Väliinputoamismarraskuun carpe diem -viikonloppu

Kaikki mitä rakastin

Siinäpä viikonloppuni heikkolaatuisena kännykkäkuvavirtana.

Havahduin ja häkellyin kun tajusin, että nyt on jo marraskuun yhdestoista. Melkein puoliväli. Tätä vuotta ei ole enää kovin montaa vikkoa jäljellä.

Loppuvuosi 2013 tuntuu vähän väliinputoamisajalta. Kuntoni on edelleen puolikas. Yritän saada kasaantuneet hommat hoidettua ennen reissuun lähtemistä ja samalla odottelen uutisia vähän joka suunnalta. Kuviot vuodenvaihteen jälkeen ovat ihan auki. Huomaan ajattelevani hälyyttävän usein no ei mun nyt tätä tarvii tehdä, teen sitten kun. Tai no ihan sama nyt, keskityn tähän sitten kun. Enkä nyt oikein osaa edes syyllistyä tästä. Kai sitä nyt joskus saa keskittyä selviytymiseen eikä elämästä täysillä nauttimiseen.

Onneksi on tällaisia viikonloppuja, kun ihan vahingossa huomaakin yhtäkkiä tehneensä vaikka mitä kivaa. 

Karu Izakayasta on kovaa vauhtia tulossa yksi lempipaikoistani Turussa. Muissakin kantiksissa kävin: Pizzarium, Café Art, Elementin pukukoppi ja Idan ja Juhon sohva jalkapallosunnuntaina.

Lisäksi huomasin, että kantakapakastani onkin ehkä kaikki nämä vuodet saanut etikkasipsejä. Bongasin ne liitutaululta ja sanoin yhdet etikkasipsit kiitos. Vähän hämmentyneen näköinen baarimikko katosi takahuoneeseen. Epäilen, että niitä ei ehkä tilata siellä kovin usein. Mutta se tulee nyt muuttumaan.

Siis niin, oikeastaan aika tajunnanräjäyttävä asia: kaksi lempijuttuani ovatkin kietoutuneet toisiinsa. Niin että oikeastaan turha väittää, etten olisi tässäkään marraskuussa oppinut, nähnyt ja elänyt.

Kommentit

EPK (Ei varmistettu) http://kirnuvoikukkia.blogspot.com

Marraskuu tuntuu toisinaan niin harmaalta pimeine aamuineen ja iltoineen, sateineen, auton tuulilasin raaputtamisineen, että lopulta ei tarvita kovin ihmeellisiä asioita ja kokemuksia, jotta herää huomaamaan, että eipä tämä oikeastaan olekaan hullumpaa. Löysin blogisi viime viikolla ja ihastuin postauksiisi niin paljon, että pyörähdän täällä päivittäin kurkkailemassa. Iloa loppuvuoteen!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiva kuulla ja tervetuloa!! xxx

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Totta, kamalaa vauhtia hurisee! Mustakin marraskuu on yleensä ihan jees, mulle ne raskaimmat kuukaudet on vuodenvaihteen jälkeen ennen kuin lumet sulaa.

Tiina - Fanni ja Kaneli (Ei varmistettu)

Joo, vähän sama väliinputoamisolo täälläkin ollut valloillaan. Viikonloput on ollut niin buukattuja, että olennaiset asiat eivät ole ehtineet edes ajatuksiin kunnolla. Viime viikonloppu oli tästä poikkeus - pitkästä aikaa kotona Tampereella, ei suurenpaa agendaa. Tein ekaa kertaa elämässäni paistettuja vihreitä tomaatteja. Fried green tomatoes, ihanaa!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Oi vitsi, olen aina halunnut kokeilla niitä! Mistä löysit vihreitä tomaatteja? 

Marraskuuta mollataan ihan turhaan.

 

Mutta etikkasipseistä; jostain syystä työvaatteet tuoksuu pesulan jäljiltä aina etikalle ja oon koko päivän haaveillut kunnon etikkasipseistä... joita ei tietenkään ollut lähikaupassa.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

No eihän tässä marraskuuta mollattu vaan omaa elämäntilannetta :)

- (Ei varmistettu)

Huh, miten hyvännäköinen miekkonen!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Samaa mieltä!

Jenni H.
Terävät hampaat.

Voiii, Wiener nougattia! Nyt en saa nukuttua öitäni rauhassa ennen kun saan niitä käsiini (tai siis suuhuni) :D ne on niin hyviä, että melkein itkettää.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Joo ja se mikä lie juttu siellä sisällä joka rapsahtaa hampaisiin! Oi että!

Jenni H.
Terävät hampaat.

NIINPÄ!!<3

Suvi O (Ei varmistettu) http://omppulassa.blogspot.fi/

Kaikenmoisten ajatuskiehkuroiden tuloksena päädyin päivityksesi päätteeksi ajattelemaan Saima Harmajaa.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Ajatuskiehkura, ihana ja kuvaava sana.

Vierailija (Ei varmistettu)

Uuh, etikkasipsejä! Mistä kuppilasta on kyse?!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Apoteekki :)

yassu (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja nälkä tuli katsellessa. Mutta eniten pisti silmään sun täydellinen takki! Mistä se on? Saisinkohan itsekin saalistettua jostain moisen..

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa, takki on Samujin viime talven mallistosta - jotain vastaavaa saattaa olla tänäkin vuonna?

Joy (Ei varmistettu)

Olen kerran syönyt maailman parasta pizzaa Turussa, ja en ole sen jälkeen paikkaa löytänyt. No, en tosin kovin usein Turussa käykään, mutta kuitenkin. Mutta tuo Pizzarium sen on pakko olla! Kiitos tästä! :)

lj (Ei varmistettu)

Yritän vieroittaa itseäni karkeista asumalla Irlannissa. Viime viikkoina minä(kin) olen ollut kipeä ja sortunut pariin pussilliseen. Kaikki alkoi, kun löysin Tescosta yhden ainokaisen pussin hedelmämehuilla makeutettuja nallekarkkeja. Voi sitä ihanuutta! Juuri sopivalla tavalla vähän kirpakoita, parhaita nallekarkkeja ikinä. Koska Irlannissa ei ymmärretä hyvän karkin päälle -sipsien kyllä- en ole päässyt jakamaan iloani kenenkään kanssa. Mutta nähtyäni nallekarkkeja sekalaisessa muodostelmassa, päätin kertoa asiasta täällä. Mehunallekarkit, suosittelen.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Just hyvä stoori, hyvä kun tulit kertomaan! Mä en osaa edes ajatella, että olis muita nallekarkkeja kuin Haribot, mutta osaan kyl samastua tohon suomalaisena ulkomailla -juttuun, kun kukaan ei tajuu karkin päälle samalla tavalla kuin suomalaiset :D Kivaa talvea Irlantiin, sinne ihanaan maahan!

lj (Ei varmistettu)

Mä unohdin mainita, että ne oli Haribon nallekarkkeja, vain mehuversio! Munkin mielestä ne on ainoita oikeita, vaikka tästä lähtien tavalliset on mulle pienoinen pettymys (kokeilin jo) :D Toivottavasti selätät sairauden ja pääset nauttimaan Perusta täysin siemauksin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.