Uutta kotona

Meidän kämppä on edelleen ihan kesken.

Katoista roikkuu sokeripaloja ja erivärisiä johtoja, seinät on tyhjät ja halli on täynnä laudanpätkiä ja maalipurkkeja.

Mutta täällä on sänky, ruokapöytä, keittiö, vessa, sohva ja työpöytä. Siispä kaikki toimivan elämän edellytykset. Ja sen vuoksi käytän nykyään mitäänsanomattoman osan ajastani sisustuksen miettimiseen. Hah! Minunkin sisälläni asui  näemmä kaiken aikaa pieni funktionalisti. 

Jos meillä kävi uusi tyyppi ja se kehui asuntoa, ensimmäiset pari kuukautta sanoin no joo siis täähän on ihan kesken vielä. Nykyään sanon kiitos.

Voi mennä viikkoja, etten ajattele kämpän laittamista yhtään. Haluaisin tietysti, että täällä ei esimerkiksi kaikuisi tyhjien seinien ja lattioiden vuoksi. Ja että kaikki hirveät johdot olisivat piilossa. Mutta ei niihin taida olla valmiita ratkaisuja. Tairet ja lampui löytää sitten, kun löytää.

Pikkuisen tämä koti silti etenee, pala palalta. 

Olin tosiaan niin hölmö, että alkuun kuvittelin meidän pärjäävän yhdellä kirjahyllyllä. Kaikkea sitä.

Vanhan talon seinät osoittautuivat sen verran haperoiksi, että niiden poraamista koetetaan välttää aina kun mahdollista. Ei kuitenkaan haluttu raskasta perinteistä kirjahyllyäkään, joten haasteena oli löytää siro, kevyt hylly, joka kuitenkin seisoisi omilla jaloillaan ilman seinään poraamista. Yllättävän haastava juttu. Ratkaisu löytyi Finnish Design Shopista Norman Copenhagenin One Step Up -hyllyn muodossa.

Lukulamppu on vanha Ikeasta ostettu. Pariisin kartan sain ystävältä.

Keskihyllyllä pinossa meneillään olevat ja seuraavaksi lukulistalla olevat kirjat. Paloturvallisuushysteerikot älkööt hermostuko, kynttilöitä ei polteta hyllyssä (mutta vain koska poikaystävä kielsi buu).

Saatiin myöskin olkkariin lukuvalo, mikä on kummasti helpottanut elämää ja vähentänyt siristelyä. Tämä hauska lamppu löytyi Ellokselta ja oli kuin luotu tuohon seinään. 

Samaisessa Elloksen paketissa tuli myös tämä hanhensilmäkuvioinen villamatto makkariin. Ostin maton ja lampun jollain niistä "miljoona prosenttia pois tilauksestasi!" -tarjouksella, joita Ellokselta tulee jatkuvasti. Varsin hyvä diili näissä huonekaluhommissa, vaikka muuten suhtaudunkin ärtyisesti Elloksen jatkuvaan mainospommitukseen. 

Mattoa eniten käyttävä perheenjäsen hyväksyy. (Itse asiassa aivan juuri tälläkin hetkellä se hieroo vimmatusti naamaansa ko. mattoon ja ähisee tyytyväisenä. Ko. perheenjäsen on siis koira, ei edellämainittu poikaystävä. Vaikka sekin löytyi kyllä tuolta matolta makaamasta ja voivottelemasta yhtenä sunnuntaiaamuna. Kumma juttu.)

Kommentit

Riina Pariisista (Ei varmistettu) http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

Joo, kummasti sitä tottuu kaikenlaisiin keskeneräisyyksiin, kun niitä ei ole aikaa saattaa loppuun saman tien. :/ T: Nimim. neljättä vuotta "ihan pienen, kevyen ja nopean" pintaremontin keskellä asuva

Elina.P (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi/

Ihana toi Pariisin kartta taulu, tuollaisen minäkin haluan!

Tiedätkö mistä ystäväsi sen on hankkinut?

Emma

Tuo hylly!!! Omg.

Eeva Kolu

Riina Pariisista, neljättä vuotta, voi ei! Meillä menossa vasta toka :D Tsemppiä!

Elina.P, ymmärtääkseni Kruununhaan Paper Shopista :)

Emma, eksää oo nähny tot viel livenä? Äkkii kylään!

Kiiku (Ei varmistettu)

Toi matto on hieno! Kelpaisi mullekin mainiosti vaan ei poikaystävälle..

