tintåssa

(******* Inken jouduttua jo uhriksi mainittakoon, että postaus sisältää Top Chef-spoilerin.)

 

 

Hirvittävä vääryys tapahtui televisiossani (tai siis tietokoneellani) eilen, kun Josen käskettiin pakata veitset Top Chefissä.

 

Mutta tarkemmin ajatellen, hyvä näin. Jos olisi voittanut, olisivat takuulla houkutelleet sen Helsinkiin. Nyt saamme pitää Josen Tintåssa, ainakin toivottavasti.

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat ovat yhdeltä päivältä, kun tuli silmitön himo tuohon Fiskarsin ilmakuivattuun kinkkuun. Ajattelen sen syömistä terveystekona, koska se on tosi suolaista - nuolevathan hevoset ja marsutkin suolakiveä vain silloin, kun suolalle on aito tarve. Tintån prosciutto-pizza olkoon minun nuolukiveni.

 

Toinen suosikkini listalta on fantastinen härkävarras, jossa Fiskarsin luomuhärän sisäfilee kohtaa kotitekoiset ranskalaiset ja ihanan salaatin. 

 

Tänään minulle on tuskin luvassa kumpaakaan - voi tylsä todellisuus ja liedellä hautuva hirssipuuro.

 

Tosin saatan kyllä juoda prinsessakahvit Victorian ja Danielin vauvan kunniaksi. (Minua muuten hihityttää ajatus siitä, että Vickan ja Daniel voisivat olla ne ekat vanhemmat jotka kirjoittavat Facebookiin että tyttö tuli! Pikkuprinsessamme on niin ja niin pitkä ja painaa niin ja niin paljon ja oikeasti tarkoittaa sitä.)

 

Onnellista torstaita!

Kommentit

inke (Ei varmistettu)

Aaaasssssrgh SPOILASIT!

Grace (Ei varmistettu)

Voi olla, että lounaspaikkasuunnitelmat just vaihtuivat, kiitos noiden kuvien. Ja tää täti on niin iloinen Vickanin & Daanielin puolesta, ja tietty ties jo etukäteen, että tyttären saavat...

Alien (Ei varmistettu)

Mä olin myös ihan hitsin pettynyt, kun Jose tippui :( Mut ihan hyvä näkökulma, että nyt ehkä pysyy toivottavasti jatkossakin Tintåssa ilonamme! :)

inke taas (Ei varmistettu)

...mutta ollaan ehkä sujut koska näin aamulla Miika Nousiaisen!

Eeva (Ei varmistettu)

Inke: sori beibe. Mut mitä tulee reality-sarjoihin, niin varoaika on korkeintaan 5 minuuttia lähetyksen alkamisen jälkeen! ************ Grace: suosittelen, Tintåssa on hyvä lounaskin ja pizzaa saa myös lounasaikaan :) ********** Alien: niinpä! Nyt ei toivottavasti menetetä lempiravintolan kokkia Helsinkiin kustannussopimusten ja tv-diilien takia :)

Maitomuija (Ei varmistettu)

Lukiessani aamulla hesarista ruokaohjeitasi päätin, että tänään vihdoin kiitän sinua mahtavista blogeista. Kiitos Eeva! Postauksistasi tulee hyvälle mielelle, asenteesi elämään ja toisiin ihmisiin vaikuttaa ihanalta ja avoimelta ja käyttämäsi kieli on sujuvaa ja kaunista. Hesarin puolella esittelemäsi reseptit ovat olleet loistavia! Niistä on kokeiltu jo useampaa:) Ihanaa kevättä ja onnea uudesta asunnosta! Ja mitä tulee pienen prinsessan syntymään: tapahtuma vaatii ehdottomasti leivoskahveja.

Pee (Ei varmistettu)

Sama! Täälläkin jouduttiin spoilerin uhriksi, enkä edes nähnyt Miika Nousiaista aamulla. Höh. Ehkä selviän tästä kuitenkin, joten no harm done. Hauskaa päivää ja ihania prinsessakahveja!

Heidi (Ei varmistettu)

Höh, en ollut katsonut jaksoa vielä :(

Eeva (Ei varmistettu)

Maitomuija: kiitos aivan ihanasta kommentista! Kyllä nyt kelpaa reseptejä väsätä jatkossakin :) **** Pee ja Heidi - pahoittelen! Mutta kyllä mun mielestä ajankohtaisista tv-ohjelmista saa puhua sen jälkeen kun ne ovat tulleet telkkarista (kirjoitetaanhan niistä lehdissäkin). Ei voi ikinä tietää, päättääkö joku katsoa jakson päivän, viikon vai vuoden myöhässä.

