Sunnuntaina Fashion-kirppikselle!

Se on kaverit semmoinen homma, että huomenna on parasta kipittää osoitteeseen Korkeavuorenkatu 4.

Siellä on nimittäin jälleen vuoden paras kirppistapahtuma, jo kaupunkiklassikoksi muodostunut Fashion-kirppis. Myymässä esimerkiksi minä. Ja nyt on kuulkaa ihania juttuja ja paljon, koska 74-neliöisestä kämpästä tuotu omaisuus ei mitenkään mahdu 34-neliöiseen.

Kuormastani löytyy esimerkiksi Burberryn vintage-trenssi, Montgomeryn duffeli, Calvin Kleinin korkkarit ja paljon vaatteita A.P.C.:lta, Filippa K:lta, Whyrediltä ja niin edelleen.

Lisäksi voin sisäpiiritietona paljastaa, että muutamalla muullakin (erittäin tyylikkäällä) myyjällä on raivokas kaappien raivaus meneillään, joten huippuja löytöjä on takuulla tarjolla useammassakin pöydässä.

Nähdään siellä, käteistä messiin! 

Fashion-kirppis 6.4. klo 12-15
Ravintola Maxill
Korkeavuorenkatu 4, Helsinki

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä taas keskityn olennaiseen, mut sulla on ihanan värinen tiskiharja! :) Mulla on kuun lopussa edessä myös projekti "kuinka muutan 85-neliöisestä asunnosta 34-neliöiseen". Vähän jo hirvittää, varsinkin kun olen hamsteriuteen taipuvainen.

Eeva Kolu

Sulla on siis silmää yksityiskohdille ;) Muutto ja sen jälkeen elämä pienemmässä kämpässä menee sitä paremmin, mitä enemmän maltat karsia - pidät sen vaan mielessä, niin hyvä tulee!

elspara (Ei varmistettu)

Hei! Mistä tuo pieni keittiönpöytä on? :)

Eeva Kolu

Heippa, pöytä on vuosikymmeniä vanha, kaverin luota meille muuttanut :)

Jennnnna (Ei varmistettu)

Heippa Eeva ja loisteliasta alkanutta viikkoa! :) pakko kysyä,että mistä nuo upeat keittiön tuolit on peräisin? Oon epätoivosesti yrittänyt löytää vastaavia kotiini, mutta huonoin tuloksin. :(

Eeva Kolu

Heippa Jenna, tuolit on Tolixit! Olen ostanut ne kaveriltani, mutta kyllä noita saa ihan kaupastakin.

Anniinaa (Ei varmistettu) http://cinnamonbiscuits.blogspot.com

Äh, mua harmittaa että se kesti vain kolme tuntia?? Ei siinä oo järkeä. :--( Meni kaikki ihanuudet sivu suun!

Eeva Kolu

Ravintola-asiakkaiden pitää päästä syömäänkin, siksi ei voi kestää koko päivää :) Ensi kerralla sit heti klo 12 paikalle, niin ei mene herkut ohi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.