toiveuusinta: hömppää

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 6.5.2010.

 

Sain tekstiviestin. "Varmana katot sitä hömppäleffaa, vai voiko sulle soittaa??"

Olen lainannut ystäväni kirjahyllystä Cecelia Ahernin kirjan ja ajatellut koko ajan lukevani hömppäkirjaa. Jos joku kysyy millaista blogia kirjoitan, vastaan epäröimättä että no se on sellanen hömppäblogi.

 

 

 Luin yhdestä viestinnän oppikirjasta, että yhteiskunnallisesti vähiten arvossa pidetään niitä tv-ohjelmia, joita naiset katsovat. Ne ovat arvotonta hömppää. Miksei Tekniikan Maailman viihdelukeminen ole hömppää? Tai penkkiurheilu? Eivät ne ole sen kehittävämpiä harrastuksia - urheilun katsominen kalja kädessä ei itse asiassa kohota kuntoa.

 

Muotiblogeja ja penkkiurheilua yhdistää yksi asia: niiden parissa viihdytään ja rentoudutaan. Ero on siinä, että toiseen liittyväksi on tapana mieltää miessukupuoli ja toiseen naissukupuoli. (Ja tosiaankin mieltää - olen ihan varma että Morsianten sodalla oli myös mieskatsojia, ja tiedän faktaksi, että jääkiekkokatsomoissa karjuu myös munasarjallisia penkkiurheilijoita.)

 

Edes Steven Seagalin leffat eivät ole hömppää. Aivotonta räjähtelyä ehkä, muttei koskaan sentään hömppää.

 

En kiistä, etteikö kynsilakkaharrastukseni tai viime kesänä lukemani Manhattanin blondit olisi hömppää. Mutta kun jalkapallon MM-kisat kesällä alkavat, kerron kavereille että meillä oli eilen kyllä mahtava ilta kotona, katottiin semmosta ihanaa hömppää missä ei tarvinnu ollenkaan ajatella, jännitettiin vaan mitä seuraavaks tapahtuu, ja mentiin ihan primitiivisten tunteiden mukana! Ja hienointa oli kun Podolski teki maalin viimeisellä minuutilla. En ollu seuraavana päivänä yhtään viisaampi, mutta oli kyllä kivaa ja rentouttavaa!

 

 

Tässäpä teille päivän asu, mitä ihanaa hömppää!

 

bleiseri: Hömppä&Mauritz

hömppäpaita (oikeasti hömppämekko): Singaporesta

hömppäshortsit: Supré

laukku: Friis & Hömppä

kengät: second hömppä

Kommentit

je (Ei varmistettu)

Samansuuntaisia ajatuksia olen minäkin miettinyt moneen kertaan, mutta tuskin olisin näin hienosti osannut mietteitäni muotoilla. Ei hömppää, vaan oikein tarkkanäköistä pohdintaa! :)

Sonja (Ei varmistettu)

Hömppä on tärkeää <3

Katja (Ei varmistettu)

Voi ku mä niin tykkään sun blogista! Kerrot nämä asiat niin hyvin ja tuntuu et aina noi sun kokemukset/tiedot tulee tarvimaan elämässä. Esim noi kahvilat joista kerrot aina välillä ja nuo meikkipostaukset. Olisi vielä kiva jos tekisit postauksen siitä että miten muokkaat sun kuvia. Neki on aivat ihanat! Kiitos!

dishwasher (Ei varmistettu)

ei urheilu oo hömppää. tai no, ehkä tästä näkökulmasta sitten. urheilu on elämä.

dylan (Ei varmistettu)

Edelliseen kommentoisin, että myös monet teemat naisten hömppäohjelmissa ja kirjoissa on mitä keskeisimmällä tavalla elämää. ;) Eikös elämä olekin vähän hömppää suurimman osan ajasta?

pincu (Ei varmistettu)

hei laita se postaus missä kerrot kun poikaystäväsi näkee stockalla niitä huonoja macaroneja ja sitte lähettää sulle viestin ja tiesit samantien että jonain päivänä laitatte hynttyyt yhteen =)

Mona (Ei varmistettu)

Eeva miten sä osaatkaan sanoo aina kaiken mitä itse en oo osannut sanoiksi pukea?

Ja olet jotenkin hirmuisen nätti näissä kuvissa, ei sillä ettet yleensä olisi mutta: )

#08 (Ei varmistettu)

Me kaikki tarvitsemme Hömppää. Kiitos että kosketat meidän kaikkien tavallisten, muka yliromanttisten, Woody Allenin elokuvia rakastavien, reisiään ja mahaansa häpeilevien, ikuisesti mahdottomaan uskovien, sydämiä. Kiitos että uskallat näyttää niin paljon itsestäsi että se pystyy koskettamaan niin monta ihmistä kuin uskon sen koskettavan. Kuulostakoon hölmöilyltä ja yön pikkutuntejen lausunnalta, mutta erittäin harvoin törmää niin rehellisesti aitoon ja itsensä peliin laittavaan kirjoitusalan ammattilaiseen. T: Trendin pitkäaikainen lukija

Mai (Ei varmistettu)

Hih, Morsianten sota on yhden miespuolisen kaverini kaikkien aikojen lempielokuva!

India (Ei varmistettu)

Good to see a tleant at work. I can't match that.

hpvrmrvmutx (Ei varmistettu)

QjHPkY pxjnhykeighq

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.