Vamos!

Kaikki mitä rakastin

Se on menoa! Lähden tänään kohti Perua - perillä olen vasta huomenna. Jännittää! Sekä pitkä lento, jet lag (on kuulemma Etelä-Amerikkaan matkatessa aikamoinen) että itse kohde. En vieläkään tiedä ihan tarkalleen, mihin olen menossa. Jonnekin Chiclayon lähelle, ilmeisesti. 

Mikään varsinainen loma ei ole kyseessä, sillä lähden reissuun ihan median edustajana Frooshin järkkäämälle matkalle. Lähdemme tutustumaan tilalle, josta Frooshin smoothieissa käytetyt passionhedelmät tulevat. Huhujen mukaan joudumme kuulemma tilalla hommiin itsekin - onneksi olen ollut meidän papan perunapelloilla joskus sata vuotta sitten sadonkorjuussa, joten pääsen hyödyntämään tätä laajamittaista maanviljelykokemustani. 

Hommat seuraavat perässä Etelä-Amerikkaankin ja läppäri on pakattu mukaan - tarkoituksena on bloggailla reissun päältä kuulumisia ihan normaaliin tahtiin, jos vain suinkaan paikalliset nettiyhteydet pelaavat. Päivittelemme kuulumisia myös Frooshin the power of fruit. -projektin Facebook-sivuille.

Hasta pronto!

(Kuvan varpaat, meri tai hiekka eivät liity millään tavalla Peruun, mutta elän toivossa, että paljaat varpaani pääsevät koskettamaan merta tai edes hiekkaa seuraavan viikon aikana.)

Kommentit

.Tiia

Uusia elämyksiä, uusia makuja, uusia tuoksuja. Aivan mahtavaa reissua :) !!

Anis123 (Ei varmistettu)

Don't eat the guinea pig!

? (Ei varmistettu)

Why not?

Kao Kao

Ihana työtehtävä! Nauti auringosta :)

ivory touch (Ei varmistettu) http://ivorytouch.blogspot.fi

Varmasti mielenkiintoista. Hauskaa ja turvallisa matkaa!

Anilia (Ei varmistettu)

Nelisen vuotta sitten matkasin vaihto-oppilaaksi Brasiliaan ja matkahan oli hurjan pitkä, mutta ei se jet lag mikään sietämätön ollut. Toivottavasti ei sinullakaan. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.