Terveisiä kaaoksesta, täällä on ihanaa

Heippa kamut!

Hiljaiseksi vetää, täällä virtuaalimaailmassa siis. Nyt eletään nimittäin jännittäviä hetkiä ruutujen, blogien, Facebookien ja sähköpostien ulkopuolella.

Remontti on kyllä edelleen kesken - vessa muistuttaa yhä toisen maailmansodan tapahtumapaikkaa, kaikki listat ovat maalaamatta, karmit kittaamatta ja ikkunalaudat maalaamista vailla. Enkä edelleenkään tiedä, mitä saakelia niille lasioville tehdään.

MUTTA: meillä on esimerkiksi keittiö. KEITTIÖ! Sinne tulee sähkö ja vesi. Siellä voi teoriassa tehdä ruokaa, siis toisin sanoen ihminen voi muina naisina vääntää (tai oikeastaan napauttaa - tämä on kuulkaas nykyaikaa) hellan päälle, nakata uuniin mitä haluaa ja laittaa jämät jääkaappiin.

 Ja huomatkaa: ensimmäiset muuttolaatikot on kannettu sisälle. Olemme ryhtyneet tässä remontoinnin ohessa jo tuomaan jotain tavaroita uudelle asunnolle. 

Se hetki on lähellä, kun saadaan oikaista jalat ja korkata viime syksystä kaapissa majaillut erityisen hiano samppanja. Mutta sitä ennen täytyy vielä jaksaa, pakata, purkaa, maalata, korjata, kiroilla ja saada ainakin muutama hermoromahdus.

Näin maalin häämöttäessä turnausväsymys alkaa näkyä - uuden kodin seinät ovat jo kuulleet huolestuttavan määrän ärräpäitä ja meidän perheen normaalisti loputtoman pitkäpinnainen remppareiskakin on tänään heitellyt poria ja vaihdellut tunnetiloissaan raivosta epätoivoon.

Mutta siitä huolimatta, nyt ehkä ensimmäistä kertaa koko projektin aikana uskon oikeasti, että jonain päivänä me vielä kutsutaan tätä kodiksi. Nyt takaisin täyttämään keittiön kaappeja. Kivaa keskiviikkoiltaa kaikille!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei onnea rempan edistymisestä!

Kysymys: Mikä on tuo (tiililadonnalla laitettu?) laatta keittiössänne? Löysin omaan tulevaan keittiöömme Abl:n sellaisen metrolaatan, mutta mihin laattaan te olette päätyneet?

Eeva Kolu

Vierailija, no ny en kyllä osaa sanoa, poikaystävä haki jostain, ehkä K-raudasta? Ihan tosi perusperuslaatta siis, saa varmaan kaikista rautakaupoista. Tuo ei ole semmosta fasadilaattaa (?), jota metroasemilla on, vaan ihan lättänää kaakelia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

"pitkäpinnainen remppareiskakin on tänään heitellyt poria"--- Luulin ensin, että remppareiskanne on puhunut jotain porin kieltä, joka on poikkeuksellisen rumaa. Kunnes tajusin, että pora-nimistä työkaluahan se varmaan on kuitenkin heitellyt. Juu, vähän väsyttää :-)

vierailija (Ei varmistettu)

Vaikka toi onkin varmasti ihan hullua rempata asuntoa, niin siinä vaiheessa kun tajuaa että hei tämä oikeasti on nyt meidän koti !! ja se vielä tuntuu siltä niin se on kyllä varmasti hieno hetki!

Eeva Kolu

Vierailija, hahaa mahtava :D Poria ei väännä, mutta loimaata kyllä.

vierailija, no niinpä! Sitä hetkeä odotellessa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi keittiö näyttää ihanalta! Paljon tsemppiä loppurutistukseen! <3

Enpä malta odottaa että oma elämäntilanne olisi sellainen, että omistusasunto olisi ajankohtainen... :)

vaiva (Ei varmistettu)

Oooh hyvältä näyttää! Mulle kanssa uusi keittiö ja koti kiitos!

minttuli (Ei varmistettu)

Onnea!! Ootte ihan loppusuoralla ja ainakin keittiö on tosi kaunis jo nyt! Itse kärvistelen myös remontin loppusuoralla, muutama kuukausi pitäisi vielä jaksaa... tässä keskeneräisyyden keskelläkin olen ihan fiiliksissä silti kodistani :)
Tsemppiä sinne myös!

Hosuli
Hömppäblogi

On sievää! Olen iloinen puolestanne, varmasti aivan mahtava tunne. :)

tuntematon (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Ja Eeva, olet ihana! Tekstisi ovat nerokkaita ja odotan aina uutta postausta sulta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei voi kun sanoo: näyttää IHANALTA!
Jaksakaa vielä pikkusen :)

annemi

Ihana uuni! silmät kiinnittyivät kuvassa heti siihen ja sen jälkeen ihaniin hyllyihin keittiössä. Upean näköistä :)

helly
hellyys

Keittiö, ja minkälainen! Kertakaikkisen vau! Moderni ja kodikas samalla kertaa.

