietonani. (Ja lisäks musta oli jotenki hienoa, että tähän tuli kolme Eevan lähettämää kommenttia peräkkäin. Noni, nyt mä sit kuitenkin aloin puhumaan itselleni...)

soila (Ei varmistettu)

Täällä myös yksi, jota ei ole siunattu mitenkään siroilla säärillä. Hunterin Original Adjustable-mallin saappaat sujahtivat kuitenkin näihinkin koipiin. Eli niissä sappaan vartta voi säätää!

Maija (Ei varmistettu)

Mummot, flyygelit, corgit ja tietenkin kumpparit <3

Maija (Ei varmistettu)

Ja tietty vielä oleellisin eli Eeva <3

Maaria (Ei varmistettu)

Voiko sun ihanuutta ostaa purkissa Stockalta?

Eeva (Ei varmistettu)

Soila: hyvä kuulla! Huntressit on lisäksi vähän lyhyemmät kuin Originalit, joten sopivat mulle myös sen vuoksi paremmin :) *********** Maija: kiitos ihana Maija! ********** Maaria: ehkä jostain alekorista saattaa löytyä :D

Pee (Ei varmistettu)

Mua niin nauratti tuo alekori :D Onnellista uutta vuotta Eeva!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.