Tällainen pääsiäinen tällä kertaa

Me vietetään pääsiäistä kahdestaan koiran kanssa. Tai kolmistaan, minä, koira ja Josh Rouse. Kerrankin saa kuunnella Josh Rousea kellon ympäri, kun kukaan ei ole natisemassa ja laittamassa soimaan jotain trendikästä.

Kävin eilen kaupassa ja yritin miettiä jotain pääsiäiskivaa kotiin. Pääsiäismunien sisällä oleva krääsä ahistaa ja karkkirakeet alkaa särkeä hampaita. Mämmi ja pasha ovat minulle nojaa-osastoa, enkä oikein näe syytä syödä mitään, jos se ei saa huokailemaan siistäääoonnniiinhyväää. (Tai edes siistääonnniiinterveellistä.) Semmoista posliinipupua pitelin jo hetken kädessäni mutta sitten alkoi ahdistaa se ajatus siitä, että ostaisin tavaran vain paria päivää varten. Vaikka voisihan sen toki kaivaa esille ensikin vuonna. Hmm. Ehkä vielä joskus hankin joulu- tai pääsiäiskoristeen.

Lopulta päädyin siihen, että panostukseni pääsiäiseen olkoon tänä vuonna keltaiset tulppaanit. Mämmin sijasta ostin suklaamoussea - jos ei katso liian läheltä, näyttää ihan samalta. Ruuaksi teen salaatin uusista perunoista. Näyttävät vähän munilta. Ei varmaan saisi ostaa ulkomaisia perunoita, mutta kun näin sanat UUDEN SADON isosti kirjoitettuna pottulaarin yllä, en voinut vastustaa. Tämän pitkän ja tunkkaisen talven jälkeen janoan uutta. Sitä paitsi pääsiäisessähän on kyse uudesta elämästä, kysykää vaikka Jeesukselta.

Sitten oikaisin jalat sohvapöydälle, kaadoin itselleni lasin kuoharia ja otin suklaamousselusikan käteen. Kuuntelin El Turistaa ja paistattelin auringossa. Tästähän tuli oikein mainio pääsiäinen. Usein sitä ihminen onnistuu, kun tekee kuten mieli tekee.

Hyvää pääsiäistä, tipuset ja pupuset!

Nauttikaahan. Älkääkä kavaltako kaveria hopeakolikosta.

Kommentit

Miira (Ei varmistettu)

Ai että alkoi tehdä mieli salaattia uusista perunoista! Pitääkin käydä tutkimassa perunalaareja huomenna. Tänään mennään vielä sillä, mitä kaapeissa on. Yllättävän hyvä illallinen tuli myös uunissa paahdetuista vihanneksista ja itse tehdyistä kalapuikoista. Sunnuntaina on tarkoitus viettää keittiössä niin monta tuntia, että nyt voi ottaa vähän rennommin.

Hyvää pääsiäistä!

Kaks tööttiä (Ei varmistettu)

Täällä toinen joka on tänään viettänyt pääsiäistä kahdestaan koiran kanssa. Pitkä keväinen lenkki ihanassa Turussa ja kotona otettiin sitten seuraksi Woody Allen elokuvien muodossa. Ihana tuhiseva koira sylissä, hyvää ruokaa ja ainakin omasta mielestä viisaita ajatuksia. Hyvää pääsiäistä sinulle ja kaikille muillekkin kivoille ihmisille ja koirille. :) Ja kissoille ja oraville ja mustarastaille ja muillekkin olioille kanssa.

Vierailija-mirkku- (Ei varmistettu)

Alkoi hymyilyttää tuo tulppaanikuva, omaa pöytäänikin kun koristaa täysin samanlainen maljakko samanlaisilla kukilla. Tulppaaneja olen pitänyt yhtäjaksoisesti jo kuukauden ajan päätettyäni että nyt saa luvan olla kevät, sanoi säiden haltija mitä tahansa :)

Kuvat kodistasi ovat muutenkin inspiroineet, ihanan valoista ja avaraa. Itse olen täyttänyt yksiöni kaikenmaailman tummilla kalusteilla ja voimakkailla väreillä mutta nyt kevään kunniaksi olen koittanut vähän keventää tyyliä.

Hyvää pääsiäisen jatkoa sinnekin!

annyi (Ei varmistettu)

kiitos ihanasta musiikkivinkistä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.