(ja syntyjään porilaisena vähän loukkaannuin vierailijan kommentista. on porin murre ehkä vähän rumaa, mutta poikkeuksellisen? :D)

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttää upealta! Ah!

nansk

Jumalaisen näköinen keittiö! Kyllä tuolla sitten kelpaa ruokablogata, eiks vaan? (; Kadehdin. Jos mullakin olisi tuollainen keittiö, tekisin ihan varmasti herkullista ruokaa. Krhmn.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei tsemppiä loppurutistukseen. Meillä on vielä ihan täydellinen kaaos kaikkialla,  välillä meinaa seota pää. Ehkä se vielä valmistuu.

Teidän keittiö on IHANA! 

Parkkis (Ei varmistettu)

Hyvältä kyllä näyttää. Ihanat noi ylähyllyt, kun eivät ole umpinaiset. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Tosi kaunis tuo teidän lattia. Meilläkin on tarkoitus valkaista tuvan lattia (kellertävä lakattu mäntylattia...) vielä tämän syksyn aikana. Kokemuksista olisin kiinnostunut, Osmon vahaa siis käytitte, montako kertaa käsittelitte ja kauanko tämä vei aikaa, kuivuiko nopeasti? Eri vaihtoehtoja vertailen tässä ja lopputulos tuolla Osmolla näyttää niin kauniilta, että se vaikuttaa parhaalta vaihtoehdolta tällä hetkellä.
Satu

Murkinamasu (Ei varmistettu)

Juuri tänään mietin tälle sivulle siirtyessäni, että mitäköhän rempallenne kuuluu, ja että olisi kiva nähdä kuvia siitä. Hyvältä näyttää, tai itseasiassa aivan älyttömän ihanalta. Tuo lattia on mahtava ja keittiö ylittää kaiken. Paljon pitkää pinnaa ja onnea remontin kanssa! :)
Olisi mahtava, jos viitsisit laittaa enemmänkin kuvia ja kirjoittaa valitemistanne ratkaisuista ja materiaalivalinnoistanne. Nimim. Kohta oma remppa edessä.

Sof (Ei varmistettu)

IHANA keittiö, mistä olette ostaneet kalusteet?

Tsemppiä loppurutistukseen, meillä koko remppa edessä...

Tuulee tuulee

Toi tila näyttää siltä että se on just siinä herkullisessa vaiheessa, jossa on aivan milli sitten päästy kaaoshuipun yli ja mieli tajuaa että nyttttt nyt nyt nyt tää alkaa kiihtyvällä vauhdilla valua kohti valmista! Meillä kans ihan pian muutto ja jos nyt ei ihan ton tasoista remppaa niin pientä fiksailua, odotan jo kieli pitkällä just tuota tunnetta. :)

Nellie (Ei varmistettu)

keittiö näyttää ihan uskomattoman ihanalta!! tsemppiä loppukiriin!

Ami (Ei varmistettu)

Oi kun näyttää ihanalta! Auttaisin jos vaan voisin, mutta jos yhtään on tsempeistä apua niin niitä sinne kilokaupalla! Sitte on ihanaa, kun se on valmis ja se näyttää just teidän omalta kämpältä, eikä jonku muun :)

Tuutikki (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä maailman ihanin blogi! Kiireiden takia en ollut ehtinyt käydä täällä hetkeen, joten olipa ihanaa lukea monta juttua putkeen. Voisit kyllä kirjoittaa vaikka kirjan, eihän näistä teksteistä saa kyllikseen. Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä remontin loppukiriin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Uu! Eilen yritin juuri epätoivoisena selittää äidilleni, kuinka haluaisin tulevaisuuden keittiööni pelkät alakaapit ja ylös vain avohyllyt.

Ei se tajunnut. Nyt on kuva.

Ja kauniiltahan se näyttää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana keittiö! Ja ihanat vetimet, onko Ikeasta?

Sophia (Ei varmistettu)

Tsemppiä loppurutistukseen! Jo pelkästään muutto on iso ponnistus, mutta siihen vielä remppa ja keskeneräinen kaaos päälle: olet ansainnut pari hermoromahdusta ihan hyvillä mielin ja ilman anteeksipyyntöjä! ;)

Tiiuska (Ei varmistettu)

Ai että, liian ihana keittiö! Voi kunpa itsekin saisin samanlaisen joku kaunis päivä :)

Rimmarimma (Ei varmistettu)

Onko nuo nätit seinähyllyt Ikeasta?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen keittiö! Onnea teille! Mistä on keittiönpöytänne? :)

/Johanna (http://www.divaaniblogit.fi/blogit/kotilo/)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.