toimistohommissa

Rakkaat ystävät,

 

minua ihan nolottaa, miten hiljaista täällä on ollut viime aikoina. Se johtuu ihan vain siitä, että nyt on meneillään niin paljon asioita, että harvoin pääsen kameran ja koneen ääreen. Toivon, että kohta tässä siunatussa elämässä olisi sellainen tilanne, että pääsisin jopa kertomaan teille niistä asioista enkä vain niiden aiheuttamasta hässäkästä. Mutta olen ajatellut teitä kyllä, usein.

 

 

Olin taas muutaman päivän Helsingissä, tällä kertaa toimistohommissa. Neljä vuotta kotona yksin töitä tehneeltä se vaati vähän totuttelemista (normaalisti kun saatan tehdä töitä pyjamassa tai epäluovan hetken iskiessä alkaa toljottaa Word-tiedoston sijaan Kostoa netti-tv:stä tai - kuten juuri äsken - kääräistä kaulahuivin tyynyksi ja ottaa torkut työhuoneen lattialla).

 

 

 

Onneksi Lilyn toimituksen toimisto taitaa olla toimistojen vähiten pelottavasta päästä. Työpöytäni ääressä minua odotti paitsi näppis ja muistiinpanovälineet, myös sipsipussi. Kati ennusti, että liittymiseni Lilyn toimitukseen ei tule tuottamaan ongelmia - Googlen kuvahaku sanalle etikkasipsit kun kuulemma näyttää ensimmäisenä meikäläisen kuvan.

 

 

Kommentit

Jennifer (Ei varmistettu)

Taisin nähä sut eilen Aleksanterinkadulla. Helsingissä siis! Jos se sinä olit niin kauniina kipittelit menemään :-)

Eeva Kolu

Jennifer, voi kiitos! Olin eilen Helsingin Aleksanterinkadulla, joten mahdollista on, että törmättiin :)

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Huomasin, että olit kirjoittanut Lilyyn. :) Siistiä! Liittynee erääseen tuoreeseen yrityskauppaan jollain tapaa? Kiinnostavaa nähdä, miten Trendi ja Lily toimivat saman konsernin alla. No, joka tapauksessa sipsit rules ja näytät aivan mahdottoman sievältä tuossa kuvassa.

Haller (Ei varmistettu)

Suloinen kuva!

Kuule, minua kiinnostaisi sellainen asia, että miten olet alun perin päässyt kirjoittajaksi näihin kaikenlaisiin naistenjulkaisuihin? Itsekin olen joskus haaveillut työstä naistenlehdessä, mutta minulle on täysi mysteeri, miten tuohon kummaan naistenlehtimaailmaan voi päästä osalliseksi. Olisi kiva jos tohtisit raottaa hieman omaa taustaasi alalla :)

Petra (Ei varmistettu)

Oli pakko testata tuo google-haku. : D

Pee (Ei varmistettu)

Ihmettelinkin eilen vai toissapäivänä kuvaasi siinä Toimituksen palstan sivupalkissa, onnea siis uudesta työstä! Ja menen seuraavaksi hakemaan etikkasipsejä googlesta :D

Emma (Ei varmistettu)

Sipseillä varustettu toimistopäivä ei voi olla ihan kamala! Voimii hässäkän keskelle muru!

Laura Koo (Ei varmistettu)

Mikä kumma on tää Lily? Tai miten kummassa en oo ikinä ennen kuullut siitä.. Hienoa, et tutustutit miut siihen; meneehän tää työpäivä tässä lueskellessa.. ;)

ada (Ei varmistettu)

sulla on ihan älyttömän ihanan värinen tukka!

jules (Ei varmistettu)

aika ihanalta vaikuttaa tuo lilynkin toimisto ja kiva kuulla, että hommia riittää kun ne ilmeisesti ovat mieleisiä :) ja varmasti sovit hyvin porukkaan mukaan! kuva on myös supernätti :)

Eeva (Ei varmistettu)

Hosuli: kiitoksia! :) Eivät liity yrityskauppaan minun hommat mitenkään, mutta jään toki itsekin jännityksellä seurailemaan, miten asiat kehittyvät. ********** Haller: en tiedä onko tähän oikein muuta reittiä kuin vain kirjoittaa paljon, ideoida juttuja ja tarjota niitä lehdille. Alan opiskelijat voivat myös hakea kesätöihin tai harjoitteluun eri lehtiin. Itse en ole tosin koskaan vielä ollut varsinaisesti toimituksessa töissä/harjoittelussa, vaan olen tehnyt koko ajan kotoa käsin freenä. Tsemppiä uralle! ******** Petra: mä en uskaltanut :D ******* Pee: joo, siellä mää virnuilen :D **** Emma: ei ollutkaan, ku oli ihana! Kiitti hani! ******** Laura Koo: kannattaa ehdottomasti tutustua Lilyyn :) Sieltä ei tosiaan lukeminen ihan heti lopu kesken! ******** Ada: voi kiitti, ihanaa kun joku sanoo noin tästä klassisesta "maantienharmaasta"! :) ******* Jules: joo, kiva toimisto onkin ja tosi mukavia hommia! Ja kiitoksia kovasti :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.