Vaatekaappi kuosiin, hep

Psst, toimituksen palstalla on nyt juttu, jonka kirjoittamista olen pohtinut pitkään täällä omallakin palstalla. Kevät jos mikä on oikea aika raivata kaapit ja käydä tavarat läpi, siispä lukaise 5+1 askelta vaatekaapin kevätsiivoukseen.

Vaatekaapin (ja kaikkien muidenkin kaappien) kevätsiivous odottaa myös minua, jahka palaan kotiin. Vaikka luovuin paljosta viime syksynä muuton yhteydessä, en näköjään osannut olla tarpeeksi tiukka. Olen nimittäin tässä viime aikoina tajunnut esim. sen, että vaikka minulla on kaksi hintavaakin merkkilaukkua, ne lojuvat kaapissa hylättyinä ja käytän aina vain Zaran halpislaukkuja. Heh.

Niin ja öö, meidän eteisen kenkäkaappi on edelleen täynnä maalipurkkeja, vatupasseja ja ruuvimeisseleitä. Jos en ole ihan väärässä, siellä on myös saha.

Kommentit

Lotta ja Lempiruoka (Ei varmistettu) http://www.lempiruoka.blogspot.fi/

Kaappien siivous sopii täydellisesti kevääseen, kun aurinko alkaa pilkistellä ikkunoista sisään. Se raikastaa sisäisesti ja ulkoisesti ja antaa tilaa myös uusille ajatuksille ei vain tavaroille.

Tein itse helmikuussa muuton yhteydessä yhden tyhjennyksen. Maaliskuun ajan tavarat lepäilevät varastossa, joten voi olla, että parin viikon päästä päästessäni niitä purkamaan, tulee rankkaus tehtyä vielä kertaalleen. Mikäs sen parempi juttu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.