VierailijaSaara (Ei varmistettu)

Minulla on samanlainen Pariisin kartta seinällä valkoisissa kehyksissä :-)
Blogisi on paras.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä oon piilottanut johtoja näiden jemmoilla: www.johtojemma.fi

Mi Mi Mendine (Ei varmistettu) http://mimimendine.blogspot.fi

Ihana tuo kirjahylly! Näyttää todella selkeältä (:

XX
<a href="http://mimimendine.blogspot.fi" rel="nofollow">MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta</a>

anna-elina (Ei varmistettu) http://the-littlethingss.blogspot.fi

Oih, teillä on kyllä niin mielettömän ihana koti!

Vierailija (Ei varmistettu)

Matto on tosi masee! Millä nimellä löysit sen Elloksen sivuilta, muistatko ?

Vierailija (Ei varmistettu)

Millainen äänieristys talossanne on? Vanhat talot kun voivat olla joko tosi hiljaisia tai meluisia...

Itirin (Ei varmistettu) http://puoliksitaynna.blogspot.fi/

Tosi kiva matto, tuo Ellos osaa kyllä joskus yllättää. Herää vain kysymys, tilaako kukaan sieltä koskaan mitään normaalihinnalla. Ja kuinka suuret katteet normihinnoissa ylipäätään on...

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kivoista kommenteista! :)

Vierailija, matto taisi olla ihan nimellä "villamatto" :) 

Vierailija, meidän talossa on muuten hyvä äänieristys, mutta rappukäytävään pääsevät äänet kaikuvat kyllä koko taloon. Esim. jos koira haukkuu ulko-ovella. Muuten ei juuri naapureiden äänet kuulu, ainoastaan pianonsoitto on sellainen, mikä tulee seinistä läpi.

Anniina Marianne (Ei varmistettu) http://eloahetkessa.blogspot.fi

Meillä on tavallaan aina jotain keskeneräisenä, ja jos ei olisi, olisin tylsistynyt. Kun kaikki on valmista, voi aloittaa alusta. ;)

Matto on kyllä hieno! Ei auta mennä katselemaan sitä Elloksen sivuille, kun tulisi vain harmitus, kun ei sitä, eikä mitään muutakaan nyt ostella. Mutta eipä se kyllä oikeastaan haittaa, kun tietää mihin ne rahat ovat tänä vuonna menossa. Häihin 8/13. &lt;3

Blogisi on loistava. Olen lukenut todella pitkään, seurannut mukana jo ties mistä asti. Harmillisen harvoin tulee vain kommentoitua. Täytyy parantaa tavat. :)

Eeva Kolu

Anniina Marianne, kiva kun kommentoit! Ja ihanaa, noihin kemuihin kelpaakin säästellä :) Mäkään en usko enkä edes halua, että koti tai oikeastaan mikään muukaan tulee koskaan lopullisesti valmiiksi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikään ei ole niin pysyvää kuin väliaikainen.
Sisustamisessa, remontoinnissa ja veroissa.
Ihana blogi.
Tarja L

I l o n a (Ei varmistettu)

Mistä pöytä, näyttää tosi kivalta - saisiko siitä vielä paremman kuvan? Tarvitsen pienen työpöydän, mutta haluamanilaista tuntuu olevan mahdotonta löytää.

*mama* (Ei varmistettu)

Tiedätkös, minä tilasin tuon samaisen maton kotiimme ennen joulua ja siinä todellakin on jotain mistä koirat pitävät?! :) Meidän kummatkin koirat käy kihnuttamassa siihen itseänsä tuon tuosta xD Matto on kyllä kaunis ja alennusten jälkeen oikein kelpohintainen villamatoksi! Sinulla on kiva raikas blogi, käyn lukemassa säännöllisesti. Kivaa alkanutta vuotta 2013!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kirjapinossa oli tuttuja kirjoja, luin joululomalla Korhosen: Nuku lähelläni. Olin pettynyt, jätti lukijan etäälle henkilöistä eikä missään vaiheessa avautunut (ainakaan minulle). Olisi todella mielenkiintoista kuulla, mitä mieltä sinä olet/olit kirjasta. Itse pidin Lääkäriromaanista ja siksi odotinkin tältä kirjalta huomattavasti enemmän.
Kiitän sinua suuresti Ann-Marie MacDonaldin löytämisestä, suurenmoinen kirjailija.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivalta näyttää! Itse tilasin myös kyseisen villamaton syksyllä -50% alennuksella, joten matolle jäi hintaa vain noin 80e, kelpo hinta mielestäni villamatolle :) Ihanan lampun olet myös bongannut Ellokselta....

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.