Sohva tuli kotiin, eikä olisi voinut valita parempaa päivää

Kaikki mitä rakastin

Jee!

Muuton sohva saapui eilen. Mikä iloinen yllätys, sillä odottelin sitä vasta ensi vuoden puolella.

Siinä se ny on. Ylitti odotukseni siitäkin huolimatta, että odotukset olivat varsin korkealla. Siinä on niin hyvä istua ja ottaa päikkärit, että viimeiset 7 vuotta sohvattomana tai surkeilla rupusohvilla istunut (tai totuuden nimissä: enimmäkseen maannut) bloggari on oikeasti vähän liikuttunut häntä kohdanneesta onnesta.

Ja niin, kävi tietysti klassiset: uusi pränikkä soffa sai kaiken muun olohuoneessa näyttämään entistä keskeneräisemmältä. Tyhjä seinä näyttää aikaisempaa tyhjemmältä. Kömpelöt kajarit aikaisempaa kömpelömmiltä. Enkä nyt ole ihan vakuuttunut matostakaan. Mutta: niiden aika tulee. Ei kiirettä. Siihen asti köllöttelen enemmän kuin tyytyväisenä uuden sohvan sylissä.

Sohvan lisäksi meille muutti itselleni synttärilahjaksi ostamani Ratzerin villaviltti sekä uusi kirjahylly (en tiedä, missä mielenhäiriössä kuvittelin, että pärjäisimme yhdellä kirjahyllyllä. Ha ha ha...) Niistä vaikka myöhemmin lisää.

Sohva ja viltti eivät muuten olisi voineet tulla parempana hetkenä, sillä tänään on kaksi varsin pätevää syytä linnoittautua kotiin tuijottamaan Netflixistä Veronica Marsia.

1. Tämän tiedättekin jo: ulkona vallitsevat olosuhteet. Ai terve vaan lumi, haluat sataa vaakatasossa suoraan mun naamaan niin että en näe eteeni? Ok moi.

2. Kävin eilen ekaa kertaa pariin vuoteen BodyPumpissa ja reidet ovat niin jumissa, etten oikeastaan pysty liikkumaan. Siis juuri yhtään. Tässä tietokonetuolissakin istuminen sattuu. Vinkkejä?

Kommentit

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Venyttely on niin vanhanaikasta, että en tiedä kannattaako sitä kokeilla...oliskohan siihen pumpin aiheuttamaan kipuun joku voide? Tai ai niin, punaviiniglögillä luulis lähtevän!

Ihana toi matto, elkää siitä luopuko!

Leea (Ei varmistettu)

Pumppikipuun auttaa uusi pumppi!

Riina Pariisista (Ei varmistettu) http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

Hah, mun ensimmäinen ajatukseni kuvaa katsoessa oli "Oho, onpa hyvännäköinen matto!". :)

Siri (Ei varmistettu)

Onnea sohvasta! Se on tosi hieno. Jos pääset saunaan, niin se voisi auttaa kipeisiin lihaksiin. Tai ehkä olis toiminut paremmin jos olisit mennyt jo eilen :)

(spam-tunnistesana: perjantai!)

Jussi (Ei varmistettu)

Liikettä ja venyttelyä lääkkeeksi.

Aliisa_ (Ei varmistettu)

Olen Leean kanssa samaa mieltä uudesta pumpista ja lisäksi suosittelen treenin jälkeen ottamaan magnesiumia. Itse syön Magnesia Sitraatti 300:sta.

Raisa (Ei varmistettu)

Täällä on vietetty saikkuviikkoa piilossa lumelta ja katsellen Veronica Marsia. Ensimmäinen tuotantokausi on melkein katsottu, ja sarja on parempi kuin muistinkaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai että sohva sopiikin niin kauniisti tuohon ! :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lihasjumi on tuuriurheilijan ongelma (such as myself). Jos haluat välttää sen, älä urheile, tai vaihtoehtoisesti urheile useammin.

kaneli (Ei varmistettu)

minun mielestäni teidän olohuoneenne näyttää jo nyt varsin valloittavalta ja houkuttelevalta! tuo sohvapöytä on muuten oiva keksintö, voisinpa itsekin yrittää väkerrellä kierrätymateriaaleista jonkinlaisen tason sohvan eteen tai nakittaa homman puualaa opiskelevalle veljelle.

