syömään!

Olen viettänyt tämän päivän roudaten, roudaten ja roudaten. Roudaten astialavoja, roudaten kuusikiloisia lihakimpaleita ja roudaten kikhernesammioita (ja ne ovat kuulkaa sammioita). Keittiössäni on kaksi kiloa tuoretta inkivääriä ja maailman suurin säkki juustokuminaa. Kello on yhdeksän illalla - mikäs siis parempi hetki ryhtyä valmistamaan kymmenen suklaakakkua...

 

Tälle kaikelle on hyvä syy. Olen siitä tosi innoissani. Samalla jännittää.

 

 

Kyseessä on tietenkin tempaus nimeltä Ravintolapäivä, joka on mielestäni parasta, mitä Suomessa on aikoihin keksitty. Heti kun kuulin siitä, tiesin haluavani olla mukana.

 

Löin hynttyyt yhteen gTienJennin ja Stellan kanssa ja lopputuloksena muutamme gTien liikkeen päivän ajaksi rennoksi ja reteäksi ravintolaksi, jossa tarjoillaan reilua ruokaa kursailematta, mutta kunnon raaka-aineista. Facebook-event täällä. Ei varauksia tai muita hömpötyksiä, rohkeasti sisään vaan!

 

Tuutteko?

 

gTien rafla lauantaina 21. toukokuuta klo 16-23
Hämeentie 4, Helsinki (Hakaniemen kauppahallia vastapäätä UFFin vieressä)
Menun hinta 20€, maksu vain käteisellä

 

Huom. kirjoitin innostuspäissäni Facebookiin, että ravintolapäivä olisi huomenna, mutta lauantainahan se vasta. Heh.

Kommentit

Minna (Ei varmistettu)

Heti ku luin jutun tosta Ravintolapäivästä Nytistä, ni herranjumala alko ärsyttää etten oo Stadissa sillon! Olisin niin siellä, mutta kun ei niin ei. Ehkä sit ens kerralla ;>

Marita (Ei varmistettu)

Oi kunpa pääsisin, menu vaikuttaa oikein herkulliselta. Onnea launtaille, toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

Janna (Ei varmistettu)

Todellakin tulisin, jos olisin terve! Ruokablogiasi lukeneena en epäile hetkeäkään, etteikö ateria olisi mitä herkullisin. Ikävääkin ikävämpi sairastuminen vaan pitää tämän tytön visusti sängyn pohjalla seuraavat päivät. Oikein onnistunutta lauantaita!

Saara (Ei varmistettu)

Kello kymmenen illalla on luonnollisesti paras hetki leipoa chilisuklaakakkua. Tein niin juuri eilen. :D

Veera Lehtinen (Ei varmistettu)

No muuten tulisin mutta kun omat synttäripäivälliset järkätty täysin samaan aikaan! Lisää tämmöisiä?

Marjaana (Ei varmistettu)

Äh, niin kiva kuin Turussa onkin asua, tällaisina päivinä olisi loistavaa asua Helsingissä!

Eeva Kolu

Siis juukeli nyt ihmiset! Jos teistä kukaan ei tuu ku kerrankin järkätään, niin oon niin, niin pettynyt teihin. Ylös, ulos ja syömään!

Emma (Ei varmistettu)

Miksi oi miksi en asu Helsingissä tai ole siellä nyt????

(luit Eeva ihan oikein, rasti seinään tästä kommentistani!)

Eeva Kolu

Emma: no sulle voin JUST JA JUST antaa anteeksi, jos et tuu. 200 kilometrin välimatka on nippa nappa hyväksyttävä syy! Pusui Turkuun!!!

pii (Ei varmistettu)

Mä tulen! Ai että kuinka innostuin jo. Sä oot Eeva mun inspiraation lähde, ja tulevana kokkina tahdon todellakin makustella keitoksiasi - olen niin kateellinen sun taidoista ja visioista.
Stella on ihana myös.
<3

Pee (Ei varmistettu)

Olen NIIIN NIIN katkera, etten ole Helsingissä viikonloppuna. Muutama tuhat kilometriä liikaa välissä. Jos olisin niin tulisin heti ja tippaisin sua Ladureén boksilla :D Mutta siis ravintolapäivä on parhautta, upeaa että ihmiset keksivät, toiset lähtevät mukaan ja kolmannet vielä asiakkaiksi. Jos olisin Helsingissä niin lauantaini menisi vain syömiseen. Nauttikaa te kaikki jotka siellä olette ja oikeasti ottakaa tästä ilo irti. Eevalle et co taas iloa ravintolan pyörittämiseen, teette monta onnelliseksi.

