Stella, mää ja sää: treffit Balmuirilla ensi lauantaina!

Hoi kamut!

Ensi lauantaina haluaisin skoolata kanssanne, jos nyt en ihan pellavalakanoissa, niin ainakin sellaisten ympäröimänä.

Järjestämme nimittäin rakkaan ystäväni ja kanssabloggarini Stella Harasekin kanssa lukijaillan Balmuirin pop up -kaupassa. Musaguru Stella on luvannut hoitaa soittolistan, minä teen sen minkä parhaiten osaan eli kaadan laseihinne kuohuvaa.

(Lakanat Balmuir, päiväpeitto Moko)

Olen lapsekkaan innoissani bloggaajaurani ihkaensimmäisestä lukijaillasta, hehee. Olen jo vuosia rakastanut Balmuirin tuotteita (nuo valkoiset pellavalakanat ovat ehdottomasti ylellisin asia, jonka omistan - nukun niissä kuin Sheban kuningatar). Kun taannoin tapasin Balmuirin ihmisiä työn merkeissä, yllätyin - kasmirhuivien takaa paljastui oululainen Heidi, joka kysyi heti ekana otatteko kahavia. Viimeistään siitä asti olen ollut varma, että tässä firmassa on hyvät vibat.

(Pöllönä myönnän, että en ollut aiemmin älynnyt Balmuirin olevan edes kotimainen firma, saati että kyseessä olisi perheyritys, jossa suunnilleen kaikki tehdään itse.) 

Pop up shopissa on tarjolla lähes koko valikoima: keittiötekstiilejä, pyyhkeitä, lakanoita, asusteita, tuoksukynttilöitä, nahkatuotteita ja vaikka mitä.

Pistä siis mieleesi seuraavat koordinaatit:

Galleria Esplanad, Balmuir pop up shop lauantaina 12.4. kello 15-17

Palveluksessanne Stella ja Eeva - lupaamme jeesata kaikissa kysymyksissänne, koskivat ne sitten huivin väriä, pellavapyyhkeen pehmeyttä tai vaikka lauantaiskumppapullon valintaa. Saa myös tulla ihan vain sanomaan moi ja juomaan lasin kuohuvaa, sekin olis kivaa. 

Pop up -kaupassa on koko valikoima -20%, mutta lukijaillassa saatte kassalla vielä ylimääräisen 10 % alennuksen kun mainitsette huippusalaiset koodisanat Stella ja Eeva. Suosittelen erityisesti pellavaisia keittiöpyyhkeitä ja lautasliinoja. Jos et usko, katso kuva.

Nähdään lauantaina!

Kommentit

Sini | my blue and white kitchen (Ei varmistettu) http://myblueandwhitekitchen.com

Balmuirin tuotteet ovat todella ihania! Itse olen ihastunut erityisesti nahkatuotteisiin. Harmi, etten pääse osallistumaan lauantaina – tapahtuma on varmasti mahtava!

Eeva Kolu

Niin ovat! Harmi, että et pääse, mutta ihanaa lauantaita jossain muualla :)

saivartelija (Ei varmistettu)

HEi,
Ihanata, ootko sää kissanruokakuningatar, sheban kuningatar. Mä oonki aina miettiny kuka se on, mun kissa kun tykkää hulluna shebasta. ;)

Eeva Kolu

Haha, totta! Minusta on ihanaa, kun Suomessa joku uskaltaa olla rohkeasti luxe eikä lähteä aina sille mökkiromantiikkalinjalle :)

Tämän kylän homopoika (Ei varmistettu) Http://blogbook.fi/tamankylanhomopoika

Hei mahtavaa!

Olen luullakseni Helsingissä tuolloin, voisin tulla moikkaamaan!

Eeva Kolu

Tuuppas, olis kiva nähdä!

Hosuli
Hömppäblogi

 

Balmuir, kuoharia, musiikkia ja kaksi lempibloggariani - aika loistava yhdistelmä. Harmi, ettei tapahtuma satu olemaan Oulussa tai minä tuolloin Helsingissä. Höh ja pöh mutta kivaa lauantaita!

KL (Ei varmistettu)

Hienoa, pitää tulla paikalle jos pystyy! Nuo lakanat ja lautasliinat ovat olleet jo tovin harkinnan alla. Mutta kysymys: jos en löydä lapsille hoitajaa, voiko mukaan ottaa pieniä vesseleitä vai tuleeko siitä huonot fibat? Ovat sisäsiistejä mutta mansikkahilloa ei kannata tarjota valkoisen pellavan lähellä...

Eeva Kolu

Tietty saa tulla lasten kanssa :)

Mimmu+ (Ei varmistettu)

Oi, kuulostaapas kivalta. Harmi että samaan aikaan on Indiedays Inspiration Day. :)

Liinu75 (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihan mahtavalta, harmi etten ulkopaikkakuntalaisena pääse paikalle. Tosi hienoa, että edistetään paikallisten pikkufirmojen näkyvyyttä ja myyntiä -ja tietty järjestetään kivaa tapahtumaa ylipäänsä! Olen yrittänyt etsiä Balmuirin sivuilta tietoa tuotantotavoista ja materiaaleista, mutta valitettavasti sitä ei löydy, tästä syystä en itse ole toistaiseksi heidän tuotteitaan halunnut ostaa. Tästäkin on varmasti mahdollisuus keskustella paikan päällä. Tällaiset avoimet kontaktit tuottajien kanssa on kyllä ihan parhaita mahdollisuuksia edistää vastuullista tuotantoa!

kakkupuutarha (Ei varmistettu) http://kakkupuutarha.tumblr.com

Ihanaa! Tulen todellakin hamstraamaan pellavaa lauantaina! Intoa lisää tuplasti se, että minäkään en tiennyt näiden tuotteiden olevan suomalaisia. Siinä yksi syy lisää puhua itsensä ostoksiin, joihin ei ehkä olisi varaa... ;)

vaikeeta (Ei varmistettu)

Balmuirilla näytti olevan kuluttajaystävälliset nettisivut, joilla ei kerrota, mistä tuotteita voi ostaa, hinnoista puhumattakaan : ) Säästöä syntyy : D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.