Takaisin tasapaksuun

Uutiskynnys ylittyy: meikkis kävi kampaajalla! Edellisestä kerrasta oli vierähtänyt... no, silloin leikattiin melkein polkka, ja nyt tukka oli kasvanut lapaluiden yli, että laskekaa siitä. Tai kaksihaaraisista.

Moni kertoi kadehtineensa valtoimen kiharaa kesähippitukkaani, mutta kerron teille nyt eräänlaisen behind the scenes -paljastuksen. Elämä kesähippitukan kanssa ei ole ihan niin huoletonta kuin voisi luulla. Tukka näyttää hyvältä auki, mutta nutturalle se on liian pitkä ja ponnarilla se näyttää takkupallolta. Todellista huolettomuutta ei ole valtoimenaan lentävät raskaat kiharat vaan tukka, jonka voi halutessaan sutaista kiinni. Ja joka päässä päätä on kevyt heilauttaa. Kohauttaa olkapäitä ja jatkaa eteenpäin.

Siispä nips, naps, naps, kilo tukkaa lattialle ja astetta kevyempi ilme peilissä. Tykkään edelleen kovasti boheemista kiharapilvestäni, mutta en osaa itkeä sen perään - hiuksethan kasvavat takaisin. 

Nyt mennään tasapaksulla, luotisuoraan leikatulla, astetta skarpimmalla tukalla. Oloni on sen kanssa vähän enemmän chic. Se sopii sandaalien ja silkkipaitojen ja punaisten kynsien kanssa. Ja se näyttää hyvältä ponnarilla. Se ei ehkä erotu joukosta kassajonossa tai saa ketään kateelliseksi, mutta se tuntui juuri nyt samperin hyvältä idealta.

Kommentit

annukkamaria (Ei varmistettu)

Muru, oot söpö! <3

Eeva Kolu

Tattis muru, niin säkin! Ja en kestä, että siitä kun ollaan viimeksi nähty on tasan yhtä kauan kuin mun edellisestä kampaajakäynnistä...

Tiinanen (Ei varmistettu)

Tää on niin tätä! Mulla on luotisuora tukka, joka ei käherry edes kähertimellä ellei a) se ole tarpeeksi kuuma, b) tukassa tarpeeksi tököttiä ja c) kiharrettavat osiot tarpeeksi ohuita. Sitten taas ystävälläni on ihanan villin boheemin luonnonkiharat hiukset, joita ei saa suoraksi kuin kampaajan käsittelyllä.
Tietenkin ollaan toistemme pehkoille välillä niin kateudesta vihreitä, että koivunlehdetkin jää kakkoseksi. Ja juuri ne asiat, mitkä omassa tukassa on pielessä, ovat niitä, mitä se toinen haluaa :D Jännää tää tukkakateus.

Mutta sun tukka on kyllä ihana, raikas. Muutos on aina hyvästä, silloin kun se lähtee omasta halusta.

Lauratau
Lapsenkengissä

Erittäin chic! Täällä kans yksi piikkisuoratukkainen kiharakade. :)

Tuo sopii kyllä erittäin hyvin sinulle! Ei siis todellakaan huono valinta, ei todellakaan! :)

Tudor (Ei varmistettu)

Ihanan raikas ilme! Mutta nyt ei hidas lukija ymmärtänyt: miten kiharainen hippitukka voi olla liian pitkä nutturalle? Oon jotekin aina kuvitellut, että mitä enemmän tukkaa, sitä muhkeampi nuttura. Onko multa mennyt jotain olennaista ohi?

mmmiu (Ei varmistettu)

Tätä nuttura-probleemaa määkin ihmettelen :D

Eeva Kolu

Varmasti riippuu hiuslaadusta ja nutturasta. Toki sellaiseen kampaajan väkertämään hienoon juhlanutturaan on parempi, mitä enemmän tukkaa, mutta jos minä yritän huolettomasti sutaista oman ylikasvaneen reuhkani nutturalle niin lopputulos näyttää siltä kuin päälaellani köllöttelisi kuollut raato.

Dorit

Tukalla, takulla, tai vaikka kaljuna - olet jumalainen! <3

hanko (Ei varmistettu)

Oi, tiedän niin sen tunteen, kun kampaajan jälkeen heilauttaa piikkisuoraa tukkaa ja pystyy sekä näkemään että tuntemaan, missä hiusten latvat on. :D Luonnonkiharapehkolla tätä iloa ei tosin kestä kuin muutaman tunnin.

Jolie Laide

Ihana! 

Nilla (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä kertakaikkisen ihana blogi! Sun hyvin kirjoitettuja tekstejä lukiessa tulee aina hyvä, miellyttävä ja jotenkin kevyt olo. Jatka samaan malliin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.