syrämmensulattajat

 Sunnuntaita kaverit,

 

ja pahoittlut hiljaiselosta! En ole ehtinyt missään välissä koneelle reissaamisen ja raksalla rehkimisen välissä.

 

Vaan ette voi pysyä minulle vihaisina kauaa, minulla on nimittäin hihassani ässä, joka sulattaa kaunaisimmankin sydämen: koiranpentuja!

 

 

 

Nämä pallerot tulivat vastaan käydessäni vanhempien luona, ovat siskon länsiylämaanterrierin pentuja. Niiden kuvaaminen oli muuten varsin haastavaa. Siinä vaiheessa kun kuvaaja oli saanut sormen liipasimelle, oli kohde jo vilistänyt toiselle puolelle taloa jyrsimään matonkulmaa tai kiipeämään kauppakassiin.

 

Kuvat eivät varmaan kaipaa sen enempää tekstiä. Kyllä te tiedätte, miten tämä toimii: minä pläjäytän kuvan toisensa perään, ja te kiljahtelette apua miten söpö ja siis mä en kestä.

 

 

 

 

 

(Pakollinen mittasuhdekuva. Kyllä, ne ovat noin pieniä.)

 

 

 

(Tämä dokumentoitu pakoyritys päättyi 66,6-prosenttiseen menestykseen. Kaksi kolmesta pujahti kaltereiden läpi vapauteen, yksi jäi liian paksusta mahastaan kiinni.)

 

 

 Meillekin on muuten suunnitteilla koiraperheenjäsen. Oltaisiin mielellämme napattu yksi noista kainaloon, mutta lienee parasta ensin saada remontti ja muutto pois alta ennen kuin tuodaan tähän kaaokseen vielä koiranpentukin. (Joka voi sitten järsiä ja pissiä sen huolella rempatun asunnon uudestaan remonttikuntoon.)

 

Mutta pian, toivottavasti. Kyllä elämä on parempi koiralla kuin ilman.

Kommentit

annukka (Ei varmistettu)

Apua miten söpöjä, mä en kestä!!! <3 Ei tee hyvää meidänkään koirakuumeelle.. :)

Grace (Ei varmistettu)

Reagointiennustus oli aika hyvä, ja meillä se meni tarkkaan ottaen näin: tarkistettuani kaikki kuvat ja tekstit kipitin tyttären luo ja hän se sitten kiljuu. "Eiiiiii!.... Siis mä en kestä... Onks toi noin pieni että toi on kenkä?... Siis ei oo kenkä kauan..."

Pee (Ei varmistettu)

En kestä! Miten ihania pumpulipalloja, aaaaww.

rousan (Ei varmistettu)

apuaaa tää ei tee hyvää mun koirakuumeelle :) niiin lutusia <3

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

On kyllä ihan luvattoman söpöjä pentuja. Jee, koirapostauksia luvassa siis!

Lina (Ei varmistettu)

Meillä on vuoden ikäinen länsiylämaanterrieri. :) En muistanukkaan, että kuinka pieniä ne voikaan olla! Ihana rotu. <3

Kiki (Ei varmistettu)

Aaaaa en pysty tähän! Täällä koirakuume käy myös kovana! Oiskohan siskolla jäljellä noita palleroita myyntiin? Voitais ottaa yksi lyllertämään tänne Meilahden lumikinoksiin, kiitos!

Maria (Ei varmistettu)

OIHHH :) ihanuuksia. mun lempirotu ollu jostain ala-asteikäisestä, ni ai että ku pentukuvat sulattaa mun sydämen totaalisesti ! <3

Nemesia (Ei varmistettu)

Näyttävät kovasti pehmoleluilta. Jopa minunlaiseni kissaihmisen sydän taisi ihan vähän sulaa.

Lotta (Ei varmistettu)

Voi tuitui!! Pakoyritys sulatti.

Lotta (Ei varmistettu)

Voi tuitui!! Pakoyritys sulatti.

Alien/jekkuilua.blogspot.com (Ei varmistettu)

Aah, oih, tuitui. Niiiin söpöjä, että en kestä! Tuttua tuo kuvaamisen hankaluus: oma koira on myös vikkelä liikkeissään ja lisäksi musta väriltään, joka kanssa hieman hankaloittaa kuvien onnistumista.

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)

Hullua ajatella, että oma rakkine on myös ollut noin pieni!

-A (Ei varmistettu)

Taisit saada anteeksi ;) Aiivan ihania noi pallerot<3

http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Pakko huutaa täältäkin että on ne kyllä niin söpöjä että ei vaan kestä :). Ja oi ihanaa, koira teillekin... Koirasta on kyllä piristystä joka päivä :).

Laura (Ei varmistettu)

ihania vauvoja! :)

AnnaS /http://haivahdyspurppuraa.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Kyllä ne vaan on ihania ja "siis mä en kestä" sen kuvan kohdalla, jossa kaksi koiraa on pinossa :) Tuleeko teille koira tuosta pentueesta?

Hanne (Ei varmistettu)

Voi Eeva minkä teit! Koirakuume jyllää pahimmillaan ja juuri länsiylämaanterrieri on ollut mielessä jo muutaman vuoden ajan. Kävin ensin hymyilemässä kauhaa ja rakkautta-blogin puolella suklaavanukkaille ja nyt vielä tämä annos ihania koiranpentuja, siis mä en kestä!

