Tarkoititko TV poop?

Keksin taannoin, että tämä 60-lukulainen klassikkovalaisin, joka näkyy esimerkiksi tässä Alvhemin kuvassa, on ihana.

Ongelma oli siinä, etten muistanut valaisimen nimeä saati valmistajaa, vaikka kuinka pinnistelin. Ja sehän teki mahdottomaksi löytää myöskään ostopaikkaa tai muuta infoa.

Viime yönä näin unta, että tein blogiini postauksen otsikolla Tunnetko tämän valaisimen? Kuvituksena oli tämä sama kuva.

Sain heti vastauksen kommenttiboksiin: Valaisimen nimi on TV Bob ja se on tyypillinen 60-80-luvun emalivalaisin.

Unessa googlasin TV Bob, mutta Google vastasi vain Tarkoititko TV poop?

No en tarkoittanut. Heti aamulla herätessäni nappasin kännykän työpöydältä ja aloin riivattuna googlaamaan. Tiesin, että valaisin on pohjoismaista tuotantoa, ja lopulta Googlen kuvahaun kautta löytyikin himoittu lamppu sanajonolla svensk lampa emalj. 

Ja juu, Bumlinghan sen nimi on. Ei se nyt niin kaukana siitä poopista ollutkaan. Saas nähdä, tuleeko meille tuommoinen, mutta nyt se on ainakin teoriassa mahdollista.

Mutta sitä ehtii miettiä myöhemminkin - nyt on googlattava TV Bob.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin tuon tai jonkun hyvin samanmuotoisen ja -kokoisen jossain antiikkiliikkeessä, pidin myös, mutta lamppu oli aivan liian kallis, monta sataa euroa.

Liv
Päiväuniaika

Enneuni ;D 

Hosuli
Hömppäblogi

Voi unet! :D

tiia_

Kiva lamppu ja hauska uni. Mulle tuli TV Bobista mieleen Twin Peaks. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja mulle Simpsonit :D

Tropnordique (Ei varmistettu) http://annaheikinheimo.blogspot.fi/

En malta olla kertomatta, että toissakesänä dyykkasin juuri tuollaisen ison valkoisen Bumlingin. Siellä se odotti minua, vähän pölyisenä mutta täysin kunnossa, jäteastiassa. Harvoin olen kokenut niin vahvaa kohtalon tunnetta. Se oli kaunis kohtaaminen.

Riikka/ Vatsasekaisin Kilinkolin (Ei varmistettu) http://vatsasekaisinkilinkolin.blogspot.fi/

Ärsyttäviä tarinat, kuinka jotkut ovat löytäneet roskalavalta aarteita. Mä kurkin lavoille aina, enkä koskaan löydä mitään. Paitsi kerran Sorttiaseman lavalta keinutuoli-mademoisellen, joka oli rautalankakeppisysteemin tavoittamattomissa, eikä henkilökunnan eukkonen suostunut kaivamaan aarretta minulle kauhakuormurillaan.

Mutta näitä Bumlingeja liikkuu jonkun verran huutokaupoissa, kuten Apollossa, Bukowski Marketissa ja Helanderilla. Vasarahinnat ovat olleet monesti tosi maltillisia, edullisia suorastaan. Kannattaa tsekkailla niistä, vaikka noihin huutokauppahommiin jää valitettavan helposti koukkuun.

Tropnordique (Ei varmistettu) http://annaheikinheimo.blogspot.fi/

Riikka, epäilen että tämä oli sellainen "kerran elämässä"-kategorian löytö, olo oli kuin lottovoittaneella.

Tradera.se kannattaa muuten myös tsekata, jos Bumlingia etsii.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah Eeva olet niin ihana. Tässä vähän yli yksitoista yritän rauhoittaa itseäni teen avulla ja lukemalla jotain suosikkiblogejani - toisin kävi, eihän tässä rauhoitu millään, kun on vain arvontaa siellä ja Rihannan konserttikilpailua täällä, lista jatkuu... Sitten, tulin viimeiseen päivittyneeseen blogiin, tänne. Ja samalla kuin hörppäilin viimeiset iltateeni (luomua! ja vihreää!) rippeet, oloni on rentoutunut. Ja harmoninen ja fiilis hyvä. Kaikki vain tämän ihanan blogin ja sinun ansiotasi. Huomenna aamulla lähtö 6:15 Iittalaan, joukkuevoimistelukisoihin ja jännityskin rupesi vähän hälvenemään. Nyt voin mennä tyytyväisin mielin unten maille unelmoimaan vaikka Jonne Aaronista (kyllä, katsoin äsken Vain Elämää, on sekin vaan niin hyvä, haha)! Monta kertaa on jo moneen eri postaukseen pitänyt kommentoida, kun täällä vain tulee niin hyvä ja ihana mieli. Sellainen, vielä on toivoa -fiilis. Kiitos, ihana Eeva.

Vieno (Ei varmistettu)

Voi Bumling on vain niin hieno! Sama harkinnassa meillekin, kunhan tuo remontti suvaitsisi joskus valmistua.

Eeva Kolu

Kiitos kaikki kivoista kommenteista!

Tropnordique, HILJAA! :D Ei vaiskaan, ihan mahtava juttu!

Riikka, kiitti vinkeistä, Bukowskilta olen noita (ja muutakin) katsellutkin, mutta Apollo ja Helander ei ole itselleni tuttuja. Pitää alkaa kyttäämään!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Joko Googlasit? Tuliko Twin Peaks - Bobin naama?

Kanelibasilika

Onpa kaunis! Ja ihana tuo kuva!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.