salakavalasti hieno

Asioita, joiden kaiken järjen mukaan ei pitäisi olla hyviä, mutta jotka ovat sitä silti:

 

1. Automaatticappuccino

2. Ke$ha

3. Ikean hot dogit

4. Juti rillaa

5. Satuhäät

6. Eläinkuvioiset neuleet, joita käytettiin viimeksi tarhassa

 

 

Kumpainenkin kuvan paidoista on Peter Jensenin ja löytyy Urban Outfittersiltä. Kumpainenkin on myös 75-prosenttisesti akryylia ja maksaa yli 100 euroa. Hmm. Löytyisiköhän kirjastosta jostain neulontakirjasta ohje tällaiseen? Tai kaipailiskohan äiti projektia pimeneviin syysiltoihin...?

 

Lapsena eläinvillapaitani oli keltainen ja siinä oli Maija Mehiläinen. Tänä vuonna paitani voisi olla astetta maanläheisemmän sävyinen, ehkä ruskea, vihreä tai harmaa. Eläinvaihtoehdot olen rajannut kolmeen: terrieri, poni tai kettu.

Kommentit

elli (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Flight of the Conchordsin katsottuani ja todettuani että noi eläinpaidat on oikeesti aika kivoja, olen salaa himoinnut eläinaiheista neuletta. Onneksi joku muukin :).

Petra (Ei varmistettu)

Tuo lista on niin totta! Paitsi etten juo kahvia.

Muriel (Ei varmistettu)

Täält voi kans löytyy vähän samanlaisia. http://www.lazyoaf.co.uk/

lestrade (Ei varmistettu)

ahaha, listan toinen kohta :DDD niin totta. miksi ke$ha sinusta on niin hyvä?

ja vähänkö ponipaita olisi sympaattinen.

Mia (Ei varmistettu)

apua, repesin tolle juti rillaa-videolle ihan totaalisesti (miten en muka ennen ole nähnyt sitä) !
mutta ihanat noi paidat. taitaisin haluta tommosen syksyksi..

Emmi (Ei varmistettu)

Ihanaa collageasunostalgiaa noissa paidoissa! Haluaisin tuollaisen, ehdottomasti, mutta ihan varmasti näyttäisin se päälläni ylikasvaneelta 10-vuotiaalta.

Sääli.

millimolli (Ei varmistettu)

Oikeanpuoleista elefanttineuletta muistuttava neuleohje löytyy Novita Kesä2011 lehdestä, mallissa on samanlainen kaula-aukko, 3/4-osa hihat ja etukappaleessa kissankuva, alla teksti Le chat (tms) jonka voi sit jättää neulomatta. Se on tehty Novitan lehdessä kide langasta (novitan kesälanka jossa paljetteja) mutta esim isoveli lanka tms suunnilleen samanpaksuinen peruslanka(tai novitan uus kelo esim) käy kuin nappi silmään eikä tarvii vaihdella edes silmukkamäärää. Tein kaverille sellaisen neulepaidan mutta pääkallokuviolla, valmistui hullun nopeasti ! Lehteä löytää vielä kaupoista varmaan mutta myös kirjastoista (:

Eeva Kolu

Elli: Flight of the Concords on mulla yhä näkemättä, kiitos muistutuksesta! :) ***************** Petra: en mäkään :D ***************** Muriel: kiitti! Kävin katsomassa, mutta eläinten sijaan tällä kertaa oli jotain örkkiolentoja. Joutuuko tässä tosiaan ottamaan puikot käteen?! **************** Lestrade: en osaa selittää, se vaan on, onhan se! Se puhelaulu ja kaikki. Tik tok! ************* Mia: Jutin rillaus on ollut meidän koko kesän pelastus. Ei voi kyllästyä. (Ja mä en edes tykkää jääkiekkohuumorista.) ************* Emmi: niin mäkin varmaan, mutta ei se haittaa :D *************** Millimolli: kiitos! Täytyy tosiaan lähteä kirjastoon selailemaan neulelehtiä, jos sieltä löytyisi terrieri, poni tai kettukin :)

Vasilisa (nuuhbeibe.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Eläinneuleita, eläköön! Näin viime keväänä Unicafessa tytön, jolla oli violetit sammarit ja vihreä neule, jolla laidunsi lehmiä! Vaatteet olivat kuin suoraan lastentarhasta, mutta tyttö näytti maailman tyylikkäimmältä!

sarr (Ei varmistettu)

Ostin viime vuonna Lindexiltä ihanan kaurisneuleen <3 pitääkin ottaa taas syksyllä käyttöön :)

eksu (Ei varmistettu)

Mulla oli pienenä mummon neuloma fuksian punainen paksu ihana villapusero, jossa oli mustan ponin kuva! Se oli niin mun lemppari ja on varmaan vieläkin tallessa:) ei taida enää mahtua..

