Villi uudenvuodenaatto

Kaikki mitä rakastin

Voi räkä.

Uudenvuodenaaton suunnitelmani vaihtuivat juuri glitter-mekoista, cocktaileista ja tähtisadetikuista kuumemittariin ja nenähuuhtelukannuun.

Pieniä ongelmia toki maailman mittakaavassa, mutta hitto että kiukuttaa. En ole nimittäin hetkeen ollut yhtä paljon bileiden ja symbolisen uuden alun tarpeessa. Nyt joudunkin tuijottamaan yksin kotona samoja vanhoja villasukkia.

Mutta minkäs teet? Luotat siihen, että elämä järjestää tiellesi vielä uusia uusia alkuja ja tähtisadetta.

Kaksi parhaaksi havaittua flunssalääkettä: perinteinen kanakeitto ja moderni teknologia.

Netflixin stand up -videot ovat vallankumouksellistaneet sairastamisen. Tässä tilassa en tiedä mitään parempaa kuin sen, että voin laittaa kuulokkeet korville ja joku kertoo minulle tunnin putkeen vitsejä. Nauruhan tunnetusti parantaa.

Joten toivotan teille paljon naurua tälle illalle ja koko ensi vuodelle!

Ja kuka tietää, ehkä lakkaan kuitenkin kynnet hopeisella glitterlakalla, ihan vain omaksi ilokseni... Ei ehkä ihan mätsää näihin pyjamahousuihini, mutta saahan uudenvuodenaattona olla vähän villi.

Kommentit

Eerika
Bättre liv

Miten olis uuden vuoden kuuma rommitoti ja glitterkynnet? Löytyiskö joulupukilta uusia villasukkiakin tilaisuuden juhlistamiseen? Nimimerkillä hiljalleen pöpöstä tervehtyvä ilotulituspelkoisten koirien omistaja, joka aikoo kilistellä shampanjaa uudet villasukat jalassa, pistää verhot kiinni ja musiikin täysille ja esittää rauhallista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Suosittelen myös höyryhengitystä sekä rintakehän ja niskan hieromista vaikka manteliöljyyn sekoitetuilla carmolistipoilla, toimii flunssaan todella nopeasti, samoin kuin hampaiden harjaaminen samoilla tipoilla ja nielun huuhtelu myös. Sitten glitter kynsilakkaa ja lepoa ja eiköhän ensi vuosi ala pirteämpänä ja terveempänä!

Mirja H (Ei varmistettu)

Paranemisia! Täällä on kohtalotoveri, joka ei kuitenkaan ollut tekemässä tänään mitään ihmeellistä. Vietän iltani sairasta kissaani hoitaen, tv-sarjoja katsellen ja syöden pari nakkia perunasalaatin kera. Ja lakkasin eilen kynteni viininpunaisella Essien glitterilakalla, vaikka olenkin yksin kotona kuumeessa! :D

Hanski (Ei varmistettu)

Noh, minä vietän uudenvuodenaaton töissä postnuhassa...ja tuleehan noita, uudenvuodenaattoja! Eipähän osu raketti silmään! :D

Serenia

Mie taivun siniseen tuon kynsilakan suhteen. Flunssa painaa päälle itelläkin ja kaverit hylkäs mutta bilettämään on pakko päästä. Tinojen valaminen yksin ei kyllä innosta :D paranemisia !

 

Maria--- (Ei varmistettu)

AZIZ ANSARI!!!

sylvi taimi

yksin kotona täälläkin, ehkä vuoden paras ateria (kaali-raitapunajuurilasagneke) ja lässähtänein banaanileipä (lemon & poppyseed) syötynä, sädetikut ja kierrätystina odottamassa keskiyötä. jee!

Miira (Ei varmistettu)

Kotona villasukissa ollaan täälläkin. Aamulla oli vielä suunnitelmissa kiertää kahdet eri juhlat korkokengissä ja täydessä tällingissä mutta miehen flunssa muutti suunnitelmat. Päätin hyvänä vaimona jäädä itsekin kotiin ja mikäs täällä on sohvalla kölliessä. Kaapit notkuvat kauppareissun jälkeen herkkuja ja joulustakin on vielä konvehtirasia poikineen. Tulee niitä tähtisadetikku-uusiavuosiakin vielä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun puolestaan piti olla kotona, mutta maailma ja humala imaisi mennessään. Entistä parempaa tätä vuotta, Eevalainen!

http://howsheloves.blogspot.fi/ (Ei varmistettu) http://howsheloves.blogspot.fi/

Miekin vietin vuodenvaihteen peiton alla, mutta oikeastaan aika tyytyväisenä :) Katsoin When Harry met Sally (siun suosituksesta ja kiitokset siitä; en muistanut miten hyvä se oli!), söin mahdottoman hyviä bruschettoja ja hörpin kuoharia. Hyvää uutta vuotta Eeva ja parane pian!

Päivi

Eelen (Ei varmistettu)

Täydellinen kirjoitus tähän hetkeen!! Itsekin olisin kovasti kaivannut kunnon pippaloita ja "uuden alun", mutta ne jäivät väliin kun kaikki ystävät olivat poissa kaupungista ja poikakaverikin prkl väsähti ja nukahti klo 23.50. Yritä siinä sitten luoda tunnelmaa. Ei kai se auta kuin vaivalla oikeasti saada se "uusi alku" aikaiseksi ihan vain pään sisällä. (Onnistuin jo syömään aamupalalla -vain- yhden kroissantin, työvoitto sekin.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.