Tuulen viemää

Jopa kaltaiseni helteiden rakastaja huomaa välillä kaipaavansa aavistuksen coolimpaa menoa, etenkin kun sattuu asumaan yksiössä, jonka ikkunat ovat etelään päin. Sanotaanko hienotunteisesti, että oltavat ovat toisinaan olleet aavistuksen tukalat...

Toissapäivänä menin Kampin kauppakeskukseen hengailemaan kuin ostariteini konsanaan, ihan vain koska siellä on ilmastointi. Aika säälittävää. Ja jos lähiravintolassani ei olisi töissä maailman vihaisin nainen, olisin varmasti jo käynyt rukoilemassa mukaani kylpyammeellisen jääpaloja.

Olen viimeiset pari viikkoa etsinyt epätoivoisesti tuuletinta, mutta kuten ehkä olette lukeneet uutisista, ne ovat olleet loppuunmyyty koko Suomesta. 

Lopulta onnistuin paikantamaan viestintätoimiston showroomilta kaupungin, valtakunnan ja ehkä maailman viimeisen tuulettimen, Dysonin Air Multiplierin. En ole varma kapsahdinko viestintätoimiston Heidin kaulaan kun hän kysyi, haluaisinko testata tuuletinta tositoimissa kotona, mutta taisin ainakin käyttää ilmaisua "enkeli taivaasta". 

OI ONNEA!!! Nyt saa kotonakin tuuli tuivertaa tukkaa melkein kuin Suomenlinnan-lautalla. Ja eikös ole vielä yllättävän ookoon näköinenkin (siis tuo tuuletin, kröhöm)? Helteet jatkukoot minun puolestani vaikka jouluun asti.

(Ja vinkkinä muuten, että Dysonin maahantuoja kertoi, että tuulettimia on tulossa vihdoin viikon sisällä Suomeen lisää. Halleluja!)

Kommentit

petrailona (Ei varmistettu)

On kyllä tyylikkäin näkemäni tuuletin!

Eeva Kolu

Samaa mieltä!

W-täti (Ei varmistettu)

Jumbon Prismassa on vinot pinot tuulettimia, noitakin. Jos joku raaskii poistua ydinkeskustasta hakemaan...

Eeva Kolu

Olivat ne Jumbostakin jossain vaiheessa loppu :) Hienoa, jos ovat saaneet lisää myyntiin.

iituliina (Ei varmistettu)

Täällä yksi helteiden rakastaja, joka ei oo edelleenkään kertaakaan elämässään kaivannut tuuletinta. Tai tuulta. Tai veteen pulahtamista viilentymiseksi. Suurimman osan ajasta paleltaa, pari yötä nukuin tällä viikolla huppari päällä, eikä ollut edes herätessä hiki. Oon entistä varmempi, että oon syntynyt väärään maahan. Tai maanosaan.

Lilanna
Lilannan linna

Anteeksi sivusta huutelu, mutta suosittelisin tarkastuttamaan kilpirauhasarvot. Jatkuva palelu ei välttämättä ole optimaalisen terveyden merkki. Tosin yksilöitähän me ollaan. Oman saunassakin palelemiseni syyksi vain paljastui kilpirauhasen vajaatoiminta.

Mutta nauti helteistä!

Eeva Kolu

Minullakin kävi mielessä, että jos näillä keleillä palelee niin kannattaa varmaan tsekata, että kaikki arvot ovat varmasti ok. Mukavaa kesää ja hyvää vointia teille kummallekin!

iituliina (Ei varmistettu)

Huutele vaan :D Kilpirauhasarvoja on muiden vaivojen takia kyllä tarkasteltu viime aikoina ja ovat ihan kunnossa :) En sitten tiedä, onko jossain jotain vikaa, mutta toisaalta, oon ollut näin palelevainen ihan lapsesta asti..

Ja nautin helteistä, ehdottomasti, nyt tosin alkoi jo viiletä sen verran, että vedin villasukat jalkaan..

Jaana K

Mulla on vähän isompi Dysonin lattiatuuletin, jonka sain kaukaa viisaalta isältäni jo joululahjaksi. Itselle ei tulisi mieleenkään ajatella tuulettimen ostoa keskellä synkintä talvea, mutta se on ollut kyllä pelastanut tän kesän yöt tässä +30-asteiseksi kuumenevassa kivitalossa!

Eeva Kolu

No nyt oli kyllä käytännön miehen lahja! Hyvä iskä.

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Meilläkin on lisätuuletin ja herrajee sitä onnea, kun voi parkkeerata sen eteen. Onneksi kohta on syksy – maailman paras vuodenaika <3.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Eeva Kolu

Voi ei, ei vielä syksyä! Kun on tuuletinkin ja kaikki :)

lauraaa_k (Ei varmistettu)

mikä tämä lähiravintolasi on? uteliaana toinen eiralainen

Eeva Kolu

Noooo jätetään sanomatta, mutta tunnetaan kotikortteleissamme tästä legendaarisen pahantuulisesta tarjoilijasta :)

Heh, ostin hetki sitten saman mallin Stockalta, kun alkoi myös lämpö riittää kotona - ulkonahan on ihanan viileä...
Ihmettelin, että noita vielä oli hyllyssä. On kyllä ollut ihana ja myös kiva design!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.