Syksyn täydellisin

Aluksi harmittelin, että kanssa-asukkini lähti sorsametsälle juuri sillä viikolla kun Lilyssä vietetään asukuvaviikkoa (tarvitaan kuvaaja, nääs) mutta asiassa on se hyvä puoli, että nyt saan täysin häpeilemättä soittaa tätä biisiä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, koska jos koiralla on protestoitavaa, se ei ainakaan osaa kertoa sitä.

Haluan kietoutua tähän biisiin kuin huopaan ja jäädä viikoksi. Biisissä on jotain hypnoottista, joka hiipii lähemmäs ja lähemmäs jokaisella kuuntelukerralla kunnes yhtäkkiä et halua lähteä sen maailmasta enää ollenkaan. Kappale on Arctic Monkeysin eilen ilmestyneeltä levyltä, sanoituksena on käytetty John Cooper Clarken klassikkorunoa I Wanna Be Yours

Uusi levy tuli iTunesiin ilmaiseksi striimattavaksi viikonloppuna ja minulla on ollut tosi hauskaa seuraillessani ihmisten reaktioita. Tyypit ovat sekaisin tästä levystä. Useammassa arvostelussa on epäilty, että Britannian syntyvyys kasvaa AM:n julkaisun jälkeen. NME:n arvostelija käytti täyden kympin arviossaan sellaista kieltä, etten tohdi siveyssyistä sitä edes lainata.

Ja joo, myönnetään, levy on aikamoisen... hmm, aistikas. Yhden kommentoijan sanoin: "Two glasses of wine, AM on the stereo, and I'm yours."

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

Oaa en ookaan vielä kerinnyt kuuntelemaan uutukaista, mutta tämän perusteella se on just mitä otsikoitkin: syksyn täydellisin. 

annamar (Ei varmistettu)

ahh kuuntelin eilen kun otti päähän kaikki jäin niin koukkuun.

Virpi Mikkonen

niiiice. kiitti, levy lähti heti pyöriin. 

J/SH (Ei varmistettu) http://www.skipped-heartbeats.blogspot.fi

Siis joo! Tämä biisi voi helpostikin olla levyn toinen helmi! Mutta täytyy vielä pyöritellä levyä...

Eeva Kolu

Se levy on täynnä helmiä :)

MariaS (Ei varmistettu)

Pure love.

Tätä myöten julistan:
Syksy saa tulla, olen valmis!

iiii (Ei varmistettu)

Uuuh. Kuuntelin ensimmäistä kertaa ja mietin että eihän tässä nyt oikeen oo mitään... Joo eipä! Nyt soi toista tuntia putkeen.
Tää ja uusi arcade fire. Hyvä päivä, sanonpahan vaan!

Mirja H (Ei varmistettu)

Siis miten upea kappale! Meni heti repeatille niin että poikaystävä pyörittelee päätään. ;) "Taas toi nainen innostuu jostain biisistä." :D Kiitos kun jaoit tämän Eeva, en ole muistaakseni koskaan ennen kuunnellut Arctis Monkeysiä!

Miija (Ei varmistettu)

Kuuntelin AM:n eilen töissä ensimmäisen kerran, ja onhan se. Voi pojat, onhan se. Mutta jos tykkäät AM:stä, kuuntele myös The Black Keysin albumi Brothers (jos et ole jo kuunnellut)! Hämmentävän samankaltainen levy, mutta sehän ei haittaa, koska molemmista tulee niin lämmin olo sisuskaluihin.

Eeva Kolu

Brothers on kans loistolevy! Mutta kyllä AM:ssa on ripaus neroutta mukana. 

Salma

Olipa hyvä biisilinkki! Heti levy kuunteluun. Kiitos.

Eeva Kolu

Kivaa että tämä kolahti teihinkin! x

nooratuulia (Ei varmistettu) http://nooratuulia.blogspot.com

Kuulostaa twinpeaksmaisen salaperäiseltä ja sensuellilta!

Jonsa (Ei varmistettu)

Kuten joku tänne jo kommentoikin, on Arctic Monkeysin uusi plätty hämärän paljon samassa linjassa Black Keysien aiemman tuotannon kanssa. Nyt äijät vetää tummaa ja seksikästä, mikä tietysti Black Keys -tyttönä kiehtoi ainakin "Why'd you only call me when you're high" (ehkä loistavimmat Turnerin lyriikat pitkään aikaan) ja "Arabella" -biisien verran. Myös poikien kamun Milesin "Come Closer" alkoi kummasti soida päässä...
Silti, levy on kirvoittanut myös negatiivisia kommentteja, ja itsekin jäin kaipaamaan jotain arktisten apinoiden takavuosien taiasta. Toisaalta, ajat muuttuvat ja soundi niiden myötä.

Hosuli
Hömppäblogi

Mahtavaa. Ilman tätä oisin varmaan missannut AM:n. Putosin jossain vaiheessa Arctic Monkeys -kärryiltä, vaikka Briteissä asuessani (05-06) tykkäsin niistä kovasti. Tämä uusi tyyli toimii!

Tuuli2 (Ei varmistettu)

Tämän luettuani olen kuunnellut Arctic Monkeysia putkeen taas pitkästä aikaan. Kiitos linkistä ja suosituksesta! Täytyy lisäksi todeta, kun näin kerrankin kommentoin, että nautin blogistasi todella paljon. Kirjoitat niin kauniisti, saan kirjoituksistasi inspiraatiota omaan elämääni, tai lähinnä ajattelutapaani. Kirjoitat aiheista, jotka koskettavat minua ja varmasti vähän jokaista. Kauniisti ja hauskasti todellisista asioista. Kiitos siitä sinulle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.