Tällaista tänään

Opittua: kaksi kookosta päivässä saa kuulemma ihon hehkumaan. Väitän, että tällä auringolla saattaa myös olla jotain tekemistä sen kanssa.

Muuta opittua: merivesi kelluttaa. Ja elämä kantaa.

Kommentit

-elina (Ei varmistettu)

Kiitos näistä kuvista! Tällaista tarvitaan tässä pakkasaamussa, matkalla töihin. Melkein kuulen aaltojen äänen.
Nauti lomasta ja auringosta :)

liina /kuinsurmaisisatakielen (Ei varmistettu) http://kuinsurmaisisatakielen.blogspot.com

Näistä kuvista ja fiiliksistä ei zen enää parane! Ihan täydellisiä lomakuvia! :)

Tulppaani (Ei varmistettu)

Hei missä oikein oot? Tulee mieleen Intia noista valtoimenaan juoksentelevista koirista :) Plus siellä on upeet biitsit kans!

minä-tässä-hei
A modo mio

Oletko yksin lomalla? Olisi kiva kuulla, miltä se tuntuu. Yksin muukalaisten keskellä.

PSK
Insert Cool Phrase

Ah, mitä kuvia ja mikä tunnelma! Juuri sopiva naistenpäiväksi, hyvää sellaista siis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikset voi kertoa missä olet?

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämähän on blogimatka. Sara K ja Chicling ovat mukana, joten ei Eeva ihan yksin ole.

Eeva Kolu

 

Hahhah, ei todellakaan ole mikään blogimatka :D Ihan yksin olen reissussa ja vielä omalla rahallakin, joten ei tarvitse kenenkään nyt ahistua.

 

Kerron ehkä myöhemmin lisää siitä missä olen, just nyt ei tunnu siltä. Kai bloggarikin saa pitää joitain asioita omana tietonaan? :) Kivaa viikonloppua kaikille ja kiitos kun luette!

Satupauliina
Lankakerällä

Täällä vähän erilaiset lipputangot ja lämpöasteet!! http://www.lily.fi/juttu/long-time-no-see-8

Pidähän rentouttava loma!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hih, taidatte sittenkin olla Sara K:n ja Chiclingin kanssa samassa paikassa - tai jos ette kaikki kolme niin he kaksi kumminkin!

annemi83 (Ei varmistettu) http://52weeksofdeliciousness.com/

Ihania lomakuvia! rentouttavaa lomaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana Eeva, nauti!

-pee

Vierailija (Ei varmistettu)

No vähän erikoiselta kuulostaa ettet halua kertoa kohdetta, vaikka haluat kuitenkin jakaa näitä kuvia täällä. Lukijoiden kiusaamista. ;) Jos bloggaaja haluaa pitää joitain asioita omana tietonaan, ei ehkä kannata postata niistä kuvia sitten...

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivottavasti kerrot myöhemmin, missä olit. Ja muutenkin vähän tunnelmia yksin matkustamisesta. Tekisi kovasti mieli lähteä johonkin yksin, mutta en ole sellaista koskan tehnyt ja hiukan mietityttää, että mikä olisi sopiva kohde. Pelottaa, että jengi huomaa, että tää tyyppi on yksin täällä ja sitten alkaa ahdistelut. Ainakin suosituimmat kännilomakohteet pitäisi kai kiertää juuri tuon takia. Haluaisin rannan, auringon ja vesimelonishaken.

Kanelibasilika

Yksin matkustaminen on ihanaa! <3

Eeva Kolu

Vierailija 10:36, sori, en ymmärrä. Miksi en voisi postata kivoja kuvia ja kirjoittaa lomailun herättämistä ajatuksista ja fiiliksistä ilman, että lukija tietää juuri tarkalleen mistä rannalta niitä kirjoittelen? Onko sillä oikeasti väliä että ovatko ne varpaat nyt henganneet Intian vai Brasilian hiekassa juuri sillä hetkellä kun sain mieleeni jonkun ajatuksen, jonka halusin jakaa? Saamani palautteen mukaan lukijani ovat kyllä tähänkin asti saaneet jutuistani jotain irti, vaikka en todellakaan kerro juttujeni kohteista saati elämästäni kaikkea :)

Vierailija 10:44, toistaiseksi voin sanoa yksin matkustamisesta ainakin sen, että jos menet hyvään hotelliin ja käytät (luotettavaa) taksia, niin ei varmana ole mitään pelättävää tai jännitettävää. Varmasti yksin matkustaminen on pääasiallisesti turvallista pienemmälläkin budjetilla (rupuisemmat hotellit, julkiset kulkuvälineet jne.), mutta tällä tavalla ei tartte kyllä edes miettiä koko asiaa. Ehkä itsekin jännittäisin enemmän jos olisin täällä bailaamassa tai pitäisi liikkua yöllä yksin ulkona, mutta jos tarkoituksena on tosiaan saada vain aurinkoa, ranta ja vesimelonishake niin ei missään nimessä tarvitse pelätä :) Hotelli kannattaa valita siten, ettei se ole mikään ihan kreisibailumesta tai sellaisten lähellä. Tällaisen paikantamisessa auttaa yleensä kun lukee arvosteluja Hotels.comista ja Tripadvisorista :) Ehkä en myöskään menisi ihan ekana Sunny Beachille tai Ibizalle...

Meri-Anna
Oisko tulta?

Ihania kuvia! Ei todella tarvitse blogistin kertoa missä on ja kenen kanssa. Blogistit kertoo just sen mitä haluaa, eikä yhtään enempää. Se on minusta aika vähintä, kun kuitenkin omasta elämästään niin paljon jakaa muille. Se on ihanaa, että kaunista jaetaan, kiitos Eevalle siitä!  Jokainenhan voi tässä kuvien äärellä vaikka kuvitella itsensä rannalle. ;) Hakea tunnelmaa omaa elämäänsä ja haaveilla omasta matkasta. 

Mariso (Ei varmistettu)

Hyvän oloiset sandaalit. Mistä oot löytänyt :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.