Yks päivä minäkin näytin ihmiseltä

Toissapäivänä lähikaupassa kassaneiti näytti aavistuksen huvittuneelta. Kotona selvisi, että asiakkaalla (=minä) oli valkoista maalia naamassa ja hiuksissa. Eikä tämä ollut edes eka kerta, kun näin kävi. Siinä vaiheessa kun huomaa liikkuvansa jatkuvasti julkisilla paikoilla maalia naamassa tai reikä housuissa, on aika kaivaa esiin järeät aseet: ripsiväri ja silkkihame.

Kutsu kavereiden kemuihin tuli siis juuri oikeaan aikaan - sillä hetkellä, kun aloin taas vajota liiankin syvälle raksalimboon. Oli pakko mennä suihkuun, pestä hiukset. Ajella sääret ja hinkata asetonilla maalitahrat käsistä, naamasta, polvista, sääristä ja vatsasta.

Pukea päälle oikeiden ihmisten vaatteet. Laittaa meikkiä naamaan ja lakata kynnet. Poikaystävä nappasi oikein kuvan todistamaan tätä hetkeä, joten olkaa hyvät, pitkästä aikaa päivän asu:

Ihastuin Pariisissa Loft Design By:n vaatteisiin. Simppeleitä ja ajattomia malleja, ihanat materiaalit ja huisin kauniit liikkeet. Mukanani Suomeen matkusti tuo silkkihame ja myös kauluspaita samaa materiaalia. 

Ei ole muuten ihme, että pariisilaiset näyttävät siltä miltä näyttävät, kun niillä on niin hyvät kaupat! Ranskalaiset ketjut eivät ole yhtä raivokkaan trendikkäitä kuin ruotsalaiset ja espanjalaiset - ennemminkin niissä on aika klassisia vaatteita ryyditettynä kauden trendijuttuilla. Vaatteet ovat naisellisia ja tyylikkäitä mutta silti rentoja. Hinnat ovat kalliimmat, mutta esim. tuolla Loft Design Bylla on aivan ihanat materiaalit.

Ihastuin kovasti, ja vaikka pidin shoppailut varsin maltillisina, sain kuitenkin vaatekaupoissa kiertämällä vaikka mitä ideoita omaan pukeutumiseen ja vaatteiden yhdistelyyn. Tykkäsin erityisesti siitä, miten printtejä ja värejä oli yhdistelty simppeleihin perusvaatteisiin.

Hällä on kynnet lakattu, ei maalitahroja eikä pölyä kynsien alla! Rannekoru on A.P.C.:lta. Käytän sitä vuorotellen Ideapajun rannerenkaan kanssa. Siinä onkin sitten kaikki omistamani korut.

Tämän laukun ostin myöskin reissusta. Se huusi nimeäni yhden kaupan ikkunassa Latinalaiskorttelissa ja se on nykyään ihan ehdoton lemppari. Kun pukeutuu pääosin perusvaatteisiin, hassut yksittäiset jutut  kuten vihreä hapsulaukku pääsevät ihan uudenlaiseen arvoon. 

Kommentit

my view

Tosi freshi asu :) ihana kangas hameessa :)

Emma H.

Kaunis käsikoru! Ihanan yksinkertainen :)

Eeva Kolu

Kiitos kauniit!

Höntsä (Ei varmistettu)

Eikä, Eeva sulla on toi sama laukku, mikä Laura de Lillen Lauralla. Oon himoinnut sitä ikuisuuden! Ja juuri ton värisenä. Ahhhh!

Eeva Kolu

Höntsä - haha, huomasin saman! Laukku on sellaisesta kaupasta kuin Les Petites Parisiennes. Siis jos Pariisiin eksyt niin pidäpä tuo nimi mielessä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kiitos! Oon todellakin toivottavasti eksymässä sinne taas pian. Oon Pariisi-friikki! Mikä klisee.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Eeva, näytätpä siltä et oot laihtunut hurjasti!

Eeva Kolu

Vierailija, hei hienoa, toivottavasti saat laukun! Ja niin mäkin oon, klisee tai ei!

Vierailija, no hurjasta en tiedä, mutta 5 kiloa kevyempi muija täällä kirjottelee. Enää toiset 5 jäljellä, jee!

Laura Raninen

Kivaa nähdä pitkästä aikaa päivän asu, saan aina jotenkin inspiraatiota pukeutumisestasi! Ranskalaisten ja suomalaisten tavoissa pukeutua tosiaan on huima ero: en ole koskaan nähnyt trendikästä ranskalaista, tyylikkäitä sitäkin enemmän!

Tyylikkyyttä kannatan, sillä se on helpompaa ja pitkän päälle halvempaa, ekologisista ja eettisistä arvoista puhumattakaan. Ja ennen kaikkea: mukavampaa, sillä voiko parempaa kuin silkin tai villan tunne iholla olla :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Palasin monta kertaa katsomaan tuota ylintä kuvaa kun siitä tuli niin hyvä mieli. Jotenkin sellainen onnellisuutta sädehtivä ihminen siinä ja asukin vielä kokonaisuudessaan on hirmuisen söpö. Itseäkin hymyilyttää kun tuota kuvaa katselee :).

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja mulle tulee aina hyvä mieli kun luen juttujasi, vaikka kuinka mörkkinä istuisin koneen ääreen. Löysin blogisi ihan vähän aikaa sitten ja tykkään kovasti

so out of glamour

ostin venetsiasta aikalailla samanlaisen laukun oranssina vuosi siten mutta yhyy yhyy se meni pilalle :(( Se oli lemppareista lempparein koskaan ikinä ever :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeeta Eeva!

Napsu (Ei varmistettu)

Oi miten ihana hame! :) Mä tykkään! Ja tuollaisen laukun voisin itsekkin ottaa, tosin eri värisenä.

http://brightcolorsofmine.blogspot.fi/

dear_eskimo (Ei varmistettu)

Kroatiassa oli myös samanlaisia laukkuja, itselleni tarttui matkaan mustana.

Taiteilija (Ei varmistettu)

Hihii.. Tosi tuttu tunne!
Opiskellessani viisi vuotta kuvataidetta, huomasin kuinka ihanaa oli pukeutua välillä sellaisiin vaatteisiin, ihmisten ilmoille mennessäni, joissa ei ollut maaliroiskeita, eikä tarvinnut pelätä kipsiklönttien tippumista kenkien kärkeen. Silloin huomasi näyttävänsä vielä ihmiseltä ;-D
Onnea remonttiin kaunotar!

Vierailija (Ei varmistettu)

VOIJJEESUS ku oot söpö! Ihana kuva, tulee niin hyvä mieli ku tota kattelee. :)

Miss T (Ei varmistettu)

Onpa ihana laukku! Juuri tuota jankutin ystävälle viikonloppuna, kun ostin vähän överin (ja liian kalliin) mustan hapsulaukun: kun pukeutuu simppelisti, voi tällaisillä kreiseillä yksityiskohdilla piristää asua :).

Laura Pollari
Laura de Lille

Oho, mitä silmäni näkevätkään! Ollaan laukkusamiksia, Eeva :)

Eeva Kolu

Kiitos teille ihanat kaikista kivoista kommenteista, ootte niin kannustavia!

Ja Laura kyllä, mä huomasin saman :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.