Taannoinen asu

Kaikki mitä rakastin

Hohhoi kamut, arvatkaa kuka on taas kuumeessa? 

Kamalasti tekisi tähän nyt mieli valittaa kaikesta, mutta mitäpä nyt sekään ketään hyödyttäisi. (Itken hiljaa tyynyyni, vain tuuli kuulee, kuinka vaikerran.)

Sen sijaan lätkäisenpä tähän pitkästä aikaa asukuvan. Tämä on viikonlopulta, paremmilta ajoilta, kun uskoin jo hetkeksi tämän taudin olevan ohi.

takki Monoprix / mekko Marimekko / huivi Acne / laukku Zara / kengät Acne

Parempaa viikkoa teille, rakkaat ystävät!

Kommentit

RaruaL (Ei varmistettu)

Täällä sama tilanne... Poikaystävän tuoma Mariannemuffinssi piristi :)

Kristaliina
Puutalobaby

Sama juttu - tää flunssa viettää huomenna jo kaksiviikkoissyntymäpäiväänsä...

Suspe (Ei varmistettu)

Pikaista paranemista! Ajattelin vinkata tästä, kun aika moni ei tunnu tietävän: kun on kipeä, ei kannata syödä mitään sokerista, yleensä ne taudinaiheuttajat itse syö ravinnokseen hiilihydraattiketjuja, jolloin karkkia syömällä tulee vain ruokkineeksi niitä... Eräänlaista viljelyä sekin. Itse syön flunssassa paljon (raakaa!) sipulia, valkosipulia ja inkivääriä plus muutamia mausteita teehen sekoitettuna, mm. tähtianista ja neilikoita.

Suspe (Ei varmistettu)

*neilikkaa siis, en niitä kukkia :D

Olga (Ei varmistettu)

Vaikkei tämä ketään kuumeista lohdutakaan, niin annan eräänlaisen näkökulman: olen jossain määrin kateellinen ihmisille, joilla nousee kuume, koska se tarkoittaa, että keho toimii oikein. Minulle ei nouse kuume, koska kehossani on vikaa. Olisi huomattavasti helpompaa hakea sairauslomaa töissäkärvistelyn sijaan, jos voisi mitata rehellisen kuumeen. Nyt katsotaan kuin krapulaista / luulotautista, kun yrittää normaalilämpöisenä, mutta jäätävässä flunssassa pyytää muutaman kotipäivän aikaa toipua (kuoleman)taudista.

Mutta paranemisia, oi ihana Eeva! Näytät yhtä suloiselta kuin aina! Yhtäkkiä tuli pakottava tarve saada harmaa, muhkea ja täysvillainen kaulaliina...

PSK
Insert Cool Phrase

Kilpirauhasen vajaatoiminta?

GoodieFoodie (Ei varmistettu) http://opendoors.homeip.net/thegoodtastediary/

Höh, eiköhän kuumeton sairastelu ole ihan normaalia? Ei minullekaan nouse koskaan kuume, ja kilpirauhasarvotkin on juuri mitattu. Terveisin Hyvin Nuhainen Sairaslomalainen. :)

PSK
Insert Cool Phrase

Kuume ei toden totta ole sairauden mitta. Itsellä kilppari vajaalla ja siitä syystä siis ei itsellä nouse kuume, sillä vaan ajattelin:) P.s. Aivan karsea flunssa itsellä myös tällä hetkellä

Olga (Ei varmistettu)

Siis totta kai on perusteltua ja normaalia hakea saikkua ilman kuumettakin, mutta minä en vaan osaa. Jotenkin sitä mieltää itsensä työkykyiseksi kuumeettomana, vaikka keuhkot rohisisivat, yskiminen tekisi kipeää ja kädet olisivat sidotut niistämiseen. Tyhmää, tiedän. Tässä oli kyse siis vain siitä, ettei itse osaa antaa itselleen lupaa sairastaa ilman kuumetta. Kymmenvuotisen työurani sairauslomakerrat ovat varmaan laskettavissa yhden käden sormilla ja niistäkin pari on saatu työtapaturman vuoksi. Lääkäriin mennään siis vasta pää kainalossa tai kehon hohkatessa 38-asteisena tai kuumempana - mikä siis on minun tapauksessani poissuljettua, juurikin kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi. :/

Olga (Ei varmistettu)

haha, Suspe tarjosi illan naurut. :D Taidanpa seuraavan flunssan aikaan syödä lempikukkiani neilikoita. ;DDD

Elisa H. (Ei varmistettu) http://ontheroadtothelighthouse.blogspot.fi/

Tässä kropassa flunssa viettää huomenna kolmeviikkoissynttäreitään. En tiedä, pitäiskö sitä juhlistaa jo lääkärireissulla. Inkivääri ja valkosipuli tulevat jo korvista ulos. :/

anna-liisa (Ei varmistettu)

Sulla on niiiiiiin upeat hiukset. Hiukset on ihan hirmu tärkeä osa naiseutta; kun on tuollainen harjas, ei asullakaan ole niin väliä (en siis takoita, että tuossa olisi mitään vikaa).

Katinka3 (Ei varmistettu)

Voi hemmetti, otan osaa.

Itse olen selättänyt pari syysflunssaa c-vitamiinilla ja sinkillä. Jos PIKKASENKIN on tuntunut siltä, että tauti on ollut tulossa niin poretabletti nassuun muutamana päivänä on auttanut. Uskoo ken haluaa...pääasia et toimii. ;)

Onko sulla värjätyt hiukset?
Ihanan paksut ja terveen näköiset.

Mulla oman värin kasvattamis-projekti meneillään. HIDASTA.

Lepäile.

sokeris (Ei varmistettu)

Hoo, mulla on sama Marimekon mekko! Ja pistolit! Haaveilen tuosta Acnen huivista, se näyttää ihanan pehmoiselta. Mutta ehkä vanha huivi kestää vielä tämän talven.

Tänään taitaa tuulla niin kovaa, ettei sekään kuule vaikerrusta. ;)

Nellie (Ei varmistettu)

Moikka! Mua itseäni on auttanut pitkässä kipeyskierteessä homeopatia. Ajattelin sen ensin olevan ihan huuhaata, mutta oli sitten placebo efekti tai ei, mulla ainakin toimi! Suosittelen siis! :)

xx (Ei varmistettu)

Tai sitten aika paransi? :)

terttunen (Ei varmistettu)

Tuo huivi on ihana. Ei isoja ja lämpimiä huiveja voi olla liikaa. Ei osaa antaa taudinhoitovinkkejä kun ne ei minuun usein tartu. Huilia sohvalla koiran kaa?

nannaw (Ei varmistettu)

En oo näköjään ainoa, jolla on flunssavinkkejä, mutta kun oman kuukauden mittaisen on/off -flunssan syyksi paljastuikin raudanpuutos, olisin iloinnut, jos mahdollisuus olisi vähän aiemmin tullut mieleen. Naisilla rauta-arvot heittelee helposti, omat rautavarastoni olivat niin vähäiset, että kuulemma rasitus/urheilu/pöpö/lähestyvät menkat kaikki vetivät tasot niin matalalle, että kroppa antoi periksi. Kaikissa tapauksissa: pikaista paranemista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.