tarhapuku

Hei ystävät!

Hienoa, että olette löytäneet tienne tänne. Muutama on valitellut ongelmia blogin syötteessä. Olen laittanut palautteenne eteenpäin ja ongelma saadaan varmasti piakkoin korjattua, jahka joku minua taitavampi teknologiavelho (ei tosin vaadi paljoa...) ryhtyy sitä selvittämään. Olihan se toki odotettavissakin, ettei heti alkuun kaikki toimi niin kuin pitäisi, mutta otetaan alkukankeudet alkukankeuksina!

Sitten mukavempiin aiheisiin...

 

Yksi kirppistelijän suurimmista tyydytyksistä on löytää muutamalla eurolla jotain, jonka olisi hyvin voinut löytää myös putiikin tai tavaratalon hyllyltä. Siitä seuraa miellyttävä (ja itsetyytyväisyyttä aiheuttava) illuusio siitä, että tässä olen juuri ostamalla säästänyt suuren summan rahaa.

 

 

 

Niin kuin nyt vaikka tämä laivastonsininen vakosamettimekko. Ostin sen vitosella Pariisista jostakin satunnaisesta second hand -liikkeestä, mutta yhtä hyvin se olisi voinut olla YMC:n, Boy by Band of Outsidersin, A.P.C.:n tai Madewellin mallistoista.

 

Mekon taskut ja nappiyksityiskohdat ovat täydelliset, lisäksi se on malliltaan kesäksi juuri sopivan huoleton. Äitini tosin kutsuu sitä tarhapuvuksi, mutta milloin äiti nyt olisi oikeassa ollut.

 

Ai niin, aina.

 

No, ehkä lastentarha voi olla tämän kesän teemani. Ostan vielä jarrusukat ja  värityskirjan, päiväunia nukun jo ja kiukuttelussa olen erittäin hyvä. Sitä paitsi, eikös jokainen yli 17-vuotias sorru vähintään kerran kesässä haikailemaan niiden maagisten lapsuuden kesien perään?

 

2011, lapsuuden kesä. Täältä tullaan - sormet mehujäästä tahmeina.

 

 

 

 

Kommentit

Anne (Ei varmistettu)

Joo, mäkin voin lähteä mukaan tohon lapsuuden kesään. Tulis varmaan sisältämään ulkona kirmailua ilman kelloa, niin paljon jädeä että maha sattuu, järvessä polskuttelua kunnes huulet on siniset ja muita klassisia kesäjuttuja. Ja varmaan aika vähän aikaa tietokoneella tai tv:n ääressä.

Eeva Kolu

Anne - jep, pelastusliivit vaan päälle, kun ei enää itse jaksa uida :D Ei itse asiassa kuulosta hullummalta kesältä, ollenkaan... tosin mulle on erityisen rakkaita myös ne lapsuuskesämuistot, jolloin herättiin joka aamu katsomaan tv:stä MacGyverin, Charlien enkeleiden ja Lemmenlaivan uusintoja! Ennen kuin sitten hypättiin sinne järveen :)

Olga (Ei varmistettu)

Mukana ollaan!
Lapsuuden kesän otan mäkin kesän teemaksi:) En käytä kenkiä, syön paljon jätskiä ja uin niin kauan, että huulet on siniset,
oon nukkumaanmenoon asti ulkona (viel ku pääsis leikkimökkiin nukkumaan!), pyöräilen lukuisia kilometrejä, seikkailen metsissä eväät mukanani, pukeudun huolettomasti, en välitä jätskitahroista ja unohdan kammata hiukseni. Niin ja syön joka päivä mansikoita.

Tästä tulee ihan mahtava kesä:)

Eeva Kolu

Olga - kuulostaa ihanalta! Ehkäpä mäkin alan tosissani toteuttamaan tätä visiota. Mutta kai uutta lapsuuden kesää elävä aikuinen saa kuitenkin juoda viiniä puistossa?

