sinivalkoista

Päivän teemaan sopivasti sinivalkoinen kattaus. Keittäkäähän kaffea, sitä tarvitaan, jotta jaksaa valvoa linnanjuhlan kättelyt läpi.

 

 

Harmi, että elämäni ihkaensimmäinen partiolaisten joulukalenteri on väärässä kaupungissa - milloinpa toisaalta joku minun tavaroistani olisi sopivasti samassa kaupungissa kuin minä. Olen nimittäin ihan varma että ekaa kertaa ikinä saisin joulukalenterista Suomen lipun. Lapsena ihmettelin aina, miksi kalenteristani ei tullut kuudentena päivänä Suomen lippua ja kolmantenatoista Lucia-kruunua. (Sitten opin, mitä made in China tarkoittaa.)

 

 

Suhattuani viime viikon Turun ja Helsingin väliä tulin eilen takaisin Tampereelle. Täällä on LUNTA. En ole vielä kehittänyt asiasta mielipidettä tai tunnetta. Tuntuu vain... jännältä. Mutta ehkä kuitenkin sillai kivalla tavalla.

 

 

Kommentit

sannero (Ei varmistettu)

viime yönä satoi turussakin lunta, mutta ihan säälittävän vähän. lisää kiitos! :)

Armi (Ei varmistettu)

Upea kattaus. Mistä liina on?

M (Ei varmistettu)

Sama juttu oli tänään Tallinnassa; aamulla, kun heräsin (kröhöm, joskus puolenpäivän jälkeen) maassa oli lunta. En sitten pystynyt muuta kuin tuijottamaan ikkunasta ulos, muuta reaktiota en itsestäni ulos saanut.

Mutta nyt, kun ulkona sataa taas jo vettä... Olisi pitänyt riemuita silloin aamulla :D

http://donebym.blogspot.com/

liina (Ei varmistettu)

ettekö te nyt mitenkään saa sitä rss-syötettä kuntoon? mä oon jo perunut kaikki trendin syötteet koska duplikaatit alkoivat rassata siinä määrin, ja saan niitä silti YHÄ. alan kohta itkeä.

Eeva Kolu

Sannero: iiks! Jännää nähdä, miltä siellä näyttää kun seuraavan kerran tulen :) ************* Armi: kiitos! Liina on poikaystäväni ja kamujensa mallistoa, ikävä kyllä ei vielä myynnissä. Toivottavasti pian :) ************ M: oi, luminen Tallinna on varmasti aivan hurjan kaunis! Sitä voisikin tulla pitkästä aikaa katsomaan. ************ Liina: toivottavasti blogifeedi ei sentään ole kenenkään elämässä itkemisen arvoinen asia :) Kannattaa antaa palautetta suoraan Trendin väelle ( http://www.trendi.fi/meilit ), minä en ikävä kyllä voi vaikuttaa blogin tekniseen puoleen.

Tuija (Ei varmistettu)

Partiolaisten adventtikalenterissa parasta on just se että luukuista paljastuu oikeet asia oikeina päivinä! :)

hihi (Ei varmistettu)

voitko valaista mitä teet näissä erinäisissä kaupungeissa, miksi sinun pitää koko ajan ravata näidern välillä?

Eeva Kolu

Tuija: alan päästä jyvälle siitä :) ********** Hihi: siitä on kyllä ollut blogissa moneenkin kertaan puhetta, mutta tässä nyt tiivistelmä: Tampereella on yliopisto, asunto ja rakkaat, Helsingissä töitä, lapsuudenkoti ja toiset rakkaat, Turussa henkinen koti ja kaikista eniten rakkaat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.