Yks keskiviikko

Kaikki mitä rakastin

Jahans. Keskiviikko. Marraskuu melkein lopussa.

Aamulenkillä koiran kanssa alkoi sataa lunta.

Olipa hyvä, että ehdittiin kerätä puistosta kaikki karahkat ennen kuin ne peittyivät lumen alle.

Olen vähän kuin semmoinen yksinkertainen lapsi, joka leikkii loputtomiin pahvilaatikolla. Olen ottanut kyllä aivan kaiken irti tuosta kierrätyskasasta pelastamastani pullosta. Lisäksi olen viime aikoina kerännyt risuja ja kaivellut roskalavoilta laudanpätkiä, kiviä ja vaneripaloja. Niin ja styroksia.

En yhtään ihmettele, jos olen jo hankkinut naapurustossa kyseenalaisen maineen. Toi on se hullu muija, joka roudaa roskaa korkokengissä. No minkäs teet. Ei voi päättää, milloin kiintoisa risu tai roskalava sattuu eteen. Se voi tulla vaikka just silloin, kun on korkokengissä. Maailma on erilainen kuvausjärjestelijän silmin.

Tosin risut, kivet ja laudanpätkät alkavat hiljalleen vallata koko asunnon. Levittäytyvät kuvauskamoista vaivihkaa osaksi sisustusta. Mutta viimeisimmästä roska-asetelmastani poikaystäväkin totesi, että on hieno. "Jotenki japanilaisen minimalistinen." Voitto!

Tällaisina päivinä olen tosi kiitollinen isoista ikkunoista. Niistä huolimatta joinain päivinä näyttää siltä, että aurinko ei nousisi ollenkaan. Mutta jos menee ihan kiinni ikkunaan, näkee vähän valoa.

Seison siinä ihan ikkunan vieressä  ja syön vaikka noita pikkuleipiä, joita juuri tein. Olen jo pitkään himoinnut semmoisia perinteisiä Hanna-tädin kakkuja. Nuo tosin maustoin limellä, ajan henki ja niin eesppäi.

Yksi hyvä ystäväni on nyt Brasiliassa ja toinen Kanarialla. Minulla on limejä ja valoa, jos seisoo kiinni ikkunassa. Selviää niilläkin marraskuusta, just ja just.

Kommentit

PinjaH (Ei varmistettu)

Kunhan palaan Brasiliasta cachaçapullo kainalossa niin nuo limet saa kyytiä ;) Pus, pian nähdään!

Vilkku (Ei varmistettu) http://siivujaonnesta.blogspot.com

Ihanaa! Postauksistasi tulee aina niin hyvälle mielelle :-)

http://siivujaonnesta.blogspot.com

Vierailija-Riikka (Ei varmistettu)

Sää oot ihana, Eeva!

hiirimieli (Ei varmistettu)

Voi nyt alkoi tehdä mieli keksejä. Pitäisi varmaan itsekin opetella leipomaan tuollaisia. Ja nyt seuraa vielä toive: voisiko taas jossain vaiheessa tulla lisää koirakuvia? Edellisessä postauksessa kyllä taisi ollakkin mutta kun ne vaan ovat niin ihania että niitä ei koskaan voi olla liikaa... :)

I May Say (varmistettu,hih!) (Ei varmistettu)

Sun ystävät on etelässä (vai lännessä?!), mutta sulla onkin uusi ihana koti! Enää muutama viikko ja päivät alkavat pitenemään, jippi jai!

Joko teidän duunissa on vietetty pikkujouluja?

pikkuleipä (Ei varmistettu)

Voi hanna-tädin kakut :) Annoit inspiraation itsellekin tehdä noita taas pitkästä aikaa, eli ehkä siis viikonloppuna leipomaan! Kuinka vanha teidän pentu nyt jo on, kun se näytti viime postauksessa jo melkein aikuiselta? Meidän vuotias kun näyttää vieläkin pikkupennulta :)

Vierailija/Anne (Ei varmistettu)

Onko ohjetta noihin pipareihin? näyttää herkulliselta! Kerään kaikenlaista, käpyjä, kiviä. lehtiä...tein kerran syksyllä asetelman kauniista syksyn värikkäistä lehdistä ikkunalle ja matkani aikana naapurin vanha rouva kävi kastelemassa kukkia...kun palasin kotiin oli kaikki puunlehdet lakaistu huolellisesti rikkalapioon ja jätetty siihen kuin merkiksi että voisin kyllä siivota paremmin:-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.