tuttu, tutumpi, torre

Lehtiä ja blogeja lukiessa tuntuu, että Helsinkiin avattaisiin koko ajan uusia kiinnostavia kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Aina Turussa tai Tampereella näistä lukiessani mietin että oi vitsi, tuolla täytyy niiiin käydä seuraavan kerran, kun olen taas pääkaupungissa.

 

Käytännössä kuitenkin käy aina niin, että pääkaupunkiin päästessäni en muista niiden nimistä tai osoitteista ainoatakaan. (Toinen vaihtoehto on, että niitä uusia kiinnostavia paikkoja ei oikeasti edes ole niin paljon, ja se vain tuntuu siltä, koska ruoho on aina vihreämpää junaradan toisella puolen.)

 

 

 

Suunnitelma: seuraavalla Helsingin reissulla käyn siellä, siellä, siellä ja siellä. Todellisuus: haahuilen kaupungilla työpäivän jälkeen väsyneenä ja nälkäisenä, pahimmassa tapauksessa matkatavaroiden kanssa, en tiedä mihin pitäisi suunnata, ja lopulta päädyn aina samoihin paikkoihin. Kuten vaikka La Torrefazioneen. En muista, milloin olisin viimeksi viettänyt päivän Helsingissä eksymättä sinne vähintään kerran.

 

Mutta toisaalta - onhan se oikeastaan aika ihanaa, että on paikkoja, jotka eivät ikinä petä ja joissa tietää voivansa piipahtaa aina, kun ei keksi mitään uutta ja ihmeellistä. 

 

 

 

Yleensä istun Torressa yksin läppärin kanssa (Trendin kolumneista todella moni on syntynyt siellä), tällä kertaa sain mukaani kaksi viehkoa helsinkiläisneitoa. Kiitos tytöt, teitä on jo ikävä.

 

Kommentit

Nina / http://ninan-tunnetila.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Mä käyn myös Torressa joka kerta kun käyn teellä kaupungilla. Tai siis kävin. Nykyään valitsen usein Kluuvissa sijaitsevan Fratello Torrefazionen koska sinne mahtuu usein paremmin. Ekaan Torreen ei voi sopia suoraan treffejä vaan ne sovitaan Stockan kellolle josta käydään katsomassa mahdutaanko Torreen. Kluuvin Torreen voi sopia treffit suoraan, sitä ei ole vielä ihan kaikki muut kahvittelijat löytäneet. :)

Lämpimän pipon etsijä (Ei varmistettu)

Siinä uusimman Trendin kolumnisi yhteydessä olevassa ylimmässä kuvassa on yksi harmaa pipo, niin mahtaako se olla mistä ostettu? Osaatko sanoa mitä materiaalia se on? Olisin myös tämän postauksen kuvissa näkyvän ystäväsi pipon alkuperää kysynyt.

Ulkosuomalainen (Ei varmistettu)

Oon lueskellu sun blogia nyt parisen viikkoa ja oon jo ihan hullaantunut! Kirjotat kauniisti ja ihanasti, arki ja tavalliset pienetkin jutut voi tuoda myös iloa kuten esimerkiksi ruoka :) Ihanaa kevään odotusta Suomeen!

Alisa (Ei varmistettu)

aivan ihania kuvia ja ai että minkä näköistä kakkua!

featherandflock.blogspot.com

Eeva Kolu

Nina: en olekaan läynyt siellä Kluuvin Torressa niiden avajaisten jälkeen, pitää testata joku päivä millainen se on! Itse olen aina onnistunut viimeistään pienen odottelun jälkeen mahtumaan ekaan Torreen :) ********* Lämpimän pipon etsijä: voi, se pipo on ihan jostain H&M:n miestenosastolta ja materiaali on sen mukainen. Inken piposta en ikävä kyllä osaa sanoa. ************* Ulkosuomalainen: voi kiitos, ihana kuulla! Oikein hyvää kevään odotusta myös sinne, paitsi jos siellä on jo kesä :) ********** Alisa: kiitti! Kakku oli hyvää :)

http://www.lily.fi/palsta/jenna-k (Ei varmistettu)

Ei mulla muuta kuin ikävä vaan!

hanne (Ei varmistettu)

Miksi en ole koskaan edes kuullut kyseisestä kahvilasta, vaikka käyn Aleksilla enemmän kuin usein? Pakko katsastaa seuraavana laiskana lauantaina, kun en jaksa panostaa kunnon aamiaiseen kotona! Mistäs sitä tietää, vaikka joskus törmättäisiin sun kantiksessa ;) , stalkkasin nettisivuja ja näytti huippuhyvältä! Nam :)

as (Ei varmistettu)

Inken pipo SAATTAA olla Peter Jensenin ja kenties Beamistä hankittu. Taidan omistaa samanlaisen, siksi moinen tietämys asiasta :)

inke (Ei varmistettu)

as on aivan oikeassa, piponi on Peter Jensenin ja Beamista hankittu! Eevaa on ikävä!

Ulkosuomalainen (Ei varmistettu)

Andalusiassa on aina kesä - siksi tänne ajauduinkin! :) Esittelen juuri sun blogin kuvia mun ranskalaisille kämppikselle...pakkassää aiheuttaa ihastuneita huokauksia :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.