Vieno (Ei varmistettu)

Tulossa ollaan! Kun luin illan menun, tulit heti mieleen, enkä edes tiennyt silloin, että toimit illan kokkina! Ehtiikö arvoisa keittiömestari vaihtamaan pari sanaa, jos tämä ihailijasi tulee nykimään sua hihasta?

Eeva (Ei varmistettu)

Pii: ihana kuulla, tervetuloa! Nähdään siellä :) ******************** Pee: no OKEI, hyväksyn tuonkin syyksi. Ladurée-tippi olisi kyllä ollut jo yksinään tarpeeksi hyvä syy pistää rafla pystyyn... mutta ensi kerralla sitten :) ************************** Vieno: oi, kivaa! Ja totta kai tuut moikkaamaan sitten! :)

Maria (Ei varmistettu)

Tuun ehdottomasti, jos saan houkuteltua poikaystävän mukaan! Tosin ei luulisi olevan vaikeaa, kun me molemmat fanitetaan sua ja sun blogeja!

milppi (Ei varmistettu)

Asun Turussa, mutta kuinka ollakaan olen lauantaina tulossa Helsinkiin, jee! Raahaan poikaystävänkin mukaan. Ihanaa, että kerrankin jotain erityisen mukavaa tapahtuu, kun niille nurkille eksyn :)

Hanna (Ei varmistettu)

Tulisin heti, jos olisin Helsingissä! Kuulostaa herkulliselta!

Eeva Kolu

Maria & Milppi: ihanaa, tulkaapa ihmeessä, ja nähdään sit! :) ************* Hanna: voi harmi, mutta toiste sitten :)

Laura (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta! Onko ruoan kanssa tarjolla viiniäkin? ;)

veronika (Ei varmistettu)

Kuinkas ollakaan, olen ystäväni kanssa suunnitellut kesäpäivää johon kuuluu auringosta nauttiminen puistossa ja kaupungilla pyöriminen sekä tottakai SYÖMINEN - me tullaan ehdottomasti syömään sun safkoja Eeva! :)

Pinja (Ei varmistettu)

Buu, en pääse, mutta yritän lähettää äidin edustamaan. Onnea!

AnnaHerkkuhamsteri (Ei varmistettu)

Voi rähmä. Harmitti jo valmiiks ku ravintolapäivä oli lykätty kaverin synttäreiden kohdalle ja nyt harmittaa vielä enempi ku en pääse testaamaan sun kokkailuja. Uudestaan elokuussa?

Maija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti pitää tulla käymään kerta pääsee sun tekemiä herkkuja maistelemaan!! Muutenkin koko päivä tiedossa toivottavasti hyvää ruokaa ja juomaa sekä uusia tuttavuuksia.
Kiitoksia todella mahtavasta blogista :)

krista (Ei varmistettu)

Oi mahtavaa, tulossa ollaan! Kumman pääruoan itse söisit, jos ois pakko valita jompikumpi?

Täti (Ei varmistettu)

Saisiko tuon chilisuklaakakun reseptiä jossain vaiheessa ? :)

aleksi (Ei varmistettu)

tulen kattomaan.. olisin omankin jutun pistänyt pystyyn mutta liian ammattilaisena ja ilman tiloja homma tuntuu aivan liian hankalalta

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kommenteista ja tosi kiva kuulla, että muutama teistä on tulossa! :) Vastaan vain äkkiä täältä viimeisen loppupaniikin keskeltä. Krista - kumpikin on (ainakin suunnitelmien mukaan :D) hyvä, mutta jos olisi pakko valita, valitsisin chilipadan :)

allergikko (Ei varmistettu)

Oi nam! Onko ruuissa pähkinää? :)

Ursula (Ei varmistettu)

Eileselle olin harmistuksekseni ehtinyt sopia jo menoa, mutta toivottavasti teillä meni ravintoloitsijoina hyvin. :)
Voisitko laittaa noita ohjeita tänne, koska olisi ihana päästä kokeilemaan noita ruokia, ennenkaikkea suklaakakkua. Se näyttää äärimmäisen hyvältä!

Marja (Ei varmistettu)

Mä kävin oven takana, mutta ruoka oli valitettavasti silloin jo loppu :( Sääli, täytyy sitten elokuussa olla aikasemmin liikkeellä!

Lina (Ei varmistettu)

The genius store called, they’re rnnunig out of you.

Rosa (Ei varmistettu)

Begun, the great internet eduaction has.

Jaylon (Ei varmistettu)

Okay I'm convinced. Let's put it to atcion.

Jolyn (Ei varmistettu)

Kudos to you! I hadn't tuhohgt of that!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.