Ansku http://russeliriemua.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Samaa mieltä olen, elämä on koiran kanssa niin paljon ihanampaa :) Oma pikkarainen täyttää ensi viikolla vuoden, ja niin ihana vuosi on kyllä ollut. Meidän blogista löytyy lisää pentukuvia (tosin russelista), jos haluaa koirakuumetta pahentaa :D

nasu86 (Ei varmistettu)

aww <3

Mimmi More To Love (Ei varmistettu)

I-HA-NI-A!!!!!!!!

Anni (Ei varmistettu)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ma ole iha sanaton en voi sanoa muuta!! :D
NIIN söpöjä! Eikä yhtään paranna mua koirakuumeesta!

Iina (Ei varmistettu)

EEEIII eii saa laittaa noin suloisia kuvia! voi jestas, sydän sulaa noille palleroille

tannttu (Ei varmistettu)

En oikeesti kestä miten suloisia noi on :D Toi pakoyritys, äää <3 <3 <3
Hauvakuume on täälläkin kova.

Milla (Ei varmistettu)

Voi iiik ja <3! Mun koira on vasta pentuikäinen ja oon välillä luullut olevani nyt jotenkin immuuni pentusöpöydelle kun omaa pentua saa katsella koko ajan. Mutta en olekaan. Kaikki pennut on niin ihania!

Maian (Ei varmistettu)

Kaksi sanaa: EN KESTÄ!!!! :D Huh omakin koirakuume paheni taas muutamalla asteella...

Jane Erika (Ei varmistettu)

IHANANAANNANAA. En kestäääääääää. vuh.

mariii (Ei varmistettu)

Hei Eeva, osaatko sanoa, mistä voisi saada/mikä merkki valmistaa ravintolapäivä-postauksessasikin mainitsemiesi Marie Antoinette-lasien tyylisiä samppanjalaseja? :)

Ninnu-Maaria (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos Eeva ihanasta blogista! Olen lukenut ajatuksiasi paperiversion sivuilta jo vuosikaudet (?) ja nyt vasta koko blogimaailman auettua tajusin löytää sen ilostuksekseni täältäkin! Ajatuksesi on niin raikkaita ja hauskoja, kiitos niistä :)

Juulia (Ei varmistettu)

Siis mää en kestä! Koiravauvakuume vaan nousee...

Kaoka (Ei varmistettu)

Voi apua, vaikka olenkin enemmän isojen koirien perään niin tämä massustaan kiinni jäänyt pallero herätti kyllä sympatiat! :D

sansa (Ei varmistettu)

Ensinnäkin: ihanaa, koiranpentuja! Toiseksi:Ihana blogi! En tiedä miksen ole aikaisemmin lukenut tätä mutta olen menettänyt paljon. Ihanaa fiilistelyä, ihania vaatteita, kirjoja(jeejee), nahkalaukkuja(joita ei löydy sitten mistään), ruokaa ja Ferris Bueller(lueskelin vanhoja postauksia, oh ihana Ferris...). Rehellisesti sanottuna ihanin blogi ikuna! Tämä kaikki siis 19-vuotiaan(siis ihan teinin vielä, 5 kk päästä tästäkin päästään) mielestä! May the force be with you ja keep up the good work! P.S. Jotenkin virkistävää kun bloginpitäjä asuu muualla kuin Helsingissä(ihana Turku!) :)

vohvelikettu (Ei varmistettu)

Voi suloisia ne tosiaan on, aiotteko siis hankkia myös länsiylämaanterrierin vai onko joku muu rotu kiikarissa?

katja (Ei varmistettu)

voi kyllä, elämä on jännempää koiran kanssa. Ja herranjestas miten suloisia nuo tosiaan on. Itse en ikinä ottais tollasta rotua, ei suinkaan ulkonäon, vaan luonteen ja muiden ominaisuuksien puolesta mutta eläinpennut on jotain niin suloista etten käsitä miten joku vois tehdä noille mitään pahaa!

Lissu (Ei varmistettu)

Ihania palleroita,en kestä.....

Lissu (Ei varmistettu)

Ihania palleroita,en kestä.....

jenni (Ei varmistettu)

aah, miten söpöjä, mä en kestä! en edes muistanut, että noi on noiiiiin pieniä. meidän oma samanmoinen on jo vanha ja arvokas herra, vaikka välillä sekin vaikuttaa vielä ihan vauvalta (harrastaa samanlaisia karkuyrityksiä, erityisesti kun näköpiirissä on ruokaa, jänis tai kuorma-auto). oiii, mun on aivan pakko saada tuommoinen vauva omaksi!

anni (Ei varmistettu)

voi ei kuinka suloisia nuo pennut! mulla itselläni on tuollainen aikuinen versio tuollaisesta pallerosta, ja voin sanoa, että se kyllä meinaa olla välillä melko temperamenttinen täti! suosittelen kyllä westietä rotuna sellaiselle, joka haluaa sisukkaan ja itsenäisen koiran. :)

Suvi (Ei varmistettu)

Äh, mitä ääntelyä musta lähtee... tui tui miten suloisia! Varsinkin toi yks joka näyttää kieltä, oih, nää pelasti päivän :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.