Amppeli (Ei varmistettu)

...sulla on ruskeat hiukset! Ootpas erinäköinen. Prinsessauutiset oli parhaat uutiset tänään :)

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Pakko tehdä turistivisiitti Turkuun, kun kesällä asustelen lähempänä kaupunkia. Muutaman aiemman käynnin perusteella en ole suoraan sanottuna kauheasti tykännyt Turusta, mutta sun tekstit on saaneet mut vakuutettua siitä, että se ansaitsee uuden mahdollisuuden. Suunnittelen reissun kohteet sun blogin avulla. :D Tintå siis ainakin. Niin ja muut kuin kuninkaalliset vois lopettaa sen prinsessahöpötyksen, mutta oiiiih Victorian ja Danielin vauva!

P. S. Olet hirmu kaunis tuossa kuvassa!

Linda (Ei varmistettu)

Byhyy, munkin mielestä oli väärin, että Jose tippui! Tuli tosi pettynyt olo... :( Mulla ei ole edes mahdollisuutta käydä Tintåssa, kun en Turussa majaile. Onneksi tätä päivää piristääkin jo prinsessauutinen! :)

Eeva (Ei varmistettu)

Amppeli: tuohan on se sama (oma) väri, joka mulla on ollut jo pari vuotta! :D Tosin myönnettäköön, että näyttää tummemmalta tuosta kuvan sävytyksestä johtuen :) *********** Hosuli: voi kiitos! Tule ihmeessä Turkuun kesällä, täällä on silloin vielä tavallistakin ihanampaa! :) *********** Linda: suosittelen sullekin turistimatkaa Turkuun, sitten pääsee Tintånkin katsastamaan :)

Jenny (Ei varmistettu)

yyh, mäkin petyin pahasti tohon Josen tippumiseen. mutta vähän hymyilytti, kun hän niin kovasti mainosti Turkua, ja mulle tuli ihan sinä mieleen :)

Hanna (Ei varmistettu)

Hih, tää on tosiaan niitä harvoja kertoja kun tyttölasta kutsutaan prinsessaksi eikä mua ärsytä. Oon kyllä tänään törmännyt tohon "pikkuprinsessaan" vähän liian usein. No joo, ei se varmaan vastasyntyneenä kovin valtavakaan ole:)

Linda (Ei varmistettu)

Haha, oon itse asiassa jo suunnitellu tulevani sinne kesällä turreks. En tosin jaksais odottaa kesään asti härkävarrasta- niin monelta taholta oon ehtinyt kuulla hehkutusta siitä. :D Ja naurettavinta on, että asun Helsingissä. Luulis täältäkin löytyvän jotain vastaavaa. Uusia paikkoja toki avataan tiheään tahtiin, mutta harmi kyllä tunnelmallista, sopivan hintaista, maukkaita ruokia tarjoavaa pikku bistroa ei taida vieläkään oikein löytyä löytyä täältä. :/

Jennisk (Ei varmistettu)

Oih tintå on kyllä ihana. Ja meikäläinen muuten oli vielä eilenkin kiukkuinen siitä Josen tippumisesta! Tekis mieli laittaa koko sarja boikottiin. Niih.

J.K. (Ei varmistettu)

Lovely! Is your Instagram account public? If so, I'd love to follow you!

Eeva (Ei varmistettu)

J.K. - thanks! My Instagram is not public, but I sometimes post my Instagram photos here :)

Johannes (Ei varmistettu)

Te saatte pitää Josen tintås? Ketä te ootte? "Mekin" halutaan pitää bestisraflojen kokit täällä mestoilla, ja parhaat sommelierit myös. Onneks ne ei haluu lähtee turkkuseen. Hienoa, että Jose palas Turkuun. Tintå on ihan ok mutta kovin kovin overrated.

Marianne (Ei varmistettu)

http://pastanjauhantaa.blogspot.com/
Intohimosta ruokaan. Tutustukaa.

Eeva Kolu

Johannes: hehheh, onko stadilaisten ruokaharrastajien itsetunto tosiaan noin heikoissa kantimissa että tarvii tällaisesta postauksesta pillastua ;) Kerro toki, mitkä paikat Helsingissä ovat parempia kuin Tintå. Olen itse asunut siellä 20 vuotta enkä nyt äkkiseltään keksi yhtään, jossa hinta-laatu-suhde olisi yhtä hyvä yhdistettynä kivaan ja helpostilähestyttävään ilmapiiriin. Oikein mielelläni kuulisin vinkkisi, niin voin sitten seuraavalla reissulla käydä testaamassa. ***** Marianne: juu, onhan tuota luettu, tosin mun mielestä blogit.hs.fi/kauhaajarakkautta on silti paras ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.