Uusi Aamu (Ei varmistettu)

Hei, joo, mä oon mukana! Olen jo aloittanut kesän vieton syömällä mansikoita, fillaroimalla, tunnustellut paljaiden jalkojen alla olevasta nurmikosta, nauttinut helteen omaisista lämpötiloista ja kesätuulen vireestä, hameen helman lepatuksesta ja jäätelöstä ulkona :) Niin ja niistä myöhäisistä aamuista, jolloin herättiin katsomaan tuttua tv-sarjaa :) Ja ehdoton kyllä! viinin juomiselle puistossa.

pmn (Ei varmistettu)

Heippa, vielä mainitsen noihin syöteongelmiin liittyen: itselläni päivityksesi tuli alusta lähtien bloggeriin kyllä, mutta ilman kuvia ja kaikki teksti yhdessä pötkössä. Toivottavasti ne jotkut viisaat osaa ratkaista ongelmat! (:

Eeva Kolu

Uusi Aamu - kuulostaa ihanalta! Samanlainen kesä tilaukseen. Paljain jaloin en kyllä ole vielä päässyt mihinkään, mutta senkin aika koittaa. Koittaahan?! *************** Pmn - kiitos tiedosta. Avuton olo, kun ei itse osaa/pysty tekemään mitään!

villahuivi (Ei varmistettu)

Lapsuuden kesä 2011 viinillä höystettynä kuulostaa hyvältä! I'm in! Mutta en kyllä enää tarkenis uida sinihuulisuuteen asti järvessä.

Siksi tässä lähdin kommentoimaan, kun tutkailin Trendin sivuilta blogisi tietoja, niin siellä oli vanhaan tuttuun kuvailutekstiin jotenkin hypännyt yksi sana liikaa...: "Eeva Kolu on opiskelija ja freelance-kirjoittaja, joka haluaisi ajatella vähemmän ja tehdä enemmän. MITÄ Blogi toimii ajatuskaatopaikkana..."

:D Nimeomaan, onhan sitä hyvä välillä miettiä, että MITÄ kaikkea tekisikään jos ehtisi/jaksaisi/viitsisi! Taas blogisi vuoksi tuli hymy huulilleni, vaikkakin tällä kertaa tahattomasti :)

Eeva Kolu

Villahuivi - anteeksi, mutta nyt en ymmärrä... siis mikä tuossa kuvauksessa oli vikana? :D

Noora Katariina (Ei varmistettu)

Sama ongelma mullakin tuon syötteen kanssa: teksti näkyy yhtenä pötkönä, kuvat eivät ollenkaan. Koskee myös muita Trendin sivuilla olevia blogeja, joten täytyy toivoa, että syöte saadaan korjattua. :)

AnnaStalkkeri (Ei varmistettu)

Kai oot muuten jo käyny kattomas Ole luonani aina-elokuvan? JUST sun tyylisiä vaatteita, kaunis kuvaus ja aika vaikuttava leffa. Synkkää ja surullista meininkiä.

Paula (Ei varmistettu)

Heippa Eeva! En tiedä millaisia ongelmia muilla on ollut, mutta kun itse yritän laittaa bloggeriin uutta osoitetta, niin se vie vaan johonkin Trendin toimituksen blogiin, jonka nimi on "senaste receptien" tms... Toivottavasti vika korjataan pian :) Ja on muuten ihana mekko. Itselläni on samantyyppinen räikyvän oranssina :)

PikkuMasu (Ei varmistettu)

Hei, ihanaa uutta osoitetta blogillesi!
Ja mik tärkeintä, mukavaa kevättä :)

Eeva Kolu

Heippa kaikki, syöteongelmat on siis raportoitu eteenpäin ja odotellaan ja toivotaan että kaikki saadaan toimimaan!************

AnnaStalkkeri - en ole nähnyt vielä tuota elokuvaa, mutta noin sata ihmistä on kommentoinut, että mun on ihan pakko kun on kuulemma ihan mun tyylinen :D Olen lukenut kirjan ja se oli musta surullinen ja ahdistava, joten olen vähän jahkaillut haluanko katsoa leffaa. Ehkä katson sen ilman ääniä ja kiinnitän vaan huomiota vaatteisiin...

Eeva Kolu

PikkuMasu - kiitos, ja sitä samaa! :)

AnnaStalkkeri (Ei varmistettu)

Ei se ehkä niiin ahdistava ollut, etteikö sitä pystyisi katsomaan. Surumielinen ja haikea ehkä ennemminkin. Surullisempi oli mielestäni Oceans-dokumentti missä hai kuoli kun pahat kiinalaiset leikkasivat sen evät irti. Pillitin sitä paljon enemmän. :D

Mutta ne vaatteet! Ja varsinkin Careyn trenssi loppupuolella! Erityisesti pidin valaistuksesta, sellainen lämmin valo, mikä nykyään on trendikästä muotikuvissakin.

Kerriann (Ei varmistettu)

Thanks for writing such an easy-to-udnerstnad article on this topic.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.