tyyli-ikoni: mummot, osa 2

Kirjoitin neljä vuotta sitten ensimmäiseen blogiini jutun otsikolla Tyyli-ikoni: mummot (tämä oli siis sitä aikaa, kun näissä tyyliblogeissakin jutuilla oli vielä oikeasti Aiheet, joita rustattiin vihkoon ylös aina kun hyvä tuli mieleen).

 

 

 No, paljon ei taida olla neljässä vuodessa muuttunut. Näytän tässä asussa ihan samalta kuin meidän mummi 90-luvun alussa Rodoksella otetuissa lomakuvissa. Nyt, kun pastellinsävyiset paitapuserot, perinneneuleet ja pitkät polyesterhameet ovat jopa muotia, on meillä mummien tyylitietä seuraavilla varsin makiat oltavat vaatekaupoilla.

 

 

Kahden vuoden etsinnän jälkeen löysin vihdoin omat mummosandaalini (melkein samanlaisia lainailin meidän mummin kaapista yhtenä kesänä kymmenisen vuotta sitten). Nämä tulivat tosiaan tarpeeseen, tätä ennen olen kiehunut koko kesän tennareissa. En nimittäin omistanut kuin yhdet gladiaattorisandaalit, joita en enää kestä nähdä silmissäni käytettyäni niitä neljä kesää.

 

 

Neule on Zarasta ja hameen olen saanut pressilahjana H&M:ltä. Laukku on Piecesin ja sandaalit O.i.s.:n.

Kommentit

Hilla (Ei varmistettu)

Haha, mummomuoti on suloa! Oman minipaikkakuntani ainoa hyvä kirppis on eläkeläisliiton kirpputori, joka on vuosien varrella tullut kovin rakkaaksi.

Eeva Kolu

Hilla, olen kade. Voin vaan kuvitella mitä mahtijuttuja kaltaiseni mummofani löytäisi eläkeläisliiton kirppikseltä!

lotta (Ei varmistettu)

mummot on rakkautta! mullakin on kaapissa monenmonta monituista mummon kaapeista löydettyä pehmoista ja yli-isoa neuletta :--)

essi (Ei varmistettu)

toi neule on vaan niin nätti!

jenni (Ei varmistettu)

Saanko udella mistä noin ihanan normit sandaalit voipi löytää? :)

Eeva Kolu

Lotta: mummovaatteet on parhaita, varsinkin jos ne on oikeasti mummon kaapeista :) *********** Essi: voi kiitos! :) *********** Jenni: kengät on O.i.s.:n eli Aleksi 13:n valikoimista löytyy! :)

Tanja (Ei varmistettu)

Tuo asu iskeepi itseeni! Olen myös tykästynyt tuohon hameen pituuteen ja tuon tapaisesta paidasta olen haaveillut punaisena. Miksen voisi nuo sandaalitkin ottaa :)

http://thesecretsofpretty.blogspot.com/

Minna (Ei varmistettu)

Mainiot nuo mummasandaalit!

Donte (Ei varmistettu)

Your answer was just what I neeedd. It's made my day!

govnyrvqd (Ei varmistettu)

sFxft2 qnzwcdietbhx

wqvnfmurq (Ei varmistettu)

5ICYt5 fwkgqaktzdhm

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.