Toukokuun virallinen biisi, eli zubizuu sullekin

Kiitos Mad Menin, olen löytänyt itselleni täydellisen toukokuubiisin.

Laitan tämän soimaan välittömästi, kun aamulla saavun työhuoneelle. Kuuntelen sen aina, kun työ alkaa tökkiä, ja loppuajan hyräilen sitä itsekseni näppistä naputtaessani. (Onneksi toimistonaapurinani on kuvittaja, joka ei ole koskaan paikalla.)

Ja voin kertoa, rakkaat ihmiset, että mikään - mikään - ei tunnu kovin vakavalta, ryppyotsaiselta tai turhan hankalalta, kun sen tekee samalla kun hyräilee zubizubizuu.

 

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Mad Meniä voi kiittää niin paljosta :)

Haller (Ei varmistettu)

Oi ihana Eeva, kiitos että aina jaksat piristää meidän lukijoiden päiviä.

Minua on tässä askarruttanut sellainen kysymys, että miten olet oikein päätynyt työskentelemään - tekisi mieli sanoa naistenlehtimaailmassa, mutta ehkä paremminkin yleisesti naistenmediamaailmassa? Olisi mukavaa tietää sinun tarinasi, koska itseäni kiinnostaisi melko lailla sen tyyppiset hommat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oma sunnuntaisoittolista on kasvanu räjähdysmäisesti Mad Menin myötä! Täydellinen sunnuntai on ensin brunssi, ja kotimatkalla kuulokkeet korvaan joista tulee just tollasia ihanan sympaattisia vanhoja biisejä. Samaa musaa kotona ja liihotusta lempparipyjama päällä ja viinilasi kädessä. Ei kuule paljon tee mieli murjottaa, ja seuraava viikko alkaa erinomaisesti.

Emma

Tää oli ihana aloitus lauantaille! Mutta nyt mulla jostain syystä soi päässä Trololoo-biisi zubizuu-sanoilla... Apua.

R-vierailija (Ei varmistettu)

Mad men -faneille kysymys: milloin se muuttuu kiinnostavaksi sarjaksi? Olen sitkeästi katsonut ensimmäistä kautta, kun kaikki sitä kehuvat ja onhan siinä upeat puvut ja autot ja musiikit ja lavasteet. Mutta se juoni. Ei siinä vielä ensimmäisen kauden puoliväliin päästessä ole ainakaan tapahtunut mitään kiinnostavaa, mikä houkuttelisi katsomaan pidemmälle. Tsempatkaa siis mua vielä ja kertokaa, et muuttuuko se tuosta kiinnostavammaksi vai kannattaako suosiolla luovuttaa nyt, kun ei vielä ole innostunut..? Haluaisin nyt kuitenkin väkisin katsoa edes sen ekan kauden, kun menin sen dvd-boxin jo ostamaan.

Eeva Kolu

Helmi K, niin voi!

Haller, pitkä tarina lyhyeksi: kirjoitin paljon, mua pyydettiin kolumnistiksi Trendiin ja sen jälkeen aloin tarjoamaan juttuja muillekin lehdille ja mitä enemmän niitä sain myydyksi, sitä enemmän multa on niitä myös tilattu. Olen myös opiskellut tiedotusoppia Tampereen yliopistossa, mutta sillä ei totta puhuen ole ollut kamalasti vaikutusta mun työnsaantiin. Tsemppiä työurallesi! :)

Vierailija, Mad Menissä on kyllä loistavat musiikit. Erityisesti lopputekstien biisivalinnat!

Emma, zubizubizuu, hohhohohohoooo...

R-vierailija, Mad Menissä ei ole samalla tavalla juonta kuin "tavallisissa" tv-sarjoissa. Henkilöiden motiivit ja ajatukset paljastuu ilmeistä, sivulauseista, pienistä yksityiskohdista.. katsoja joutuu oikeasti keskittymään ja miettimään yhdistääkseen langat toisiinsa ja henkilöhahmot kehittyy koko ajan niin, että myöhempiä kausia katsoessa täytyy miettiä myös aikaisempien kausien tapahtumia. Kaikkien mieleen se sarja ei varmastikaan ole, mutta musta se on yksi kaikkien aikojen parhaista- ja oli heti ekasta jaksosta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.