haluan muuten kertoa tarinan: minulla on meneillään välivuosi, jonka vietän imurin ja lattialuutun varressa eräässä suuressa tavaratalossa. tänään olin vaipua epätoivoon kylpyosastoa puunatessani, siellä täydellisten kylpyhuoneiden keskellä, sillä minulle ei oltu vieläkään soitettu eräästä maailman ihanimmasta asunnosta. luovuin toivosta, ajattelin, ettemme aivan varmasti ole saaneet sitä, olisihan se nyt ollut aivan liian hyvää ollakseen totta, ei kukaan halua köyhää siivoojaa, opiskelijaa ja kahta kissaa säihkyvän asuntonsa kiiltävään keittiöön sotkemaan. leveiden kivi-ikkunalautojen ja historiaa havisevan rappukäytävänhän takia minä sinne haikailin, joten sinä tulit mieleeni. aloin siinä sitten pohtia, että minähän en ole vielä edes kahtakymppiä täyttänyt, Eevakin sai unelma-asuntonsa vasta äskettäin. mietin, kuinka olet kertonut monen kaupungin loukustasi, soluasunnostasi ja kaikesta muustakin asuntoahdingosta. päätin, että kyllä minäkin vielä saan oikean Kodin, Eevakin sai sellaisen kaiken sen ravaamisen jälkeen. vielä tulee muovimatoton aika, päätin tarmoa puhkuen. ja ihan totta, se minun toiveikkuuteni oli sinun ansiotasi! tulin kuitenkin kotiin allapäin, piilouduin kahden peiton alle mököttämään ja saatoin muutaman kyyneleenkin vierittää. ja sitten, puhelin alkoi soida. ja kuin ihmeen kaupalla me saimme ne vanhanaikaiset patterit, valkoiset seinät ja ikkunat hämeenpuistoon päin.

jostain syystä vain halusin kertoa, koska valoit minuun uskoa. olet sinä Eeva sitten ihana ihminen :-)

p.s. rakastan blogiasi ja saan tästä valtavasti inspiraatioita. pus pus.

Sis (Ei varmistettu)

Matto on aivan ihana!

Vierailija (Ei varmistettu)

ihanan persoonallinen olkkari :)

Sarppa (Ei varmistettu)

I-H-A-N-A. Olen täällä nyt ehkä hieman kade ja mietin miten pääsisin vaivihkaa eroon meidän ihan liian pienestä nahkasohvasta...

Niin ja pumppijumiin, niinkun näköjään on jo muutkin ehdottaneet: Magnesium ja venyttely ja uusi pumppi. Ja jos se ei auta niin sitten viiniä ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lääkkeeks punaviiniä joo, matosta jos luovut niin saat huutia.

Eipä muuta, ihanaa perjantaita!

Vierailija (Ei varmistettu)

eeva, jos kysymys ei ole liian tungetteleva, paljonko sohva maksoi? kysyy nimim. sohvanostoaikeita.

Jeba
Tuuliajolla

Olkkari näyttää kivalta eikä mun mielestä yhtään keskeneräiseltä! :)

anna-liisa (Ei varmistettu)

niin siis ainakin kaks kertaa viikossa...jä välillä vähän jossain muussakin jumpassa. Kyllä se loppujen lopuksi kannattaa, usko vaan.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kaikille kommenteista!

Harrastan siis kyllä muuta liikuntaa, mutta nimenomaan Body Pumpissa ei ollut tullut aikoihin käytyä ja siksi paikat meni nyt ihan jumiin. Tiedän kyllä että se poistuu viikon sisällä, mutta kaipailisin vinkkejä siihen, mikä tähän kamalaan tuskaan auttaa JUST NYT :) Magnesiumia, kävelylenkkiä ja venyttelyä on jo kokeiltu, ehkä seuraavaksi siirryn sitten siihen punaviiniglögiin :D

Matosta ei olla luopumassa, mutta voi olla, että se löytää paikan jostain muualta kuin olkkarista. Tosin nyt silmä alkaa jo tottua sen ja tumman sohvan ja pöydän yhdistelmään, joten ehkä se saakin jäädä :)

katniss (Ei varmistettu)

matto on ihana ja kajarit on kauniit!

itse tein ekassa kodissa sen sisustusvirhveen, että tavoittelin jonkinlaista huonekalujen ja tavaroiden täydellistä yhteensopivuutta, kuinka tylsää... :D

teidän olohuoneessa ei todellakaan ole liikaa kamaa, siellä on paljon valoa ja se koostuu selvästi rakastetuista ja kauniista esineistä, semmoinen tekee tilasta kauniin katsoa ja hyvän olla

nykyinen kotini on täynnä toistensa kanssa iloisesti riite.. tai oikeastaan keskustelevia asioita, ja viihdyn ihan hurjan hyvin. Myös harrastusvälineet on saaneet jäädä ronskisti esille, kun ennen pyrin piillottamaan ne komeroon. Asunto kertoo nyt myös enemmän omistajastaan

ihanaa joulun odotusta!