Anna (Ei varmistettu)

Oi Eeva, katkeransuolaisia muistoja kutittavan ihanasta koiravillapaidasta ja tarhakuvauksesta! Ja siitä, kun putosin penkiltä, kun puloveri kutitti niin kauheasti!

Ja ihana lista. Tykkään siitä, että uskallat olla yhtä aikaa arkinen, mutta silti jokainen päiväsi on yhtä omenankukkaa. Saat kirjoituksillasi mun ajatukset kuplimaan.

Ja kiitos ihanasta blogista, tuot hattaraa mun jokaiseen päivään. <3

http://kultasiskoni.tumblr.com/

viisas (Ei varmistettu)

mikä on blogitekstiesi otsikon fontin nimi? niin kiva että tahtois tietää :)

tuuli (Ei varmistettu)

Yksi vaihtoehto olisi neuloa ensin ihan pelkkä paita, ja sitten tehdä päälle silmukoita jäljentäen eläinkuvio. Ei tarvitsi valmista ohjetta, ja kuvan saisi sunnitella itse.

televisiosta ei tule kesäisin mitään (Ei varmistettu)

Mikähän oli yhden tv-sarjan nimi, josta vinkkailit aikoinaan bloggerin puolella..? Sarjassa taisi olla joitain ongelmanuoria, jotka saivat yliluonnollisia kykyjä salamaniskusta tai jotain sinne päin. Ja miksei muutes vanhaan blogiin enää pääse? Sinun kirjoituksesi ovat helmiä, jotka ovat tarkoitettu luettavaksi, joten on harmi, jos ne ovat piilossa internetin syövereissä. :) Enkä minä tajunnut kirjoittaa ylös niitä kaikkia hyviä kirja-, elokuva- yms. vinkkejä!!

Athelas (Ei varmistettu)

Oih, sun on HETI katsottava Flight of the Conchordsit läpi! Edustavat toista kotimaatani pettämättömällä tyylillä - Bretin eläincollegepaidat ovat legendaarisia! Tämä pöllöpaita on värittömyydestään huolimatta suosikkini: http://www.youtube.com/watch?v=lOppeJvFuqs --- Ja kyllä, mullakin on aina hyvänä päivänä tuollainen aksentti ;).

Vimps (Ei varmistettu)

Terrieri, poni tai kettu kelpaisi minullekin - tai ehkä sittenkin poni tai kettu, tai siis kettu. Olen ollut heikkona kettuihin sitten Topi & Tessu -kirjan, joka oli suosikkini 1980-luvun alkupuolella, kun aloitin peruskoulun...

Ja Ikean hodarit ovat hyviä.

http://tonninstiflat.wordpress.com/

Eeva Kolu

Ihania muistoja herättävät nämä eläinvillapaidat :) Moikataan, kun törmätään kaupungilla poneihin ja kissoihin sonnustautuneena! *** Tuuli: uskoisin, että tarvitsisin silti seikkaperäisen ohjeen :D **************** Viisas: luulisin, että tämä tekstin ja otsikon fontti on Georgia? En tosin ole varma, kun nämä koko Trendin sivujen fontit on valinnut graafikko. ***************** Televisiosta ei tule kesäisin mitään: sarja on Misfits, kannattaa kattoa! Ja juu, vanhan blogin arkistot ovat nyt toistaiseksi salasanan takana, sillä hiljentyneeseen blogiin alkoi kerääntyä kaikenmaailman roskaviestejä ja ahdistuin siitä, etten pysty enää "valvomaan" sitä mitä siellä tapahtuu. Katsotaan josko keksin tulevaisuudessa siihen jonkin ratkaisun.

noola (Ei varmistettu)

VIHREÄ WESTIE-PAITA. KYLLÄ.

Indian (Ei varmistettu)

Hey, that post leveas me feeling foolish. Kudos to you!

Ladainian (Ei varmistettu)

Yo, that's what's up trtufuhlly.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.