TGIF

... eli thank God it's (almost) February!

Loputon yö nimeltä tammikuu päättyy tänään!

Olenko ainoa, jonka mielestä tämä kuukausi on kestänyt ainakin kolme kuukautta?

Olen aamuvirkku, mutta viime päivinä olen alkanut lähteä töihin vähän myöhemmin. Nimittäin jos menee töihin ysiltä kasin sijaan, ehtii nähdä bussin ikkunasta auringonnousun. Taivas vaihtuu vaaleanpunaisesta pastellinsiniseen ja suupielet tekevät aamujumppaa (staattinen pito korvia kohti).

Ah, mikä tuplavoitto: viikonloppu alkaa ja helmikuu alkaa! Ja aamulla paistoi vielä aurinkokin. Ja minä otan kohta kokan kohti Turkua, jossa aion hemmotella itseäni lempikahvilan kahvilla, lempipizzerian pizzalla ja lempi-ihmisten (ja lempikoiran!!) seuralla.

Niin ja, mainitsinko jo, että tammikuu on kohta ohi? Ainoa suunta on valoa kohti.

Skoolaan sille iltapäiväkahvillani, kivaa viikonloppua!

Kommentit

Terhis (Ei varmistettu) http://tatatuumin.blogspot.fi/

Mahtavaa Eeva, juuri näin! :)

Kiitos ihanasta ja valoisasta kirjoituksesta ja hienoista kuvista! Superkivaa viikonloppua lempiasioidesi äärellä! :)

Anniinaa (Ei varmistettu) http://cinnamonbiscuits.blogspot.fi/

Mä olen nauttinut tämän tammikuun valoista kyllä! Tampereella on ollut lumentulon jälkeen melkein pelkkää aurinkoa, ah. Ja meillä on sama suunta viikonlopuksi, onpas ihanaa käydä pitkästä aikaa Turussa! :--)

ninoh

Tammikuu on aina liian pitkä ja joulukuu menee taas mielestäni aivan liian nopeaan..Nyt tuli pizzan himo, sen saa aikaan pelkkä sanan kuuleminen..Ihanaa viikonloppua!

Mahdoton Nainen

Varastit mun akronyymin!! Mutta yhdyn ehdottomasti tuohon hehkutukseen, ja feisbuukin mukaan moni muukin :)

LaJo (Ei varmistettu)

Mitä pizzeriaa suosit Turussa?

Sophie_ (Ei varmistettu)

Veikkaan Pizzariumia. :)

PauliinaS (Ei varmistettu)

Oot ihana. :)

anna-liisa (Ei varmistettu)

Lempikahvila? Pizzeria on tullut selväksi, joskin kokeilematta sekin.

tsaipuli (Ei varmistettu)

Arvelisin, että Café Art.

sapuli (Ei varmistettu)

Tervetuloa Turkuseen! Ja pizzalle kans :)

sapuli (Ei varmistettu)

Turun paras kahvila (varmaan Eevankin mielestä) on Cafe Art! Ehkä ainoa kahvila Suomessa, josta saa vaan hyviä juttuja.

Marski (Ei varmistettu)

Hah, ja minä juuri 5min sitten päivittelin miehelleni, miten järkyn nopeasti tämä tammikuu on mennyt. Noh, nopeasti tai ei, nyt se on ohi ja kevät saa tulla. Ihanaa viikonloppua :)

Helmikuulover (Ei varmistettu)

JEEEE! HELMIkuu, oi miten mahtava ja upea sinusta tuleekaan. Mun puolesta tammi-maaliskuu saa mennä oikein rauhakseen. Ihaninta on kun kevät ja kesä on edessä vielä. On aikaa herkutella kaikilla ihanilla haaveilla, että mitä sitä sitten haluaakaan tehdä. Ahh, tai ihan vaan oottaa jännityksellä mitä ihanaa se kevät ja kesä taas tuokaa tullessaan. Mutta kun tietää, että sieltä ne tulevat vääjäämättä KEVÄT ja KESÄ ja kaikki EDESSÄ vasta! PARASTA!
Aion nauttia täpöllä helmikuusta. Toivottavasti se on oikein kirkas ja valoisa meille kaikille ja pakkanenkaan ei haittaa! Ihanaa kevään alkua Eeva sulle! Ihanaa helmikuuta!

Annee (Ei varmistettu)

No onhan joku kanssani samaa mieltä kun olen koko kuukauden kiemurrellut sen vaikeuden kanssa että tammikuu ei lopu ollenkaan ja olen sanonut että on kuin kolme kuukautta jo olisi kestänyt. Aurinkoa, edes valoa...sitä odotan minäkin.

LiK (Ei varmistettu)

Ooh! Helmikuu, ajattele, keskiviikkona on Runebergin päivä, ja sitten on laskiainen! Parhain kuukausi ikinä! Ai, ne helmikuun aurinkoiset pakkaspäivät, kaunis valo, lintujen esimmäiset lirkutukset! <3
Ja hei myös, Turku, kerro paaaljon terveisiä sinne, onneksi sinne pääsee taas kesällä! Ja koska nyt on jo helmikuu, sekin on pian!

p.s. Jos sun maanantain ensimmäinen postaus ei sisällä sitä ihanaa koiraa, en lue sun blogia viikkoon!

TheVillis (Ei varmistettu)

Jee, skoolaan kanssasi helmikuulle! Tammikuu on selätetty ja se tuntui kolmelta kuukaudelta! Mukavaa viikonloppua Turkkusiin!

-pinja (Ei varmistettu)

Tanskassa paistoi tammikuussa aurinko 9,2 tuntia -siitä seitsemän tuntia sinä aikana kun lomailin auringottomassa Suomessa. Siis oikeasti, kaksi tuntia aurinkoa viimeisen kuukauden aikana! Aika pitkälle pääsee vitamiineilla ja salsalla, mutta odotan sitä alkavaa kevättä niin paljon, että melkein itkettää...

PIENI KOTI

Et ole ainoa, et. Nyt on ihanaa mennä kohti valoa ja kohti lämpöä samalla. Olen ollut koko tammikuun niin jäässä, syväjäässä. En tarkene missään. Ehkä kevät tuo myös tarkenemisen. Hrrrr, nyt tuli niin kylmä siitä että kylmyyttä ajattelin; on päästävä äkkiä peiton alle lämpimään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.