Minna H. (Ei varmistettu)

Uudestaan vaan sinne bodipumppiin. Lähtee sillä millä on tullutkin! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno sohva! Mekin kerran sijoitettiin hyvään sohvaan ja jos koiranpentu ei olisi repinyt sitä, niin se olisi ollut varmaan meillä loppuelämämme.
Ja tuohon kipuun ei taida enää mikään auttaa kuin särkylääkkeet ja magnesium. Tai vaihtoehtoisesti viini ja sohvalla makoilu ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kipeisiin reisiin auttaa myös ravistelu. Siis seisomaan, kinttu irti lattiasta ja sitten vaan ravistellaan rentona koko jalkaa. Ja jos ois pyöräilykelit, suosittelisin pitkää mutta todella kevyttä pyörälenkkiä. Tuossa hangessa pyöräilystä ei tällä hetkellä taida saada kevyttä kuin hyppäämällä sisällä kuntopyörän selkään :)

nellen (Ei varmistettu) http://pientakotoilua.blogspot.com

Blogissani on sinulle tunnustus, kiitokset ihanasta päivää piristävästä blogistasi! :)

Mirmar
Ensimmäinen päivä

Meillä on mietinnässä peruslaadukkaan, mutta muutamat punaviinit imaisseen ja pintansa nuhjaannuttaneen sohvan päällystäminen. Valkoinen vai harmaa. Vai jotain siltä väliltä? Teidän sohva ja matto on ihastuttava yhdistelmä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sillä se lähtee millä on tullutkin. Siis uudelleen pumppiin, on mun neuvo! :) Ja hei, myy toi matto mulle jos se ei muka-sovi tuohon ihanaan olohuoneeseen (josta muuten minunKIN reaktioni ekana oli että vau mikä matto)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ahah, sain tai rehellisesti sanottuna olisin saanut hyvät naurut ellei olisi alkanut hieman ärsyttämään. Miksi kaiken pitää aina olla niin TÄYDELLISTÄ?! Otan kyllä osaa jos olohuone näyttää keskeneräiseltä nyt laadukkaan sohvan oston jälkeen. Ai-ai.

Juu, tiedän että ei sillä varmaan OIKEASTI ole sinulle kovin suurta väliä. Ja että tämä blogi keskittyy HÖMPÖTYKSIIN (ja mitä sekin lopulta tarkoittaa, onhan sekin jo itsessään kannanotto). Mutta hei, c'mon! Missä maailmassa me oikein elämme??

Eeva Kolu

 

Loppuraportti: reisijumitus lähti spinningillä :D Suosittelen!

Vika Vierailija, sulla on näköjään huono päivä, mutta mukava, jos kommentin jättäminen helpotti. Kannattaa ehkä huomenna lukea juttu uusin silmin ja katsoa, lukiko siinä oikeastaan mitään tuon sun tulkinnan suuntaankaan ja sit vasta ahdistua maailman tilasta :) Vaikka hulluhan tää maailma on. Toivottavasti mieli kirkastuu, hyvää joulua!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha, propsit vastauksesta! Kommenttini oli aivan liian ikävään tyyliin kirjoitettu, olet ihan oikeassa.

Mutta pysyn kyllä kannassani, tänäänkin ;)

Eeva Kolu

Vierailija, jeps, minä pysyn siinä kannassa, että kirjoituksessa nimenomaan iloitaan, ja löytyyhän sieltä tämäkin pätkä: "Siihen asti köllöttelen enemmän kuin tyytyväisenä uuden sohvan sylissä.". Mutta sen olen bloggailusta oppinut, että vaikka kirjoittaisit ilosta, joku keksii tulkita sen valittamiseksi ja tyytymättömyydeksi. Sille ei kai voi mitään. Koetetaan kestää erilaisuutta ja toisiamme, hyvää itsenäisyyspäivää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Arvostan iloista asennettasi! Kirjoituksessasi iloitaan. Mutta kirjoituksessa on myös sisäänkirjoitettuna minua häiritsevä ajatus täydellisyyteen pyrkimisestä - siitä täydellisestä olohuoneesta, joka on "valmis" vasta kun jokainen esine on paras mahdollinen, kaunein ja laadukkain. Tuntuu hullulta että tätä pyrkimystä pidetään normina.
Minä kestän vallan mainiosti erilaisuuttamme, toivottavasti sinäkin! Halusin tässä vaiheessa jakaa oman mielipiteeni yleisestä täydellisyyteen pyrkimisestä, en sinun asenteestasi. En väitä että valitat. Ymmärrän, että kritiikki on helppoa teilata asiattomana henkilökohtaisuuksiin menemisenä. Mutta siihen en todellakaan pyrkinyt. Vaikutat hyvältä tyypilta! Emme vain jaa täysin samoja arvoja. Se on aika normaalia tässä maailmassa :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi kylläpä on kivan näköistä! Ihan pakko kysyä tuosta teidän lp-soitin/vaihvistin "hyllyköstä". Mielestäni olette keksineet sille kivan ratkaisun ja siksi tiedustelenkin mistäköhän olette löytäneet tuon "hyllyn"?

Toinen tähti oikealle

Miltä sohva on tuntunut käytössä? Suosittelethan sydämesi pohjasta, joohan? :) Minkä värinen tuo sohvanne on, tummanharmaa vai keskiharmaa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.